Teltházas Lányok Napja a filter:max irodában

Teltházas Lányok Napja a filter:max irodában

A filter:max 2019-es Lányok Napja programja maximális részvételi létszámban, eredményes programmal és inspiráló beszélgetésekkel, előadásokkal zajlott. A programban való részvételünkkel fejezzük ki felelősségünket a nők műszaki területeken való gyakoribb elhelyezkedéséért!

Így készült a filter:max a Lányok Napjára!

 

A Nők a Tudományban Egyesület programja során cégünkhöz 14-17 év közötti lány tanulók érkeztek, akik visszajelzéseik alapján sokkal nyitottabb, barátságosabb légkörben találták magukat, mint, amire egy IT cégtől előzetesen számítottak. Néhányuk szerint, nyári tábori hangulat volt és akár már másnap visszajöttek volna! A résztvevőket egy nyomozós-felderítős játékkal és érdekes témákra épített előadásokkal vártuk, majd lehetőséget biztosítottunk az egyéni beszélgetésekre is, melyeket a lányok maximálisan kihasználtak. Számos olyan, pályaválasztást, műszaki területet érintő kérdést kaptunk, ami azt erősítette bennünk, hogy a jelenlévők örömmel lépnek be a technológiai tudományok nyitott kapuján.

 

Lányok napja program a filter:max irodában

Nem volt kérdés, hogy csatlakozzunk a Lányok Napja programhoz, megérzéseinket pedig egyértelműen beigazolta a 120% -os jelentkezési létszám is.

Mindenki profitált a Lányok Napjával!

 

A lányok napján találkoztunk 14 éves API programozóval és számos más terület iránt érdeklődő lánnyal is, segítettünk néhányuknak megváltoztatni az általunk ismeretlen social media alkalmazásaikból kiszivárgott jelszavaikat és megmutattuk a biztonságos böngészés és online vásárlás alapjait!

 

Lányok napja program a filter:max irodában

Bennünk egyértelműen erősítette az érzést, hogy számolni kell a nőkkel a műszaki tudományokban, részt kell venni aktívan a ösztönzésükben, ezért jövőre is várjuk az érdeklődő lányokat a filter:max irodájában!

2019. május

Kérek még több információt!  

Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!