Információbiztonsági szolgáltatások

 

Információbiztonsági szolgáltatások technológiai támogatással

 

Portfóliónk két meghatározó szegmense a hálozatbiztonságot szolgáló technológia szakértő kezelése és a tanácsadói szolgáltatások magas színvonalú szervezése. 

 

Több száz sikeresen végrehajtott információbiztonsági projektet tudhatunk a hátunk mögött. Mérnökeink, szakértő tanácsadóink magasan képzett szakemberek, akik:

  • komplex megoldásokkal segítik a vállalatokat üzleti céljaik elérésében,
  • szabályozói környezetükbe való megfelelő illesztésben, 
  • informatikai hálózataik biztonságos kialakításában, valamint a teljes rendszer fenntarthatóságában.

A kor kihívásainak megfelelő információbiztonsági szolgáltatások integrálása

Az információbiztonsági vészhelyzetek, kibertámadások egyre szofisztikáltabb formában való megjelenésével és fejlődésével párhuzamosan a védelmi stratégiákba való befektetések is drasztikusan növekedni kényszerülnek. A szerteágazó törvényi és felügyeleti szervek által diktált megfelelések folyamatos készenlétbe állítják a vállalatok dedikált szakembereit.

 

A modern vállalatoknak mérettől és tevékenységtől függetlenül szükségük van arra, hogy a tulajdonosi elvárásokat, üzleti igényeiket a szektorra vonatkozó szabályozói környezetbe illeszkedő, méretarányos és hatékony informatikai szervezet szolgálja ki.

 

A filter:max Kft. olyan módon támogatja a vállalatokat ennek elérésében, hogy hatékony és az információbiztonságot célszerűen alkalmazó irányítási rendszereket dolgoz ki, azaz:

  • lebontja a szervezetre háruló kötelezettségeket,
  • értelmezi az üzleti igényeket és
  • mindezt széleskörű információbiztonsági ismeretek mentén megfelelő folyamatokba és technikai kontrollokba szervezi. 

 

Management támogatás, IT stratégia, szabványi megfelelések az információbiztonsági szolgáltatások fókuszában

 

Megoldásaink ötvözik a cutting edge/élvonalbeli technológiát az aktuális szabályozói és szabvány környezetbe adaptált információbiztonsági szolgáltatásokkal, arányosak az üzleti igényekkel és fenntartható üzemeltetési környezetet eredményeznek. 

Cégbemutató letöltése!  

Governance, Risk and Compliance: Informatikai irányítás, kockázatkezelés és jogszabályi megfelelés

A GRC strukturált megközelítést biztosít az üzleti célok és az IT működés eredményes összehangolására. A jól alkalmazott GRC felelős irányítást, hatékony kockázatmenedzsmentet és szabályozói követelményeknek való megfelelést valósít meg.

Tovább

Business Continuity Management: Üzletmenet - folytonosság menedzsment

A BCM egy átfogó menedzsment folyamat. Keretrendszert nyújt a szervezetek számára rugalmasságuk és ellenálló képességük növelésére hatékony reagálási képesség kialakításával. A stakeholderek érdekeinek, a vállalat hírnevének, a brand és az értékteremtő folyamatok védelme érdekében nélkülözhetetlen.

Tovább

Információbiztonsággal összefüggő szerepkörök a szervezetben

Az információbiztonság területén is szükségszerűen kitermelődnek azok a szerepkörök, amelyek képesek a kialakított rendszerek működését fenntartani. Egy folyamatos gondozás eredményeként a szervezet védelmi vonala megbízhatóan tud működni, és teljesíti a szabályozók által rárótt követelményeket is.

Tovább

Felhőszolgáltatás igénybevétele

A felhőszolgáltatások napi folyamatokba illesztett igénybevétele kézenfekvő megoldásként kínálkozik a szervezetek számára saját üzleti céljaik kiszolgálása és támogatása érdekében. A számos előny mellett, ugyanakkor újabb kihívásokkal is szembe kell néznie a szervezeteknek.

Tovább

Adatbiztonság, adatvédelem

A GDPR megjelenésével és ismertségével adatbiztonság tekintetében a személyes adatokra terelődött a hangsúly. Az információbiztonsággal foglalkozó szakértőknek ez lehetőséget adott arra, hogy az információ biztonságának megvalósítását egy új keretrendszerben vizsgálva valósítsuk meg.

Tovább

Borbély Zsuzsanna - Szolgáltatási üzletágvezető

Borbély Zsuzsanna  üzeltágvezetőként törekszik arra, hogy a filter:max szolgáltatási portfóliója összhangban legyen ipari, pénzügyi és állami szektorban tevékenykedő ügyfelei aktuálisan megoldandó kihívásaival. A portfólió alakítása tükrözi képviselt szakterületeit, az információbiztonsági irányítást, az adatvédelmet és az üzletmenet-folytonosság menedzsmentet.

Kapcsolatfelvétel  

Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!