WPA2 KRACK Workaround & AdvisoryMint kiderült a WPA2 szabvány sajnos gyártótól független protokoll szintű sérülékenységet tartalmazott, melyet közepesen szofisztikált módszerekkel ki lehet használni.

A sérülékenység hivatalos publikációja itt található:

https://www.krackattacks.com/

Az Aruba rendszereket használó ügyfeleink számára elsődlegesen a javítást tartalmazó verziók valamelyikére történő frissítést javasoljuk, ezek listája az Aruba hivatalos advisoryjában megtalálható, melyet mi is elérhetővé tettünk.

Amíg/amennyiben a frissítés nem megoldható, ezt a magyar nyelvű workaround megoldást javasoljuk a sérülékenységek elleni védekezéshez.

2017. október

Kérek még több információt!  

PMKID - itt az új WiFi támadás!
2018. augusztus

PMKID - itt az új WiFi támadás!

Idén augusztus 4-én, egy Twitter-üzenetben tette közzé egy @Hashcat nevű felhasználó, hogy találtak egy új módszert arra, hogy WPA/WPA2 protokollokat gond nélkül feltörjék.
Profi felmérés, tökéletes WiFi?
2018. július

Profi felmérés, tökéletes WiFi?

20 éven keresztül a WiFi-vel foglalkozó szakmai körök azt tűzték marketing zászlajukra, hogy mennyire egyszerű telepíteni minden eszközt. Ma már kicsit más szelek fújnak...
Te is célkeresztben lehetsz!
2018. július

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!