Spycloud

A Spycloud Account Takeover prevenciós szolgáltatásával monitorozhatóak a 3rd party adatszivárgásból eredő kompromittált vállalati accountok. A humán feldretítésnek és social engineering módszereknek köszönhetően, már az adatszivárgások publikussá válása előtt, már akár hónapokkal vagy évekkel korábban, tudomást szerezhetünk az incidensekről.

Dokumentumok:

filter:max workshop prezi Spycloud Megnyitás
Spycloud ATO Myths Megnyitás
Spycloud ATO Report Megnyitás
Spycloud magyar nyelvű anyag Megnyitás

Videók:

Spycloud - ATO védelem a milliárdos jelszólisták korában (workshop videó)

Spycloud - ATO védelem szakmai bemutató Angyal Dániel (filter:max) előadásában a filter:max IT security workshopján.

Credential Stuffing and ATO

A 2017-es, tavalyi évben a legtöbb webhely szinte tálcán kínálta a felhasználói adatokat az adathalászoknak. Fontos, hát, hogy a te ATO (Account Takeover) megelőzési stratégiád biztos alapokon nyugodjon. Ebben a videóban nagyon hasznos tippeket találtok, hogyan tudjátok megvédeni a felhasználói fiókokat a Spycloud innovációjával. A Spycloud ATO (Accont Takeover) monitoring rendszerrel elkerülheted az adatszivárgást és nem lesz több kompromittálódott hozzáférés sem IT rendszeredben.

Ezt tudja a díjnyertes Spycloud ATO!

A SpyCloud a FinovateFall 2017 rendezvényen prezentálta, mitől olyan különleges innovációjuk, termékük, amely amúgy a 2017-es NATO Defense Innovation Challenge díj nyertese. Mit tud a Spycloud és miért növekszik olyan sebesen népszerűsége? Hogyan védi meg rendszeredet az adatszivárgástól és szerzi vissza az ellopott adatokat maguktól a bűnözőktől? A videóból kiderül.

Kapcsolódó hírek:

 

Vissza a technológiai partnerek oldalra

Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése