Hozzáférési pontok extrém klienssűrűségre

Mitől olyan jó a Ruckus technológia?

BeamFlex+

Az antennatechnológia a Ruckus hozzáférési pontok híres erőssége. (Itt írtunk erről egy kicsit bővebben.)A BeamFlex+ adaptív antennatömb segítségével az AP jobb rádiós lefedettséget és alacsonyabb interferenciát ér el a versenytársakhoz viszonyítva. A technológia lényege, hogy az AP-ban különböző karakterisztikájú antennákból álló tömb dolgozik, ezek megfelelő kombinációjával tudja az egyes kliensekre optimalizálni a rádiós elérést. Teszi mindezt villámgyorsan, a 4000 kombináció között packet-enként képes váltani, így a mozgó klienseket és a változó rádiós környezetet is követni tudja.

Ruckus technológia, Ruckus AP, hozzáférési pont

A kliensre célzott, optimális mintázat sokkal kevésbé szennyezi a spektrumot.

Tisztább levegőt! - A Ruckus innovatív

Az Airtime Decongestion (adásidő-megtakarítás) egy egyedi Ruckus-technológia, amely a Wi-Fi-t élhetővé teszi még nagyon nagy klienssűrűség mellett is, a management frame-ek visszafogásával. A felesleges csevegés nélkül több rádiós adásidő marad, a frekvenciaspektrum pedig felszabadul az adatcsomagok kézbesítésére.

"Átutazó" kliensek kezelése - Ruckus fejlesztések

A Transient Client Management szintén Ruckus-fejlesztés, amely szintén a rádiós spektrumhasználat optimalizálását célozza. Ha az AP-ra csatlakozó kliens csak nagyon rövid ideig marad a hatósugáron belül, akkor nem érdemes megzavarni a már csatlakozott klienseket. A Ruckus AP-k ezért statisztikai módszerekkel becslik meg, hogy mekkora eséllyel "átutazó" az új kliens, és ha nagy valószínűséggel az, akkor inkább késleltetik a csatlakozási kérelem teljesítését.

A fenti három technológia és tucatnyi más megoldás teszi lehetővé, hogy a Ruckus kevesebb AP-val is azonos lefedettséget tud biztosítani nagyvállalati versenytársaihoz képest. Ez a vezeték nélküli szolgáltatási élmény kiegészül a Ruckus vezetékes campus switching termékeivel, így homogén - egységesen menedzselhető hálózatot biztosít. Mindezt úgy, hogy a hozzáférési pontok maximálisan betartják a Wi-Fi-szabványok előírásait, így minden minősített végponttal kompatibilisek maradnak.

Hozzáférési pontok a fókuszban - ezért óriási a Ruckus AP egy rendszerben!

Ruckus R730 access point

Az iparág első Wi-Fi 6-os (802.11ax) szabványú vállalati hozzáférési pontja, kimagasló maximális átviteli sebességgel (4,8 Gbps aggregált). A 8x8:8-as antennatömb akár 1024 klienssel is megbirkózik – ehhez pedig MultiGig-támogatást is kapott.

Ruckus R320 access point

A Ruckus-család legfrissebb tagja az új belépő modell, az R320-as. Ez már 802.11ac Wave 2 funkcionalitással bír, támogatja a MU-MIMO adattovábbítást és egyszerre akár 256 klienset is képes kiszolgálni, közvetlen elődjéhez, az R310-eshez képet pedig sokszorosan érzékenyebb antennatömböt kapott.

Ruckus technológia, Ruckus AP, hozzáférési pont

A Ruckus-portfólióban segít eligazodni a WLAN-finder, elegendő betáplálni az igényeket és kikeresi a leginkább megfelelő hozzáférési pontokat. Kattints ide, ha kipróbálnád.  

(forrás: biztributor)

Ha olvasnál még a gyártóról, a technológiáról, akkor látogass el erre a linkre. Ha viszont kérdeznél, demo-znál egyet, akkor keress minket az alábbi gombra kattintva, Ruckus-ban kifejezetten jók vagyunk!

 

2019. április

Kérek még több információt!  

Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Extrém sűrűségre, WiFi 6
2019. október

Extrém sűrűségre, WiFi 6

A 802.11ax szabvány túlszárnyalja a korábbi generációs elődöket. A WiFi 6 néven is ismert szabvány egy jó Ruckus AP-val, sok aggodalmat oszlathat el, ha egy megbízható vállalati WiFiben gondolkodsz.
A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!
2019. augusztus

A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!

A Ruckus Technical Marketing Engineering csapata a közelmúltban összehasonlító elemzést végzett a vállalat csúcstermékének számító R730 Wi-Fi 6 (802.11ax) AP-vel. Az eredmények elég látványosak.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!