Vectra és mesterséges intelligencia

Ha eltökélt nindzsaként harcolsz, hogy megelőzd a lehetséges kibertámadásokat, akkor a Vectra Cognito szoftvertől tényleg le fogsz menni hídba. Az egy dolog, hogy a hálózati forgalom ellenőrzésed a költségek és a drága időd tekintetében is hatékonyabb lesz, az egyik igazi nagy extra a Vectra Cognitoban, hogy fontossági sorrendbe sorolja az aktív kibertámadásokat, összeveti a kulcsfontosságú erőforrásokkal és pontosan felfedi, hogy éppen mit tesznek a támadók. Álom helyett, itt van hát, a valóság! (A szoftverről amúgy már írtunk korábban, amit itt olvashatsz el részletesen.)

 

Ha bizalmat szavazol ennek a jóságnak, akkor hamar megtapasztalod te is, hogy milyen hasznos és életmentő kiberbiztonsági eszközről van szó. Legyen elég dióhéjban annyi, hogy egy interaktív térképen mozogva minden érintett hoszt előélete is lekövethető, így pontosan meghatározható egy-egy támadás lefolyása és az érintett adatok, személyek pontos köre. A Vectra tehát láthatóvá teszi a teljes, összetett kibertámadást.

 

Koncentrálj csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra, szavazz az automatizált válaszokra, legyél te a biztonsági üzemeltetés bajnoka. Ha felkészültél rá, hogy ez a mesterséges intelligencia alapú, automatikus támadáskezelés és önvédelem az életed része legyen, akkor időt és pénzt spórolsz cégednek. Mivel a Vectra felfedi az összetett, rejtett command-and-control infrastruktúrákat és láthatóvá teszi a komplex, lassan haladó és rejtőzközdő kibertámadásokat is, ezért biztosak vagyunk benne, hogy nyugodtabban fogsz te is aludni.

 

Sorolhatnánk még az előnyöket, de inkább kattints erre a videóra és hagyd meggyőzni magad a Vectra mérnökeinek profin összerakott prezijével, amiben csak a lényeget hallod, látod, minden sallang nélkül.

 

 

Ha eldöntötted, hogy fókuszálsz egy kicsit és részletesebben is megismerkednél velünk és a Vectra Cognitoval, akkor tedd fel bátran kérdéseidet, az alábbi gombra kattintva!

2018. június

Kérek még több információt!  

Biztonsági intézkedések és Cognito Detect for O365
2021. november

Biztonsági intézkedések és Cognito Detect for O365

A multi-faktoros hitelesítés (MFA) ma már nem elég: a Vectra AI-t használó Cognito Detect for O365 új szintre emeli a security kontrollokat.
Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen
2021. június

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen

A Sunburst és egyéb supply chain típusú támadások detektálása speciális megelőzési technológiát igényel, a normál konfiguráció, patchmenedzsment kevés hozzá.
Vectra Cognito Detect: Azure AD, O365 védelem
2021. március

Vectra Cognito Detect: Azure AD, O365 védelem

Egyetlen Azure AD felhasználó jogosultságának megszerzése gyakorlatilag egy komplett O365 hozzáféréssel ér fel. A Vectra Detect for O365 megoldás védi az Azure AD-t & az O365-öt a kompromittálódástól.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!