FireEye: ingyenes e-mail analízis!

A mai modern fenyegetettségek, cyber bűncselekmények 91%-a az e-mail fiókok támadásával kezdődik. Nem véletlen, hogy a FireEye kiemelt figyelmet szentel az e-mail security területének. Létrehozta termékét az Email Security Cloud Editiont, ami egy olyan felhő alapú védelem, ami azonosítja, elemzi és blokkolja is az e-mail támadásokat.

Hogyan lehet hasznodra az Email Security?

 

e-mail fenyegetettségi analízis, FireEye E-mail security, FireEye technológia

 

 • Átfogó biztonságot kínál a rosszindulatú programokkal és hitelesítést igénylő adathalász URL-ekkel szemben.
 • Képes monitorozni a jelszóval védett fájlokban, titkosított mellékletekben és URL-ekben elrejtett fenyegetéseket is.
 • Integrálható Office 365-tel, G-Suite-tal, Microsoft Exchange programmal és különböző FireEye technológiákkal is.
 • Megfelel a FedRAMP biztonsági követelményeinek és az ISO 27001 és SOC 2 2.típusú tanúsítványoknak.

Az e-mailek célzott és testre szabható jellege lehetővé teszi a cyber bűnözők számára, hogy sikeresen kihasználhassák az e-mailek, gyenge rendszerek adta lehetőségeket. Amit a FireEye kínál az Email Security-vel az nem más, mint az amúgy könnyen költséges támadások kockázatának csökkentése, egy szélesebb láthatóság a többvektoros támadások kezelésére, egy profi monitoring és real time védelem.

 

e-mail fenyegetettségi analízis, FireEye E-mail security, FireEye technológia

Amit a FireEye Email Security-ről még érdemes tudni

 • Minden csatolmány kiterjesztést tud olvasni, ide értve az EXE, DLL, PDF, SWF, DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, JPG, PNG, MP3, MP4 és ZIP / RAR / TNEF anyagokat is és minden e-mail mellékletet, URL-t elemez.
 • Az Advanced URL Defense és az MVX motor élvonalbeli gépi tanulást és elemzést hasznának a támadások azonosítására.
 • A fejlett URL védelem része a PhishVision alkalmazása amely az emailekben található linkeken elérhető login oldalak kinézetét hasonlítja össze a valódi, ismert belépő felületekkel.
 • Anti-spam és vírusirtó (AVAS) védelemmel rendelkezik.
 • Köszönhetően a riasztások priorizálhatóságának és a támadások blokkolásának, az erőforrások a tényleges fenyegetettségekre összpontosulhatnak, így csökkenthető az Email Security-vel a működési költség is.
 • Az Email Security számos más FireEye technológiával is kompatibilis, ezért a riasztásokra adott válaszlépések is könnyebben automatizálhatóak.
 • Felhő alapú, tehát nincs telepítendő hardver vagy szoftver.

A termékről itt olvashatsz bővebben. 

Teszteld most ingyenesen te is e-mail rendszeredet FireEye tecnológiával

Kkihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő a FireEye, hogy megmutassa, mit tud terméke. 2019. december 31-ig, elérhetővé tett, minden O365 környezetet használó ügyfélnek egy e-mail fenyegetettségi analízist. Hogy miért fontos ez? Azért, mert ezzel a lehetőséggel akár már ma tesztelheted biztonsági rendszeredet egy olyan prémium tudású gyártó közreműködésével, akinél többet talán jelenleg senki nem tud az IT rendszereket érő fejlett támadások professzionális elhárításáról.

A szolgáltatás tesztelése díjmentes, nem szükséges hozzá szoftvert vagy hardvert telepíteni, engedélyezésével nem férnek hozzá hitelesítő adataidhoz, nem befolyásolja, nem okoz fennakadást az e-mail rendszer üzemeltetésében.  Célja az, hogy még többet megtudj arról, hogyan lehetne kompaktabbá, biztonságosabbá tenni e-mail rendszeredet, teszi mindezt úgy, hogy azonosítja azokat a rosszindulatú e-maileket, amelyek már megkerülték a meglévő biztonsági eszközeidet. Az elemzés 2-4 nap alatt lefut, utána komplett értékelést születik.

Az engedélyezést az O365-ben kell jóváhagyni és mivel az analízis efemer tárolással történik, ezért a befejezés után automatikusan megsemmisül.

Ha részt vennél ebben az e-mail fenyegetettségi analízis promócióban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk  a 3 lépéses regisztrációban. Kérj bővebb információt a folyamatról az alábbi gombra kattintva, már most!

2019. március

Kérek még több információt!  

filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Te is célkeresztben lehetsz!
2018. július

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
M-Trends 2018 - minden, ami malware
2018. június

M-Trends 2018 - minden, ami malware

Aki egyszer kipróbálta a FireEye platformot, tudja, hogy a cég tesztelési eredményei nem kamu adatokon alapulnak. A FireEye többet tud a számítógépes fenyegetésekről, mint bárki!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése