Vállalati email és fájl archiválás biztonságosan

A modern kor üzleti életében rengeteg információ áramlik a felek, partnerek között: legyen szó, emailről, dokumentumokról vagy egyéb fájlokról. Ezek sokszor a postafiókban tárolódnak és az idő múlásával az üzleti levelezés nem biztos, hogy időben archiválásra kerül, amiből könnyen előfordulhat adatvesztés egy véletlen törlés, vagy akár egy hardveres meghibásodás miatt is.

Az ilyen esetekben nyújt segítséget a GFI Archiver, mely két részből áll: az egyik az email archiválás, a másik a fájlok archiválása funkció. Mindkét megoldás maradéktalanul megfelel a szigorú adatmegőrzési szabályoknak.

 

 GFI Archiver: Telepítés, beállítás

 

gfi archiver - adat archiválás kis és középvállalkozásoknak

 

A GFI Archiver az alábbi alkalmazásokat támogatja:

 •     Microsoft Exchange szerverek 2003-2013
 •     Office 365 integráció
 •     IMAP protokollt támogató levelezőrendszerek
 •     Kerio Connect
 •     Google Apps for Business

A GFI Archiver gyors telepítése után a beállítások széles tárháza áll rendelkezésünkre és alaposan, részletesen finomhangolhatjuk, személyre szabhatjuk rendszerünket.

Biztonságos tárolás

A GFI Archiver az adatokat tömörítve, titkosítva, egypéldányosan tárolja (Single Instance Storage), telepíthető saját adatbáziskezelővel, illetve külső adatbáziskezelővel is használható: MySQL, Postgre SQL, Microsoft SQL Server.

Tárolás szempontjából a levekek szisztematizálhatóak, ami annyit jelent, hogy magunk adhatjuk meg például a tárolás szabályait. Dönthetünk úgy, hogy a rendszer automatikusan új tárolóhelyeket hozzon létre félévenként, évenként vagy akár megadott mennyiségű leveleket követően és ezáltal új adattárolókat is munkába tudunk fogni.

Lehetőség van az archívum tükrözésére és könnyedén készíthetünk biztonsági mentést is.

Egy adott időszaknál régebbi leveleket törölhetünk a levelezőszerverről, ezzel is tehermentesítve azt.

 

gfi archiver, aktív használaton kívüli adatokat tartalmazó emailek, fájlok, naptárbejegyzések védelmére kifejlesztett szoftver

 

Keresés, Visszaállítás

 

A GFI Archiver az aktív használaton kívüli adatokat tartalmazó emailek, fájlok, naptárbejegyzések védelmére kifejlesztett szoftver.

 

A GFI Archiver központi webes keresőjének segítségével több gigabájt levél között kereshetünk, különböző paraméterek alapján. Nem kell tehát soha többet felesleges órákat szánni az egyes mentésekben való keresgélésre, ugyanis a termék kereső funkciójának segítségével könnyedén rátalálunk majd az eredeti levélre és vissza is tudjuk azt állítani.

 • Microsoft Outlook bővítmény segítségével a felhasználók a saját számítógépükön is tudnak keresni és visszaállítani archivált emaileket.
 • Okostelefonra és táblagépekre optimalizált kereső is megkönnyíti a felhasználók dolgát, melyeket az Android 2.1+, Apple iPhone iOS 4, Blackberry OS5+ operációs rendszerekkel lehet igénybe venni.
 • Levelek visszaállítása pár kattintással megvalósulhat Exchange szerverre, IMAP protokollon vagy akár újra is tudjuk küldeni SMTP protokoll használatával. Le is tudjuk tölteni EML vagy MSG formátumban, de létrehozható PST fájl formátum Outlookhoz is.

 

Riportok készítése

A GFI Archiver az aktív használaton kívüli adatokat tartalmazó emailek, fájlok, naptárbejegyzések védelmére kifejlesztett szofver.

A GFI Archiver számos jelentést biztosít a MailInsights szolgáltatásán keresztül. Ezek ütemezhetőek és igény szerint összeállíthatóak az archivált e-mailekből történő adatok kinyerésével, így segítve az esetleges biztonsági kockázatok felderítését.

 

gfi archiver, email, file és naptárbejegyzések archiválása biztonságosan kis- és középvállalkozásoknak

Audit

 

 • A GFI Archiver megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi szabványoknak, továbbá megfelelőséget biztosít az adatkezelési szabályozásnak és a GDPR követelményeinek.
 • Az eredeti levél egy az egyben másolása történik, és ezt a másolatot nem lehet módosítani a felhasználók általi kezelőfelületen és az Archiver rendszerében sem.
 • Létrehozható Auditor felhasználó is, aki hozzáfér a teljes archivált levelezéshez és a felhasználók tevékenységét rögzítő naplófájlokhoz is.
 • Meghatározható Spam és Email tárolási idő, így csak a megadott idő után törölhető véglegesen az email az archívumból.

 

GFI Archiver Előnyök

 

 • Meglévő email rendszerünk tehermentesítése.
 • Archiválás PST fájlok mellőzésével.
 • A postafiókok méretének kibővítése.
 • A levelezőrendszerünk mindegyik postafiók emailjeiről másolatot archivál, ami bármikor, jóformán bármilyen eszközről visszakereshető és visszaállítható.
 • Active Directory integráció.
 • Nincs több elveszített email.
 • Megfelelőség az előírásoknak, a levelekről másolatot készít, amit nem lehet módosítani, megváltoztatni.
 • Felhasználóbarát kezelőfelület.
 • Outlook integráció.

Licenc, free trial információk, kapcsolatfevétel velünk: egyszerűen az alábbi gombra kattintva érhető el. Várjuk jelentkezésed!

2020. április

Kérek még több információt!  

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020
2020. szeptember

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020

157 525 incidens, 3950 megerősített adatsértés elemzése: friss adatokkal sokkol, immár 13. alkalommal a Verzion 2020 Data Breach Investigations Report.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Webmeeting higiénia kezdőknek és haladóknak
2020. április

Webmeeting higiénia kezdőknek és haladóknak

Zoom-olsz vagy a Gotomeetingben hiszel? Ahogy egyre terheltebb a home office környezet, úgy buknak elő a hibák. Nem mindegy, milyen webmeeting felületet használtok és az se, hogy hogyan. Mutatjuk!
Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!