Security trend kutatás – videó!

Az Opswat sokmotoros, multiscan antivírus gyártó a 451 Kutatóintézettel társulva tartotta az alábbi, elég ütős tartalmú webinárt, amiből kiderül, hogy bizony nem mindig az a nyerő megoldás, amit elsőre választanak a cégek IT biztonságuk védelme érdekében.

Security körkép Opswat módra

Az alábbi videóban,  a kutatás olyan informatív adatai is elhangoznak, hogy például hány SIEM riasztást dolgoznak fel átlagosan a cégek,  mennyire elégedettek és bíznak az endpoint security szolgáltatásokban, attól függően hogy éltek-e már át ransomware támadást. A körkép izgalmas végeeredménye után az Opswat CTO-ja, Taeil Goh beszél érthetően a bárki számára fillérekért elérhető az evasion technológiákról, illetve pár szóban bemutatja az Opswat által adott választ is, ami a CDR, azaz content disarm technológia.

 

Opswat, multiscan antivírus

 

Az Opswat Metadefender termékét, ami egy sokmotoros, multiscan antivírus, már bemutattuk nektek, de ide kattintva éritek el a hozzá kapcsolódó doksikat

Izgalmas téma, szóval az alábbi gombra kattintva jelezzétek, ha demo anyagot szeretnétek, vagy kérdésetek van Opswat témában.

2019. április

Kérek még több információt!  

Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage
2020. augusztus

Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage

Már elérhető az OPSWAT új fejlesztése, a MetaDefender for Secure Storage vállalati felhős és on-premise tárhelyek védelmére!
SafeConnect SDP és OPSWAT MetaAccess
2020. június

SafeConnect SDP és OPSWAT MetaAccess

A Zero Trust megközelítéssel vállalati környezetben a saját megbízható klienseink hozzáféréseit és megfelelőségét is folyamatosan ellenőrzés alatt kell tartanunk.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!