Erősebb jel, tökéletes WiFi

Erősebb jel, tökéletes WiFi

A 13 éve működő Ruckus Networks (korábban Ruckus Wireless) piacvezető a WiFi technológiában. A cég neve, a termékek és szolgáltatások már a magyar piacon sem ismeretlenek, köszönhetően a megbízható és széleskörű vezeték nélküli szolgáltatásoknak és elsősorban, a valóban erős jel átviteli sebességnek.

A gyártó kínálatában többféle árkategóriájú beltéri és kültéri Access Point (AP) található meg. A hardverek mellett, nagy tudású szoftvereket is kínál, mint például a FlexMaster, a SmartCell Insight, a Ruckus ZonePlanner, a Cluudpath, a Ruckus Cloud és egyéb Ruckus mobil alkalmazások.

Az alábbi videó zseniálisan összefoglalja mindazt, amit egy IT szakembernek tudnia érdemes a termékekről. Legyen szó a nagyvállalati szektorról vagy kisvállalkozásokról, a gyártó termékeit használva, bármilyen méretű cég a maximumot hozhatja ki a vezeték nélküli hálózatából, ha Ruckus AP-t használ.

 

 

Miért jobb egy Ruckus egy KKV-nak mint bármelyik más gyártó WiFi terméke?

A Ruckus Unleashed egy igazi nagyvállalati WiFi a kis szervezetek számára. Talán már te is tapasztaltad, hogy az dolgozók és az eszközök számának növekedésével, a korábban jól bevált WiFi rendszer egyszerre csak akadozni kezd, értékes időt vesz el a produktív munkából. A mai videók uralta világban, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a sávszélességed, mennyire áll készen a céges WiFid az igények kiszolgálására.  A legtöbb fogyasztói minőségű WiFi napjai tehát meg vannak számlálva, egyre kevésbé felelnek meg a kisvállalkozói igényeknek. 

A Ruckus WiFi-je ellenben gyors és nagyon egységes teljesítményt nyújt. Egy alapos WiFi felméréssel megtervezett hálózat, melynek a telepítése és a kezelése is egyszerű, nagyvállalati szintű, biztonságos és rugalmas rendszert tud biztosítani. A Ruckus Unleashed WiFi extrém sűrűségű telepítésekre és magas felhasználószámra optimalizált. A BeamFlex technológiának köszönhetően pedig akár 50%-kal magasabb teljesítéményt nyújt, mint bármelyik más gyártó hasonló terméke.

Ruckus WiFi, Ruckus Wireless, WiFi router

Az Unleashed elsősorban kis és közepes méretű cégek számára előnyös. Nincs kontroller, nem kell AP licenc, ami előnyösen befolyásolja a termék árát is. A szabadalmaztatott BeamFlex technológia a jelet fókuszáltan a kliens irányába továbbítja, ezért kevesebb AP-ra van szükség egy biztonságos és stabil rendszer kiépítéséhez. A telepítéshez nagy szakértelem nem kell, a hálózat, konfigurálás nélkül, akár 25 AP-ig is bővíthető és további növekedés esetén, akár kontorlleres verzióra is átalakítható minden kontroller nélküli WiFi architektúra.

További előnyök:

 • A teljes hálózat kezelhető akár telefonról vagy webről.
 • Az egész hálózat áthelyezhető bármikor az Unleashed Multi-Site Manager segítségével.
 • A hálózat akár 5 percen belül indítható és működtethető.
 • A szabadalmaztatott Ruckus innovációk, mint a BeamFlex, a ChannelFly, a SmartMesh, az Unleashed AP-k minden alkalommal nagyobb sebességet, jobb lefedettséget és megbízhatóbb kapcsolatokat biztosítanak minden eszközön.
 • Monitorozza és optimalizálja a hálózati teljesítményt több, mint 2200 alkalmazásban, az alkalmazás láthatóságával és vezérlésével.

Kinek éri meg a Ruckus Unleashed?

 • Kis irodák (ügyvédi irodák, egészségügyi klinkák, biztosítási ügynökségek stb.).
 • Nagyobb lakások, alkóépületek, melyek átfogó lefedettséget igényelnek.
 • Kicsi és közepes méretű kiskeresekedlmi üzletek, éttermek, kávézók.
 • Kisebb iskolai tantermek, irodák, akik a digitális tanulást előnyben részesítik vagy tervezik kihasználni a cyber tér adta lehetőségeket az oktatásban, a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Erős Wifi nagyvállalatoknak? Ruckus Wireless SmartZone/Virtual SmartZone

Az alkalmazottak és ügyfelek tökéletesebb felhasználói élményének érdekében a legtöbb nagyvállalat felismerte, hogy érdemes a legjobb hálózati infrastruktúrát kiépíteni. A SmartZone és a Virtual SmartZone segítségével minden nagyvállalat egy megfizethető és rugalmas rendszerű, vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatot tud létrehozni saját eszközök (BYOD), média alkalmazások és az internetfelhasználás támogatására.

Ruckus WiFi, Ruckus Wireless, WiFi router

A termékek ideálisak irodai és távoli végfelhasználására és központi kezelésére is. A nagy skálázhatóságot biztosító kontroller achitektúra segítségével történik az AP-k menedzselése, lehetőség van clusterek kialakítására. Az egyik nagy előny, hogy az AP-k forgalmát, a rendszer, közvetlenül a helyi hálózati átjáró felé irányítja. A felhasználói forgalom tunellezhető, így a forgalom központosítható és egységesen kezelhető.

További előnyök:

 • Beépített monitoring funkció, mellyel a menedzselt infrastruktúra eszközökről valós idejű adat nyerhető ki.
 • Időzíthető riportok támogatása.
 • Dinamikus terheléselosztás az AP-knak.
 • Az irányítópult testreszabható, a navigáció egyszerű.

 

Ha kérdésed van vagy érdekelne egy demo, akkor az alábbi gombra kattintva, vedd fel velünk a kapcsolatot!

2018. augusztus

Kérek még több információt!  

Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Extrém sűrűségre, WiFi 6
2019. október

Extrém sűrűségre, WiFi 6

A 802.11ax szabvány túlszárnyalja a korábbi generációs elődöket. A WiFi 6 néven is ismert szabvány egy jó Ruckus AP-val, sok aggodalmat oszlathat el, ha egy megbízható vállalati WiFiben gondolkodsz.
A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!
2019. augusztus

A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!

A Ruckus Technical Marketing Engineering csapata a közelmúltban összehasonlító elemzést végzett a vállalat csúcstermékének számító R730 Wi-Fi 6 (802.11ax) AP-vel. Az eredmények elég látványosak.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!