Wi-Fi CERTIFIED Vantage ™ 2 minősítés a Ruckusnak

A Ruckus Networks T811-CM sorozata és az E510 kültéri hozzáférési pontok (AP) Wi-Fi CERTIFIED Vantage Release 2 tanúsítványt kaptak – és ez az elismerés a Wi-Fi Alliance®-tól, elsődlegesen azért fontos, mert ezzel a gyártó termékei újabb szintet léptek a sűrű Wi-Fi hálózatok kiszolgálásának területén. A tanúsítvány, tehát kiemeli a Ruckus egyik alapvető erősségét: a könnyű Wi-Fi csatlakozást és a megbízhatóságot a sűrű beltéri és kültéri környezetekben.

Mire jó a Ruckus csúcsteljesítményű Wi-Fi?

Ha nincs Wi-Fi, az a baj, ha túl sűrű a hálózat, akkor pedig az. Nem könnyű megfelelni a 21. századi internetfelhasználási igényeknek. A túlzsúfolt virtuális tér sokszor okozhat problémákat: növekedhet a letöltési idő, csökkenhet a böngészési sebesség, romlik az internetes kommunikáció minősége, ergo mind a munkában, mind a magánszférában fennakadásokat okozhat, ha nem megfelelő a jelerősség, nem jól kalibrált a Wi-Fi kiépítés, nem elég jó minőségűek a használt AP-k vagy egyszerűen nem optimálisan telepítettek az eszközök.

A Ruckus minősítése olyan feature-ök meglétére alapoz, mint a Wi-Fi Agile Multiband és a Wi-Fi Optimized Connectivity, melyek a lehető legoptimálisabb és egyenletesebb teljesítményt nyújták a sűrű felhasználású közegekben. A Ruckus AP-k, tehát, ezt tudják. Nem is akárhogyan.

Ruckus, Wi-Fi vantage

Miért fontos a Ruckus számára a Wi-Fi CERTIFIED Vantage ™ 2?

A Wi-Fi CERTIFIED Vantage ™ 2 jelölést kizárólag olyan készülékek kapják, amelyek a legjobb Wi-Fi élményt nyújtják a repülőterek, stadionok, irodák, campusok, kiskereskedelmi helyek és szolgáltató által irányított lakossági hálózatok terén. A Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 az olyan készülékeket ismeri el és minősíti azokat, amelyek a Wi-Fi spektrum és más hálózati erőforrások sűrű telepítésekor optimális teljesítményt és hatékony felhasználást biztosítanak.

A Ruckus Networks életében ez a tanúsítvány nagyon fontos, mert elsőként kapta meg a gyártó ezt az elismerést. A Ruckus AP-k kiemelkedőek, mert úgy tudják kiszolgálni az új usereket, hogy közben nem befolyásolnák a már csatlakoztatott egyéb klienseket. Teszik mindezt úgy, hogy nem sérül a Wi-Fi minőség és mindenki számára optimális felhasználói élményt biztosítanak minden eszközön. Az, hogy a Ruckus kültéri AP-k elsőként kapták meg ezt a tanúsítványt, igazolja, hogy a Ruckus innovációi piacvezetőek a Wi-Fi iparágban.

Mit jelent a Wi-Fi CERTIFIED Vantage ™ 2?

A Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 négy fontos feature meglétét vizsgálja: a Wi-Fi CERTIFIED ac ™ -et, a Wi-Fi CERTIFIED Passpoint® -ot, a Wi-Fi Agile Multiband -et és a Wi-Fi Optimized Connectivity-t. Ezek a funkciók lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy növeljék hálózati kapacitásukat úgy, hogy a szolgáltatás minősége jobb legyen. A zökkenőmentes kapcsolódás mellett biztonságos kapcsolatot nyújtanak és meglétünknek köszönhetően, a felhasználói élmény is javul.

Nem elérhetetlen, tehát, hogy a sűrű hálózatok ügyfeleit egyenletesen szolgálja ki egy Wi-Fi hálózat. Nem kell feláldozni a teljesítmény minőségét, hogy a felhasználói élményt szinten tartsuk, vagy növeljük. Az új szabvány olyan komplex protokollok bevezetését követeli meg, amelyek iparági szintű együttműködést igényelnek.

Ha többet szeretnél tudni a gyártó termékeiről, akkor kattints ide. Ha pedig kérdésed van, vagy tesztelnéd az AP-kat, akkor az alábbi gombra kattintva, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2019. június

Kérek még több információt!  

Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Extrém sűrűségre, WiFi 6
2019. október

Extrém sűrűségre, WiFi 6

A 802.11ax szabvány túlszárnyalja a korábbi generációs elődöket. A WiFi 6 néven is ismert szabvány egy jó Ruckus AP-val, sok aggodalmat oszlathat el, ha egy megbízható vállalati WiFiben gondolkodsz.
A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!
2019. augusztus

A Ruckus R730 Wi-Fi 6 AP mindent visz!

A Ruckus Technical Marketing Engineering csapata a közelmúltban összehasonlító elemzést végzett a vállalat csúcstermékének számító R730 Wi-Fi 6 (802.11ax) AP-vel. Az eredmények elég látványosak.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!