Vectra

A Vectra az első és egyetlen behatolás védelemmel, detekcióval foglalkozó megoldás, ami kizárólag mesterséges intelligencián alapuló algoritmusokkal automatizálja a belső hálózati forgalomban észlelt anomáliák biztonsági értékelését. Vectra = valós idejű láthatóság a kibertámadások minden fázisában és műveletre kész részletek szolgáltatása az azonnali beavatkozáshoz.

 

Kapcsolódó hírek:

Dokumentumok:

Palo Alto Vectra Networks Megnyitás
Vectra Adaptive Security Architecture Megnyitás
Vectra Attacker Behavior Report Megnyitás
Vectra Cognito Megnyitás
Vectra Deployment Guide Megnyitás
Vectra Manufacturing Report Megnyitás

Videók:

Ezért erős a Vectra & Phantom kombinálása

A Vectra Cognito platformja az AI-t használja fel a fenyegetések észlelésének, megítélésének, korrelációjának és rangsorolásának automatizálására, és a Phantom-mal való partnerségük pedig lehetővé teszi az automatizált biztonsági üzemeltetést.

Így működik a Machine Learning!

Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia.

Mit tud a Vectra Cognito IT rendszeredért tenni?

A Vectra Cognito lehetővé teszi egy adaptív biztonsági architektúra megvalósítását. Az automatizmusainak köszönhetően, szinte vadássza egy vállalati hálózat fenyegetettségét. Ez a videó bemutatja a technológia működését.

Mindent, amit egy mérnöknek tudnia kell a Cognito kapcsán!

A Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is. Ez a videó a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezije, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

 

Vissza a technológiai partnerek oldalra

Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése