filter:max 2020 Virtuális Security Konferencia

filter:max 2020 Virtuális Security Konferencia

2020 nagyobb változást hozott az IT és IT biztonsági területeken, mint bárki gondolta volna. A lassú trendek és hosszú távú stratégiák helyett, azonnali döntések, változtatások és projektek vették át az irányítást az életünkben. A hirtelen jött válság kezelése után most, egy pillanatra ismét hátra kell dőlnünk, hogy megvizsgáljuk, hosszú távon milyen irányba is tartunk, megfelelőek-e a gyorsan bevezetett megoldásaink, hogyan fog megváltozni a cég IT biztonsági stratégiája a távmunka tapasztalatok fényében.

Virtuális Security Konferencia 2020

 • Account Protection

 • Cloud Security

 • SOC & Automatizálás

 • Antivírus

 • Enterprise adatklasszifikáció és adatmenedzsment

 

A fenti öt szegmensben, összesen 13 előadással készülünk két nap alatt. Bemutatkozik a Scirge, a hazai fejlesztésű Account Takeover prevenciós platform, valamint mesélünk nektek a Spycloud-ról, a világ legnagyobb kiszivárgott account adatbázisát építő intelligencia szolgáltatójáról. Ugyanebben a szekcóban még a Thycotic megoldásáról is lesz szó, amivel a különösen fontos privilégizált accountok használatát tudjátok felügyelni.

A legnagyobb, Cloud Security szekciónk előadásait a pénzügyi tevékenységet folytató cégek számára esszenciális MNB elvárásokkal fogja kezdeni tanácsadó partnerünk, Váraljai Csaba. A felhő szolgáltatások biztonságára vonatkozó elvárások mindenki másnak is hasznosak lehetnek, ezért a Forcepoint CASB és Cloud DLP  előadásából megtudhatjátok, hogyan lehet a felhő migrációs projekteket megfelelő kontroll, compliance és felügyeleti megoldások mellett végrehajtani hibrid infrastruktúrák esetén.

A legelterjedtebb céges felhőszolgáltatás, az O365  felhasználóinak ad azonnali rálátást és tűpontos riasztásokat a Vectra Cognito előre tanított AI alapú detekcióival.

Bemutatjuk az OPSWAT legújabb megoldásait is, a Software Defined Perimeter (SDP) koncepcióját és a MetaAccess-t, a BYOD és távmunka környezetben kiemelten fontos kliens felügyeleti technológiát.

 

 

A SOC & Automatizáció témaköröket a FireEye új generációs SIEM megoldásával kezdjük, amely a technológia, folymatok és Threat Intel szolgáltatások egyedi kombinációját valósítja meg. 

Elsőként nálunk, a filter:max virtuális konferenciáján találkozhattok az automatizált pentesztelő platformmal, a Pentera-val, amely  bizonyára a CISO-k legjobb barátja lesz, hiszen rendszeresen és folyamatosan végez valós Red Team teszteket, így állandóan validálja az infrastruktúra és a biztonsági rendszerek változásainak hatásait.

A Vectra Cognito AI  előadásunkban megismerhetitek az egyetlen hálózati detekciós (NDR) platformot, amely kizárólag előre tanított és helyben tanuló algoritmusokkal, a hostok és accountok viselkedése alapján deríti fel a magas kockázatú támadásokat, szignatúrák és adatbázisok nélkül.

Az antivírus nem halott, ezért két előadást is szentelünk a témának, a Bitdefender például több mint 500 milló végpontot véd, és évek óta stabilan vezető helyet tölt be az AV összehasonlításokon. Nagyvállalati határvédelemben pedig akár 20-nál is több motorral erősíthetjük meg az ismert és ismeretlen károkozók elleni védekezést az  OPSWAT adatbeléptetési technológiájával.

Legutolsó szekciónkban szintén hazai premierrel találkozhattok: a BigID egyedülálló nagyvállalati Adatklasszifikációs és adat kormányozási technológiájával, ami a struktúrált és struktúrálatlan adatainkban tesz rendet és adatkormányzási funkciókkal segíti a DPO-k és CDO-k életét.

Mint mindig, a konferencián való részvétel most is ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, melyet informatikai és biztonsági szakemberek számára hagyunk jóvá. Amennyiben ettől eltérő feladatkörrel szeretne részt venni valaki rendezvényünkön, kérjük a regisztrációs űrlap megjegyzés rovatában indokolja jelentkezését. 

 

 

Duplán számítunk rád!

 

filtermax konferencia

 

Virtuális rendezvényünkkel szeretnénk társadalmi felelősségvállalásunkat is erősíteni. A résztvevőket új technológiai ismeretekkel, a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozókat pedig ingyen ebéddel szeretnénk támogatni. A virtuális konferencia bármelyik előadásán megjelenő minden résztvevő után két adag étellel támogatjuk az egészségügyi dolgozókat, akik áldozatos munkáját nem lehet eléggé megköszönni. Az #etesdadokit (https://www.facebook.com/etesdadokit/) jótékonysági kezdeményezésen keresztül juttatjuk el az ebédeket a lehető legjobb helyre. Támogast őket, tőlünk függetlenül is!

 

Virtuális Security Konferencia időzítés

 

 • Az előadásokat május 20., szerda és május 21., csütörtöki napokon tartjuk.
 • Mindkét napra,  egyetlen regisztrációval lehet jelentkezni.
 • A 30-45 perces előadásokhoz bármikor lehet csatlakozni.
 • Az előadások között 15-20 perces szünetet, illetve mindkét napon, 12:00 órától ebédszünet tartunk, így az egyéb teendőitek mellett is reméljük minél több előadáson tudtok résztvenni.
 • Ha a regisztrációval kapcsolatban kérdésed vagy technikai problémád lenne, akkor írj nekünk a webinar@filtermax.hu e-mail címre.

 

 

Virtuális Security Konferencia - Tervezett program

(Kattintsatok a képre a letöltésért!)

 

filtermax virtuális security konferencia

 

Az idei filter:max konferencia friss és nagyon aktuális, mély tartalmakat kínál. 10 gyártó, 5 egyedülálló magyarországi premier, 13 egyedi előadás, élő demókkal színesítve. Az előadók startra készek, a regisztrációs link izzik, már csak Te hiányzol a képből.

Update: a filter:max Virtuális Security Konferencia összes előadása elérhető youtube csatornánkon! Kattintsatok ide és ismerkedjetek az új technológiákkal!

 

2020. április

Támadás szimuláció vagy etikus hackelés?
2020. augusztus

Támadás szimuláció vagy etikus hackelés?

Spoiler Alert: Egy támadás szimulációja nem ugyanaz, mint az etikus hackelés! A megelőző és felártó ellenőrzések nagyon fontosak, ám ezeknek az ellenőrzéseknek a validálása is nélkülözhetetlen.
Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage
2020. augusztus

Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage

Már elérhető az OPSWAT új fejlesztése, a MetaDefender for Secure Storage vállalati felhős és on-premise tárhelyek védelmére!
Személyes és bizalmas adatok feltérképezése: BigID
2020. augusztus

Személyes és bizalmas adatok feltérképezése: BigID

A BigID az érzékeny adatok megkeresésére, összekapcsolására, térképezésére és kezelésére szolgál több rendszeren keresztül, a központosítottságot, identitást és adatközpontúságot szem előtt tartva.
Pcysys Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!