Security trend kutatás – videó!

Az Opswat sokmotoros, multiscan antivírus gyártó a 451 Kutatóintézettel társulva tartotta az alábbi, elég ütős tartalmú webinárt, amiből kiderül, hogy bizony nem mindig az a nyerő megoldás, amit elsőre választanak a cégek IT biztonságuk védelme érdekében.

Security körkép Opswat módra

Az alábbi videóban,  a kutatás olyan informatív adatai is elhangoznak, hogy például hány SIEM riasztást dolgoznak fel átlagosan a cégek,  mennyire elégedettek és bíznak az endpoint security szolgáltatásokban, attól függően hogy éltek-e már át ransomware támadást. A körkép izgalmas végeeredménye után az Opswat CTO-ja, Taeil Goh beszél érthetően a bárki számára fillérekért elérhető az evasion technológiákról, illetve pár szóban bemutatja az Opswat által adott választ is, ami a CDR, azaz content disarm technológia.

 

Opswat, multiscan antivírus

 

Az Opswat Metadefender termékét, ami egy sokmotoros, multiscan antivírus, már bemutattuk nektek, de ide kattintva éritek el a hozzá kapcsolódó doksikat

Izgalmas téma, szóval az alábbi gombra kattintva jelezzétek, ha demo anyagot szeretnétek, vagy kérdésetek van Opswat témában.

2019. április

Kérek még több információt!  

Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz
2019. július

Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz

A nyílt forráskódú szoftverek fontos szerepet játszanak a technológia fejlődésében és nélkülözhetetlenek a kiberbiztonság területén. Az OPSWAT is lépett.
26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen
2019. május

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen

Örömmel prezentáljuk nektek az OPSWAT Data Sanitization vagy CDR néven is ismert termékének legújabb főverzióját (v5.4). Ezzel a verzióval két use case került a fókuszba.
Te is célkeresztben lehetsz!
2018. július

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése