38 milliárd forintos jelszó

A mai digitális világban való aktív és hatékony létezés és a biztonságos szervezeti működés megkívánja, hogy egyszerre több platformon rengeteg jelszót, belépési kódot jegyezzünk meg. Ha nem bízunk a memóriánkban, akkor bizalmat kell szavazzunk egy jó jelszókezelő rendszernek.

Jelszó menedzsment különleges helyzetekben is!

Extrém helyzetekben is, mint a Quadriga nevű kanadai kriptopénztőzsde alapító-vezérigazgatójának halála (itt írt róla az index), jól jöhet a tudatosan kialakított jelszó management rendszer. A jól kigondolt IT biztonsági stratégia, a megfelelő belső szabályozások és kontrollált adminisztrátori és rendszergazdai szerepek aranyat érnek olyan esetben, amikor soha nem látott anyagi és presztízs veszteségekkel járhat a helytelen vagy nem létező jelszó menedzselés.

Ha jól kezeljük a privilegizált felhasználók hozzáféréseit, élünk működő vállalati jelszó szabályozásokkal, jelszavak gyors és egyszerű tárolásával, akkor az üzletmenet folytonosságot és a vállalati értékeket is egyartán megvédjük.

Jelszó menedzsment Thycotic-kal

A Secret Server termékének legfontosabb tulajdonságait egy korábbi cikkünkben már publikáltuk, de néhány fontos tulajdonságát megint kiemeljük: (videót is tartalmazó, teljes cikket itt éritek el):

  • Teljes életciklus menedzsment a vállalati privilegizált felhasználói fiókok kezelésére
  • Az adminisztrátorok aktivitását rögzíthetjük vele (session monitoring)
  • A privilegizált felhasználók hozzáféréseit akár automatikusan cseréli a megadott policy-k szerint.
  • Üzleti felhasználók és alkalmazások hozzáféréseit is kezelheti
  • Jóváhagyási folyamatok (több szem elve) is kialakíthatók a kiemelten fontos accountok védelmében

A tudatos IT biztonsági magatartás tehát ott kezdődik, hogy biztonságosnak hitt, erős jelszavainkat, még biztonságosabbá tesszük egy jelszókezelővel. A biztonság és kényelem ma már tudnak kéz a kézben járni. A biztonságos azonosítás, a jogosultságok megfelelő kezelése pedig nem elérhetetlen. A jelszókezelő rendszerek titkosítva őrzik adatainkat, nekünk csak el kell döntenünk, hogy melyik gyártónak szavazunk bizalmat.

A filter:max számára a Thycotic neve a garancia. A gyártó piacvezető PIM, PAM rendszerek és jelszókezelés területein. Ha többet is megtudnál jelszó menedzsment témában szakértőinktől vagy iparági és ügyfélspecifikus tanácsra van szükséged, akkor kattints az alábbi gombra és vedd fel velünk a kapcsolatot.

2019. február

Kérek még több információt!  

filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Most tölts le ingyen Thycotic-ot
2018. október

Most tölts le ingyen Thycotic-ot

A privilegizált fiókok jelszavai és a végpontok a hackerek elsődleges célpontjai. De nem a Thycotic jelszókezelő és végpontvédelmi szoftvereivel, amiket most ki is próbálhatsz!
Ezt tudja a Secret Server!
2018. augusztus

Ezt tudja a Secret Server!

Jelszókezelés? A Thycotic IT biztonsági megoldásait már több szakmai díjjal jutalmazták, a Secret Servert pedig a legjobb PAM rendszerként tartják számon szakmai körökben.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése