FireEye: ingyenes e-mail analízis!

A mai modern fenyegetettségek, cyber bűncselekmények 91%-a az e-mail fiókok támadásával kezdődik. Nem véletlen, hogy a FireEye kiemelt figyelmet szentel az e-mail security területének. Létrehozta termékét az Email Security Cloud Editiont, ami egy olyan felhő alapú védelem, ami azonosítja, elemzi és blokkolja is az e-mail támadásokat.

Hogyan lehet hasznodra az Email Security?

 

e-mail fenyegetettségi analízis, FireEye E-mail security, FireEye technológia

 

 • Átfogó biztonságot kínál a rosszindulatú programokkal és hitelesítést igénylő adathalász URL-ekkel szemben.
 • Képes monitorozni a jelszóval védett fájlokban, titkosított mellékletekben és URL-ekben elrejtett fenyegetéseket is.
 • Integrálható Office 365-tel, G-Suite-tal, Microsoft Exchange programmal és különböző FireEye technológiákkal is.
 • Megfelel a FedRAMP biztonsági követelményeinek és az ISO 27001 és SOC 2 2.típusú tanúsítványoknak.

Az e-mailek célzott és testre szabható jellege lehetővé teszi a cyber bűnözők számára, hogy sikeresen kihasználhassák az e-mailek, gyenge rendszerek adta lehetőségeket. Amit a FireEye kínál az Email Security-vel az nem más, mint az amúgy könnyen költséges támadások kockázatának csökkentése, egy szélesebb láthatóság a többvektoros támadások kezelésére, egy profi monitoring és real time védelem.

 

e-mail fenyegetettségi analízis, FireEye E-mail security, FireEye technológia

Amit a FireEye Email Security-ről még érdemes tudni

 • Minden csatolmány kiterjesztést tud olvasni, ide értve az EXE, DLL, PDF, SWF, DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, JPG, PNG, MP3, MP4 és ZIP / RAR / TNEF anyagokat is és minden e-mail mellékletet, URL-t elemez.
 • Az Advanced URL Defense és az MVX motor élvonalbeli gépi tanulást és elemzést hasznának a támadások azonosítására.
 • A fejlett URL védelem része a PhishVision alkalmazása amely az emailekben található linkeken elérhető login oldalak kinézetét hasonlítja össze a valódi, ismert belépő felületekkel.
 • Anti-spam és vírusirtó (AVAS) védelemmel rendelkezik.
 • Köszönhetően a riasztások priorizálhatóságának és a támadások blokkolásának, az erőforrások a tényleges fenyegetettségekre összpontosulhatnak, így csökkenthető az Email Security-vel a működési költség is.
 • Az Email Security számos más FireEye technológiával is kompatibilis, ezért a riasztásokra adott válaszlépések is könnyebben automatizálhatóak.
 • Felhő alapú, tehát nincs telepítendő hardver vagy szoftver.

A termékről itt olvashatsz bővebben. 

Teszteld most ingyenesen te is e-mail rendszeredet FireEye tecnológiával

Kkihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő a FireEye, hogy megmutassa, mit tud terméke. 2019. december 31-ig, elérhetővé tett, minden O365 környezetet használó ügyfélnek egy e-mail fenyegetettségi analízist. Hogy miért fontos ez? Azért, mert ezzel a lehetőséggel akár már ma tesztelheted biztonsági rendszeredet egy olyan prémium tudású gyártó közreműködésével, akinél többet talán jelenleg senki nem tud az IT rendszereket érő fejlett támadások professzionális elhárításáról.

A szolgáltatás tesztelése díjmentes, nem szükséges hozzá szoftvert vagy hardvert telepíteni, engedélyezésével nem férnek hozzá hitelesítő adataidhoz, nem befolyásolja, nem okoz fennakadást az e-mail rendszer üzemeltetésében.  Célja az, hogy még többet megtudj arról, hogyan lehetne kompaktabbá, biztonságosabbá tenni e-mail rendszeredet, teszi mindezt úgy, hogy azonosítja azokat a rosszindulatú e-maileket, amelyek már megkerülték a meglévő biztonsági eszközeidet. Az elemzés 2-4 nap alatt lefut, utána komplett értékelést születik.

Az engedélyezést az O365-ben kell jóváhagyni és mivel az analízis efemer tárolással történik, ezért a befejezés után automatikusan megsemmisül.

Ha részt vennél ebben az e-mail fenyegetettségi analízis promócióban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk  a 3 lépéses regisztrációban. Kérj bővebb információt a folyamatról az alábbi gombra kattintva, már most!

2019. március

Kérek még több információt!  

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen
2021. június

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen

A Sunburst és egyéb supply chain típusú támadások detektálása speciális megelőzési technológiát igényel, a normál konfiguráció, patchmenedzsment kevés hozzá.
A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete
2021. január

A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete

A világ vezető kiberbiztonsági cége a FireEye decemberi Sunburst vagy Solorigate kibertámadási ügye a mai napig beszédtéma. Mi történt pontosan? Hogy történhetett meg? Milyen lépéseket tett a FireEye?
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!