A DZ Bank is a Vectrát választotta

A DZ Bank is a Vectrát választotta

Ha érdekel, miért is jó egy banknak a Vectra fejlett technológiája és hogyan is került integrálásra a DZ Bank kiberbiztonsági stratégiájába a mesterséges intelligenciával dolgozó Vectra Cognito, akkor regisztrálj a filter:max együttműködésével és ajánlásával, 2019. március 5-én megrendezésre kerülő szakmai webinarra.

Amiért ez a webinar aranyat ér:

A bemutatás során górcső alá kerül, hogy a mesterséges intelligenciának és a gépi tanulásnak milyen hatásai vannak, mit értünk pontosan a buzzwords alatt, mit nyer a DZ Bank a Vectrával és hogyan csökkenti majd a kibertámadások kockázatát az AI technológia.

További topic:

  • Milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy a munkavállalók és a mesterséges intelligencia kölcsönös szinergiába kerüljenek?
  • Miért fontos, hogy a szervezetek számoljanak az IT biztonsági stratégiájuk kialakításánál a mesterséges intelligenciával és az automatizmusokkal?

A webinar meghívóját és a regisztrációs lehetőséget erre a linkre kattintva éritek el.

 

Vectra, Cognito, mesterséges intelligencia, kiberbűnözés

 

Ha incidensek felderítésével vagy biztonsági rendszerek kialakításával foglalkoztok, mindenképpen érdemes regisztrálni az eseményre, hogy a bemutatott eseten keresztül közelebb kerüljetek ehhez az új kibervédelmi technológiához, megismerjétek a tudását, lássátok, hogy a Ti területeteken pontosan miként segíthet ez a rendszer, hogy csökkentse a kiberbűnözésből fakadó üzleti kockázataitokat.

A DZ Bankról röviden:

A DZ Bank, a Deutsche Bank utáni második legnagyobb német pénzintézet, a Volksbanken Raiffeisenbanken pénzügyi hálózat tagja, több mint 900 szövetkezeti bank központi intézménye.

A pénzügyi intézet felelős IT biztonsági szakemberei alapos mérlegelés után választották ki a piacvezető Vectrát hálózatuk védelmére. Fontos szempont volt számukra, hogy olyan, a hagyományostól eltérő technológiával dolgozzanak, ami lehetővé teszi a fenyegetések észlelését valós időben, automatikus figyelmeztetéseket küld és gyorsan reagál a data centerek és a felhasználók IoT eszközei ellen irányuló rejtett támadásokra. Az integrálásról esettanulmány is született, amit ide kattintva értek el.

Ha a Vectra – DZ Bank webiar előtt vagy után még többet hallanátok, olvasnátok a Vectra technológiájáról, akkor látogassatok el erre a linkre, vagy vegyétek fel mérnökeinkkel a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva.

2019. február

Kérek még több információt!  

Cognito Detect Office 365-höz
2020. március

Cognito Detect Office 365-höz

A szervezetek 30% -a szenved el az Office 365 miatt bekövetkező account sérülést havonta. A támadók számára túlságosan könnyű hozzáférni az üzleti szempontból kritikus SaaS-erőforrásokhoz.
Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Gregory Cardiet a Vectra technológiáról – videó!
2019. december

Gregory Cardiet a Vectra technológiáról – videó!

A Vectra valós időben fedezi fel a támadókat. Az alkalmazott mesterséges intelligencia automatizálhatóvá teszi rendszered biztonságát. Ha használod, láthatóvá teszed a kibertámadásokat. Videó!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!