Vectra

A Vectra az első és egyetlen behatolás védelemmel, detekcióval foglalkozó megoldás, ami kizárólag mesterséges intelligencián alapuló algoritmusokkal automatizálja a belső hálózati forgalomban észlelt anomáliák biztonsági értékelését. Vectra = valós idejű láthatóság a kibertámadások minden fázisában és műveletre kész részletek szolgáltatása az azonnali beavatkozáshoz.

 

Kapcsolódó hírek:

Dokumentumok:

Vectra Cognito - filter:max Virtuális Konferencia prezentáció 2020 Megnyitás
Vectra O365 - filter:max Virtuális Konferencia prezentáció 2020 Megnyitás
filter:max workshop prezi Vectra Megnyitás
Vectra Cognito Detect for O365 Megnyitás
Vectra - Microsoft SOC Visibility Triad Megnyitás
Vectra Attacer Behavior Report RSA 2020 Megnyitás
Vectra Threat Detection and Response in the Cloud Megnyitás
Vectra Manufacturing Report Megnyitás
Vectra Adaptive Security Architecture Megnyitás
Vectra Cognito Megnyitás
Vectra Attacker Behavior Report Megnyitás
Palo Alto Vectra Networks Megnyitás
Vectra Deployment Guide Megnyitás

Videók:

Cognito - filter:max Virtuális Konferencia 2020

A Gartner szerint a SIEM és EDR megoldások mellett a hálózati vizibilitás adja a SOC folyamatok lelkét. A hálózati forgalom monitorozását mindkét másik lábnál gyorsabban és hatékonyabban vezethetjük be, az előre tanított algoritmusok és gépi tanulás segítségével pedig, téves riasztás nélkül, percek alatt felderíthetőek a tényleges incidensek.

Vectra O365 - filter:max Virtuális Konferencia 2020

A Vectra O365 a Cognito platform legújabb eleme, amellyel a SOC csapatok látóterét, detekciós képességeit kiterjeszthetjük az O365 szolgáltatásaira. A SaaS killchain-re létrehozott detekciók egyszerű read only log hozzáféréssel elérhetőek, azonnali értéket nyújtanak azon vállalatok számára, akik komplex CASB megoldások nélkül használják az O365 felhő szolgáltatásokat.

Vectra Cognito - SOC automatizáció, behatolás detekció szignatúrák nélkül (workshop videó)

Vectra Cognito szakmai bemutató Angyal Dániel, Bódis Ákos (filter:max, YellowCube) előadásában a filter:max IT security workshopján.

Vectra workshop: A Vectra és a mesterséges intelligencia szerepe a kiberbiztonságban

Gregory Cardiet, a Vectra EMEA biztonsági igazgatója bemutatja a Vectra megoldását és az AI helyét, majdn a gépi tanulás módszereiről és problémáiról beszél.

Vectra workshop: Éles szimuláció klasszikus védelmi megoldásnál

A videóban egy hacker oldaláról éles támadást szimulálva láthatjuk mennyire könnyen lehet elrejtőzni a klasszikus védelmi megoldások szeme elől. Előadó: Gregory Cardiet, a Vectra EMEA biztonsági igazgatója

AI a Security Operations Centerben

Vectra videó az AI Operations Centerbe történő integrálásáról, telepítéséről. Az idő és a tudás kulcsfontosságú tényezők, amikor a hálózatunkat érintő fenyegetettségről van szó. A Vectra erre válasz.

Így működik a Vectra!

2 perces videó a Vectra egyedülálló technológiájáról. Nézzétek meg, hogy tanul, miként észleli a fenyegetettséget és hogyan riportolja a magas rizikófaktorú kockázatokat. Valós idejű kibertámadások ellen a legjobb megoldás a Vectra Cognito.

Így működik a Machine Learning!

Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia.

Ezért erős a Vectra & Phantom kombinálása

A Vectra Cognito platformja az AI-t használja fel a fenyegetések észlelésének, megítélésének, korrelációjának és rangsorolásának automatizálására, és a Phantom-mal való partnerségük pedig lehetővé teszi az automatizált biztonsági üzemeltetést.

Mit tud a Vectra Cognito IT rendszeredért tenni?

A Vectra Cognito lehetővé teszi egy adaptív biztonsági architektúra megvalósítását. Az automatizmusainak köszönhetően, szinte vadássza egy vállalati hálózat fenyegetettségét. Ez a videó bemutatja a technológia működését.

Mindent, amit egy mérnöknek tudnia kell a Cognito kapcsán!

A Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is. Ez a videó a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezije, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

 

Vissza a technológiai partnerek oldalra

Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!