FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt

FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt

A célzott e-mail alapú phishing támadások száma egyértelműen megnövekedett. Hogy miért? Mert még mindig működnek. Egyetlen rossz helyen és időben kattintott e-mail dollár milliós kiadásokhoz vezethet. A célzott cyber támadások felbecsülhetetlen károkat okozhatnak.  A spear-phising jelenséget jól kell ismerni ahhoz, hogy védekezni tudjunk ellene.

Az üzleti e-mail fiókokat célzó fenyegetések nem urbánus legendák, hanem valós veszélyek. A Beazly Breach riportból kiderül, hogy 2018. második negyedévében, ismét emelkedett a számuk. A jelentés szerint a leginkább fenyegetetté a felhőalapú megoldást alkalmazó, Office 365-öt használó szervezetek váltak. A vizsgált adatok szerint, az e-maileket érintő támadások az incidensek 23%-át tették ki, ami elég jelentős növekedés a 2018-as, első negyedévének 13%-ához képest.

fireeye email security tool

Nehéz lenne megmondani ki van biztonságban és ki nincs. Mint látható, a kompromittált felhasználók megoszlottak az iparágak között: az egészségügy, a pénzügyi szolgáltatók, a felsőoktatás és az egyéb szakmai szereplők egyaránt károsult érintettek voltak.

A legtöbb támadással érintett szervezetnél több postafiók is sérült és bár a szervezetek felkészültnek gondolták magukat, a valóság mást mutat, hiszen egy-egy e-mail alapú phishing akárt több száz postafiókot is érinthet. A megelőző magatartás fontos. Ezért a FireEye most az egyik legjobb termékét ingyenes teszt analízisre adja nektek, hogy egy hatékonyan működő rendszert tudjatok felépíteni szervezeteteknek.

Miért teszteld a FireEye E-mail Security-t?

A FireEye technológiája felderíti szinte az összes e-mail támadás típust és Zero Day védelemre törekszik. Célja az, hogy blokkolja a legveszélyesebb fenyegetéseket, legyen szó akár csak egy rosszindulatú mellékletről vagy bármilyen adathalász tevékenységről, ami érzékeny adatokat céloz meg. Érdemes résen lenni, mert az e-maileknek, továbbra is a legelterjedtebb támadási vektorok.

Hogy bárki testközelből megtapasztalhassa, hogy mit tud a FireEye O365 e-mail security tool, a gyártó most díjmentes elemzést, analízist kínál, hogy megbizonyosodhassatok a termék fenyegetettség érzékelési hatékonyságáról. A vizsgálat a felhőben történik, tehát mindenféle szoftver, hardver telepítése nélkül részt tudtok venni a programban. Semmilyen hatással nincs a napi e-mail működésre, ezért az analízis ideje alatt zökkenőmentesen működhet a napi rutin minden résztvevő szervezet infrastruktúrájában.

Érdemes feltérképezni és elemezni e-mail rendszeretek fenyegetettségét, mert mindössze néhány nap alatt megtudhatjátok, hogy kell e extra figyelmet fordítani a védelmére.  A teszt teljesen biztonságos: ti döntitek el, hogy hány postafiókot olvasson be elemzésre a rendszer. A gyártó adatokat nem tárol: elemzi, majd automatikusan törli rendszeréből az információkat. Az analízis különlegessége, hogy valós időben zajlik, illetve ugyanígy, valós időben azonosítja az O365 környezetben jelentkező fenyegetéseket és sebezhetőséget.

A cég kutatásai azt mutatják, hogy a Microsoft Office 365 mögött telepített FireEye Email Security legalább 25%-kal javíthaja az e-mail fenyegetések észlelését. Mivel korábban már írtunk részletesen a gyártó Email Security programjáról, ezért, ha részt vennél a FireEye ingyenes tesztjén, akkor feltétlenül olvasd el cikkünket itt.

E-mail Security Webinar, ami mindent visz

Jó hír a hezitálóknak, hogy lesz egy ütős magyar nyelvű webinar is a témában, amit a biztributor CTO-ja, Németh István tart. Érdemes virtuálisan benézni az eseményre, mert a rengeteg best practice mellett helyet kaptak a tartalmas infók és tapasztalatok is. A tematika lényegretörő és az elhangzó tudásanyag segíthet jobban megérteni az aktuális e-mail alapú támadások trendjeit és az ellenük való, legjobb védekezési technológiákat. A webinárt 2019. Június 04-én, kedden, 10 órakor tartják, itt tudtok rá regisztrálni.

A FireEye a legnagyobb APT szakértő jelenleg. Ha többet szeretnél tudni a gyártóról, akkor kattints ide. Ha pedig kérdésed van, akkor mindenképpen egyeztessünk!

2019. május

Kérek még több információt!  

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen
2021. június

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen

A Sunburst és egyéb supply chain típusú támadások detektálása speciális megelőzési technológiát igényel, a normál konfiguráció, patchmenedzsment kevés hozzá.
A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete
2021. január

A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete

A világ vezető kiberbiztonsági cége a FireEye decemberi Sunburst vagy Solorigate kibertámadási ügye a mai napig beszédtéma. Mi történt pontosan? Hogy történhetett meg? Milyen lépéseket tett a FireEye?
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!