filter:max grill 2019

filter:max grill 2019

Július 18-án délután, ismét kicsapjuk a grillsütőt és a sörhűtőt, és néhány rövid előadás után egész este egy laza teraszos, nyári grill partit csapunk!

Ezen felül egyszeri és megismételhetetlen szakmai tartalmat ajánlunk, Lévai Zoli case-study előadása egyedül itt és most lesz hallható. Zoli, a Nemzetközi Vöröskereszt IT operációs vezetője, aki az utóbbi hónapokban lezajlott Thycotic PAM bevezetésükről fog mesélni nektek.

Emellett Wolfgang Wimmer, a gyártó regionális partner managere fogja röviden bemutatni, hogyan lehet egy nap alatt felmérni a privilegizált accountok állapotát és egy hét alatt biztosítani az azokhoz való hozzáférést. Spoiler alert: Wolfgang meglepetéssel készül kedveskedni a PAMburgerezés résztvevőinek!

PAMburger rendezvény infók:

A rendezvény ideje: 2019.07.18 csütörtök.

A rendezvény helyszíne: filter:max terasz

Megközelítés: 1016 Hegyalja út 7-13, a főbejárattól és garázsoktól balra külön bejárati kapunál.

Ha autóval érkeznél, akkor ingyenes parkolót az irodától kb. 150m-re a Csukló utcában találtok.

Thycotic grill partink tervezett menete:

  • 15:30 Kapunyitás,
  • 16:00-17:00 Thycotic bemutatkozás és Vöröskereszt esettanulmány
  • 17:00-22:00 kötetlen grillezés és sörözés!!!

Nem is annyira Secret Offer a PAMburger partin:

Marhától a csirkén át, a kecskesajtól a camembert-ig, többféle burival, salátabárral, grillzöldségekkel valamint világos, barna és búza sörökkel és finom borokkal várunk titeket!

A regisztrációt, a limitált férőhelyes helyszín miatt, érkezési sorrendben, a pamburger@filtermax.hu címre érkezett levelek alapján fogjuk visszaigazolni.

Várunk szeretettel!

2019. június

Kérek még több információt!  

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!
2019. május

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!

Érdekes előadásokkal, látványos demókkal, kötetlen hangulatú szakmai beszélgetésekkel zajlott le a filter:max 2019-es első IT biztonsági workshopja. Workshop videó és prezi linkek a cikkben!
filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
38 milliárd forintos jelszó
2019. február

38 milliárd forintos jelszó

A Quadriga 30 éves vezére a sírba vitte magával a bizniszt. Rajta kívül senkinek nem volt hozzáférése kriptopénztárcájához, közel 38 milliárd forintnyi kriptopénz ragadt bent.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése