FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt

FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt

A célzott e-mail alapú phishing támadások száma egyértelműen megnövekedett. Hogy miért? Mert még mindig működnek. Egyetlen rossz helyen és időben kattintott e-mail dollár milliós kiadásokhoz vezethet. A célzott cyber támadások felbecsülhetetlen károkat okozhatnak.  A spear-phising jelenséget jól kell ismerni ahhoz, hogy védekezni tudjunk ellene.

Az üzleti e-mail fiókokat célzó fenyegetések nem urbánus legendák, hanem valós veszélyek. A Beazly Breach riportból kiderül, hogy 2018. második negyedévében, ismét emelkedett a számuk. A jelentés szerint a leginkább fenyegetetté a felhőalapú megoldást alkalmazó, Office 365-öt használó szervezetek váltak. A vizsgált adatok szerint, az e-maileket érintő támadások az incidensek 23%-át tették ki, ami elég jelentős növekedés a 2018-as, első negyedévének 13%-ához képest.

fireeye email security tool

Nehéz lenne megmondani ki van biztonságban és ki nincs. Mint látható, a kompromittált felhasználók megoszlottak az iparágak között: az egészségügy, a pénzügyi szolgáltatók, a felsőoktatás és az egyéb szakmai szereplők egyaránt károsult érintettek voltak.

A legtöbb támadással érintett szervezetnél több postafiók is sérült és bár a szervezetek felkészültnek gondolták magukat, a valóság mást mutat, hiszen egy-egy e-mail alapú phishing akárt több száz postafiókot is érinthet. A megelőző magatartás fontos. Ezért a FireEye most az egyik legjobb termékét ingyenes teszt analízisre adja nektek, hogy egy hatékonyan működő rendszert tudjatok felépíteni szervezeteteknek.

Miért teszteld a FireEye E-mail Security-t?

A FireEye technológiája felderíti szinte az összes e-mail támadás típust és Zero Day védelemre törekszik. Célja az, hogy blokkolja a legveszélyesebb fenyegetéseket, legyen szó akár csak egy rosszindulatú mellékletről vagy bármilyen adathalász tevékenységről, ami érzékeny adatokat céloz meg. Érdemes résen lenni, mert az e-maileknek, továbbra is a legelterjedtebb támadási vektorok.

Hogy bárki testközelből megtapasztalhassa, hogy mit tud a FireEye O365 e-mail security tool, a gyártó most díjmentes elemzést, analízist kínál, hogy megbizonyosodhassatok a termék fenyegetettség érzékelési hatékonyságáról. A vizsgálat a felhőben történik, tehát mindenféle szoftver, hardver telepítése nélkül részt tudtok venni a programban. Semmilyen hatással nincs a napi e-mail működésre, ezért az analízis ideje alatt zökkenőmentesen működhet a napi rutin minden résztvevő szervezet infrastruktúrájában.

Érdemes feltérképezni és elemezni e-mail rendszeretek fenyegetettségét, mert mindössze néhány nap alatt megtudhatjátok, hogy kell e extra figyelmet fordítani a védelmére.  A teszt teljesen biztonságos: ti döntitek el, hogy hány postafiókot olvasson be elemzésre a rendszer. A gyártó adatokat nem tárol: elemzi, majd automatikusan törli rendszeréből az információkat. Az analízis különlegessége, hogy valós időben zajlik, illetve ugyanígy, valós időben azonosítja az O365 környezetben jelentkező fenyegetéseket és sebezhetőséget.

A cég kutatásai azt mutatják, hogy a Microsoft Office 365 mögött telepített FireEye Email Security legalább 25%-kal javíthaja az e-mail fenyegetések észlelését. Mivel korábban már írtunk részletesen a gyártó Email Security programjáról, ezért, ha részt vennél a FireEye ingyenes tesztjén, akkor feltétlenül olvasd el cikkünket itt.

E-mail Security Webinar, ami mindent visz

Jó hír a hezitálóknak, hogy lesz egy ütős magyar nyelvű webinar is a témában, amit a biztributor CTO-ja, Németh István tart. Érdemes virtuálisan benézni az eseményre, mert a rengeteg best practice mellett helyet kaptak a tartalmas infók és tapasztalatok is. A tematika lényegretörő és az elhangzó tudásanyag segíthet jobban megérteni az aktuális e-mail alapú támadások trendjeit és az ellenük való, legjobb védekezési technológiákat. A webinárt 2019. Június 04-én, kedden, 10 órakor tartják, itt tudtok rá regisztrálni.

A FireEye a legnagyobb APT szakértő jelenleg. Ha többet szeretnél tudni a gyártóról, akkor kattints ide. Ha pedig kérdésed van, akkor mindenképpen egyeztessünk!

2019. május

Kérek még több információt!  

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!
2019. május

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!

Érdekes előadásokkal, látványos demókkal, kötetlen hangulatú szakmai beszélgetésekkel zajlott le a filter:max 2019-es első IT biztonsági workshopja. Workshop videó és prezi linkek a cikkben!
FireEye: ingyenes e-mail analízis!
2019. március

FireEye: ingyenes e-mail analízis!

A FireEye most minden, minimum 100 felhasználóval rendelkező, O365 környezetet használó szevezetnek e-mail fenyegetettségi analízist kínál ingyen. Tedd próbára rendszered!
filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése