Vectra és mesterséges intelligencia

Ha eltökélt nindzsaként harcolsz, hogy megelőzd a lehetséges kibertámadásokat, akkor a Vectra Cognito szoftvertől tényleg le fogsz menni hídba. Az egy dolog, hogy a hálózati forgalom ellenőrzésed a költségek és a drága időd tekintetében is hatékonyabb lesz, az egyik igazi nagy extra a Vectra Cognitoban, hogy fontossági sorrendbe sorolja az aktív kibertámadásokat, összeveti a kulcsfontosságú erőforrásokkal és pontosan felfedi, hogy éppen mit tesznek a támadók. Álom helyett, itt van hát, a valóság! (A szoftverről amúgy már írtunk korábban, amit itt olvashatsz el részletesen.)

 

Ha bizalmat szavazol ennek a jóságnak, akkor hamar megtapasztalod te is, hogy milyen hasznos és életmentő kiberbiztonsági eszközről van szó. Legyen elég dióhéjban annyi, hogy egy interaktív térképen mozogva minden érintett hoszt előélete is lekövethető, így pontosan meghatározható egy-egy támadás lefolyása és az érintett adatok, személyek pontos köre. A Vectra tehát láthatóvá teszi a teljes, összetett kibertámadást.

 

Koncentrálj csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra, szavazz az automatizált válaszokra, legyél te a biztonsági üzemeltetés bajnoka. Ha felkészültél rá, hogy ez a mesterséges intelligencia alapú, automatikus támadáskezelés és önvédelem az életed része legyen, akkor időt és pénzt spórolsz cégednek. Mivel a Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is, ezért biztosak vagyunk benne, hogy nyugodtabban fogsz te is aludni.

 

Sorolhatnánk még az előnyöket, de inkább kattints erre a videóra és hagyd meggyőzni magad a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezijével, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

 

 

Ha eldöntötted, hogy fókuszálsz egy kicsit és részletesebben is megismerkednél velünk és a Vectra Cognitoval, akkor tedd fel bátran kérdéseidet, az alábbi gombra kattintva!

2018. június

Kérek még több információt!  

Cognito Detect Office 365-höz
2020. március

Cognito Detect Office 365-höz

A szervezetek 30% -a szenved el az Office 365 miatt bekövetkező account sérülést havonta. A támadók számára túlságosan könnyű hozzáférni az üzleti szempontból kritikus SaaS-erőforrásokhoz.
Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Gregory Cardiet a Vectra technológiáról – videó!
2019. december

Gregory Cardiet a Vectra technológiáról – videó!

A Vectra valós időben fedezi fel a támadókat. Az alkalmazott mesterséges intelligencia automatizálhatóvá teszi rendszered biztonságát. Ha használod, láthatóvá teszed a kibertámadásokat. Videó!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!