Ezt tudja a Secret Server!

Ezt tudja a Secret Server!

A Thycotic olyan kiberbiztonsági megoldást nyújt a magán és vállalati szektorban, amit a versenytárs gyártók egy terméke sem tud túlszárnyalni. PIM/PAM témában az IT szakértők is megállapították, hogy a cég, szinte globális éllovas az IT biztonsági területen. A legtöbb felhasználó azt vallja, hogy a Thycotic lehetővé teszi számára a kockázatok minimalizálását, a felhasználói jogosultságok egyszerű korlátozását, a végpontok és kiszolgáló alkalmazások hatékony ellenőrzését.

A Thycotic termékeinek előnyei:

 • Kevesebb költséggel járnak, mint a versenytársak termékei.
 • Díjnyertes szoftverek egytől-egyig.
 • A termékek használata bizonyítottan fokozza az IT biztonságot céges és magán környezetben.

A jelszókezlés napi szinten kell, hogy megfelelő menedzsmentet kapjon. A Thycotic Secret Server terméke, túlzások nélkül, a legjobb elérhető jelszókezelő rendszer most a piacon.

Ezek a Secret Server legfontosabb jellemzői:

 • Teljes életciklus menedzsment a vállalati privilegizált felhasználói fiókok kezelésére.
 • A felhasználói fiókok aktivitása rögzíthető vele, így könnyebb az auditálhatóság.
 • A privilegizált felhasználók hozzáféréseit tárolja, rendszerezi, könnyebben ütemezhető használatával a jelszavak rendszeres cseréje.
 • A Secret Server használatával megakadályozható vagy könnyebben kezelhető a kompromittálódás.
 • Windows helyi adminisztrátor fiókok, szolgáltatás/alkalmazás fiókok, UNIX/Linux, web és más egyéb hozzáférések támogatása.
 • SIEM integráció és sérülékenység vizsgálat a fokozott hálózatbiztonságért.
 • Szerepkör alapú hozzáférés szabályozás (Adminisztrátor, Felhasználó, Auditor, Egyéni).

A termékről részletes információkat ide kattintva érhettek el. Az alábbi videóban pedig a Thycotic alelnöke beszél arról, hogy mit is keresnek a cégek rendszereiben egy tipikus hacker támadás során és miként segít a hozzáférések megfelelő kezelése a védekezésben, megelőzésben.

 

 

Néhány Thycotic termék, amit erősen ajánlunk, hogy kipróbáljatok ingyenes demo verzióban:

 • Secret Server: vállalati jelszavak szabályozására, biztonságos, gyors és egyszerű tárolására. A termékkel, a jelszavak mellett, privát kulcsokat, alkalmazás jeszavakat, webes hozzáféréseket is kezelhettek IT rendszeretekben.
 • Privileged Account Discovery Tool (Windows-ra és UNIX-ra), mely felderíti a privilegizált felhasználókat a rendszerben, ezzel átfogó képet az adott rendszerben fellelhető fiókokról és riportba gyűjti a jelszavak és a kritikus, fiókokhoz köthető kockázati tényezőket.
 • Endpoint Application Discovery Tool (Windows-ra és UNIX-ra), mely azokat a telepített szoftvereket keresi a rendszerben, melyek sérülékenységet jelenthetnek egy IT rendszernek. Nagy előnye, hogy átfogó képet ad a telepített alkalmazásokról.

Ha valami, akkor a Thycotic mindenképpen megér egy próbát. Nincs más dolgotok, mint az alábbi gombra kattintani, felvenni velünk a kapcsolatot és mi már küldjük is a rendszeretekhez legjobban passzoló ingyenes verziót.

2018. augusztus

Kérek még több információt!  

Ami a PAMburger partin történt…
2019. augusztus

Ami a PAMburger partin történt…

Óriási hiányérzettel zárnánk a nyarat, ha a Thycotic égisze alatt megrendezésre került nyáresti rendezvényünket nem tartottuk volna meg… Nagyon örülünk, hogy eljöttetek!
2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek
2019. július

2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek

Mostanában elég sok hír szólt arról, hogy a Facebook és az Instagram profilok közül sokat kiszűrt a szolgáltató, azaz a fake, vagy szabálysértő profilokat törölték.
filter:max grill 2019
2019. június

filter:max grill 2019

filter:max grill 2019-ben is! PAMburger parti, avagy Privileged Access Management ismerkedés és hamburger sütés a filter:max teraszán hamarosan!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése