Vectra és mesterséges intelligencia

Ha eltökélt nindzsaként harcolsz, hogy megelőzd a lehetséges kibertámadásokat, akkor a Vectra Cognito szoftvertől tényleg le fogsz menni hídba. Az egy dolog, hogy a hálózati forgalom ellenőrzésed a költségek és a drága időd tekintetében is hatékonyabb lesz, az egyik igazi nagy extra a Vectra Cognitoban, hogy fontossági sorrendbe sorolja az aktív kibertámadásokat, összeveti a kulcsfontosságú erőforrásokkal és pontosan felfedi, hogy éppen mit tesznek a támadók. Álom helyett, itt van hát, a valóság! (A szoftverről amúgy már írtunk korábban, amit itt olvashatsz el részletesen.)

 

Ha bizalmat szavazol ennek a jóságnak, akkor hamar megtapasztalod te is, hogy milyen hasznos és életmentő kiberbiztonsági eszközről van szó. Legyen elég dióhéjban annyi, hogy egy interaktív térképen mozogva minden érintett hoszt előélete is lekövethető, így pontosan meghatározható egy-egy támadás lefolyása és az érintett adatok, személyek pontos köre. A Vectra tehát láthatóvá teszi a teljes, összetett kibertámadást.

 

Koncentrálj csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra, szavazz az automatizált válaszokra, legyél te a biztonsági üzemeltetés bajnoka. Ha felkészültél rá, hogy ez a mesterséges intelligencia alapú, automatikus támadáskezelés és önvédelem az életed része legyen, akkor időt és pénzt spórolsz cégednek. Mivel a Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is, ezért biztosak vagyunk benne, hogy nyugodtabban fogsz te is aludni.

 

Sorolhatnánk még az előnyöket, de inkább kattints erre a videóra és hagyd meggyőzni magad a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezijével, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

 

 

Ha eldöntötted, hogy fókuszálsz egy kicsit és részletesebben is megismerkednél velünk és a Vectra Cognitoval, akkor tedd fel bátran kérdéseidet, az alábbi gombra kattintva!

2018. június

Kérek még több információt!  

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
filter:max  2020 Virtuális Security Konferencia
2020. április

filter:max 2020 Virtuális Security Konferencia

Az idei szakmai rendezvényünket virtuális környezetben tartjuk. Rengeteg újdonsággal és érdekességgel készülünk: öt gyártói, technológiai premierrel is, melyeket elsőként mutatunk be Magyarországon.
Cognito Detect Office 365-höz
2020. március

Cognito Detect Office 365-höz

A szervezetek 30% -a szenved el az Office 365 miatt bekövetkező account sérülést havonta. A támadók számára túlságosan könnyű hozzáférni az üzleti szempontból kritikus SaaS-erőforrásokhoz.
Pcysys Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!