Vectra

A Vectra az első és egyetlen behatolás védelemmel, detekcióval foglalkozó megoldás, ami kizárólag mesterséges intelligencián alapuló algoritmusokkal automatizálja a belső hálózati forgalomban észlelt anomáliák biztonsági értékelését. Vectra = valós idejű láthatóság a kibertámadások minden fázisában és műveletre kész részletek szolgáltatása az azonnali beavatkozáshoz.

 

Dokumentumok:

filter:max workshop prezi Vectra Megnyitás
Palo Alto Vectra Networks Megnyitás
Vectra Adaptive Security Architecture Megnyitás
Vectra Attacker Behavior Report Megnyitás
Vectra Cognito Megnyitás
Vectra Deployment Guide Megnyitás
Vectra Manufacturing Report Megnyitás
Vectra Threat Detection and Response in the Cloud Megnyitás

Videók:

Vectra Cognito - SOC automatizáció, behatolás detekció szignatúrák nélkül (workshop videó)

Vectra Cognito szakmai bemutató Angyal Dániel, Bódis Ákos (filter:max, YellowCube) előadásában a filter:max IT security workshopján.

Így működik a Machine Learning!

Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia.

Mit tud a Vectra Cognito IT rendszeredért tenni?

A Vectra Cognito lehetővé teszi egy adaptív biztonsági architektúra megvalósítását. Az automatizmusainak köszönhetően, szinte vadássza egy vállalati hálózat fenyegetettségét. Ez a videó bemutatja a technológia működését.

Mindent, amit egy mérnöknek tudnia kell a Cognito kapcsán!

A Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is. Ez a videó a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezije, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

Ezért erős a Vectra & Phantom kombinálása

A Vectra Cognito platformja az AI-t használja fel a fenyegetések észlelésének, megítélésének, korrelációjának és rangsorolásának automatizálására, és a Phantom-mal való partnerségük pedig lehetővé teszi az automatizált biztonsági üzemeltetést.

Kapcsolódó hírek:

 

Vissza a technológiai partnerek oldalra

Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése