filter:max grill 2019

filter:max grill 2019

Július 18-án délután, ismét kicsapjuk a grillsütőt és a sörhűtőt, és néhány rövid előadás után egész este egy laza teraszos, nyári grill partit csapunk!

Ezen felül egyszeri és megismételhetetlen szakmai tartalmat ajánlunk, Lévai Zoli case-study előadása egyedül itt és most lesz hallható. Zoli, a Nemzetközi Vöröskereszt IT operációs vezetője, aki az utóbbi hónapokban lezajlott Thycotic PAM bevezetésükről fog mesélni nektek.

Emellett Wolfgang Wimmer, a gyártó regionális partner managere fogja röviden bemutatni, hogyan lehet egy nap alatt felmérni a privilegizált accountok állapotát és egy hét alatt biztosítani az azokhoz való hozzáférést. Spoiler alert: Wolfgang meglepetéssel készül kedveskedni a PAMburgerezés résztvevőinek!

PAMburger rendezvény infók:

A rendezvény ideje: 2019.07.18 csütörtök.

A rendezvény helyszíne: filter:max terasz

Dress Code: szigorúan hétköznapi laza grill partizós!

Megközelítés: 1016 Hegyalja út 7-13, a főbejárattól és garázsoktól balra külön bejárati kapunál.

Ha autóval érkeznél, akkor ingyenes parkolót az irodától kb. 150m-re a Csukló utcában találtok.

Thycotic grill partink tervezett menete:

 • 15:30 Kapunyitás,
 • 16:00-17:00 Szakmai előadások:
  • Thycotic bemutatkozás
  • Vöröskereszt esettanulmány
  • Váraljai Csaba: PAM elvárások a jogszabályok és szabványok fényében
 • 17:00-22:00 kötetlen grillezés és sörözés!!!
 • 19:00 órakor egy igazi mentalista/bűvész bemutatót hozunk nektek, ahol Kiss Balázs (Corodini Országos Bűvészbajnokság 1. helyezett) trükkjeitől garantáltan lementek hídba. Mivel a műsor kifejezetten interaktív, a show aktív szereplői lesztek, természetesen velünk együtt... Balázs egyik mottója: a legjobbat, vagy semmit! Ennek jegyében, mi a legjobbat választottuk nektek.
 • 21:00 körül sorsolunk is egyet, hogy három szerencsés PAMburgeres vendégünknek igazán kalandos, felhőtlen strandolással telhessen ez a nyár

Néhány szóban a szórakozásról

 • egész estés grill parti és jobbnál jobb sörök, borok
 • kötetlen beszélgetés, kilépő a nagy nyári szabadságokba
 • Kiss Balázs varázslatos trükkjeinek minden rendszer, ember ki lesz szolgáltatva. A különleges show után, Balázs tesközelből is behúz majd mindenkit a csőbe. Mi már alig várjuk, hogy az alábbi videó trükkjein élőben is lemenjünk hídba.

Nyereményeink

3 darab 2 fős hétvégi belépőjegy a budakalászi Lupa Beach strandra

filter:max PAMburger

Nem is annyira Secret Offer a PAMburger partin:

Marhától a csirkén át, a kecskesajtól a camembert-ig, többféle burival, salátabárral, grillzöldségekkel valamint világos, barna és búza sörökkel és finom borokkal várunk titeket!

A regisztrációt, a limitált férőhelyes helyszín miatt, érkezési sorrendben, a pamburger@filtermax.hu címre érkezett levelek alapján fogjuk visszaigazolni.

Várunk szeretettel!

2019. június

Kérek még több információt!  

Ami a PAMburger partin történt…
2019. augusztus

Ami a PAMburger partin történt…

Óriási hiányérzettel zárnánk a nyarat, ha a Thycotic égisze alatt megrendezésre került nyáresti rendezvényünket nem tartottuk volna meg… Nagyon örülünk, hogy eljöttetek!
2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek
2019. július

2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek

Mostanában elég sok hír szólt arról, hogy a Facebook és az Instagram profilok közül sokat kiszűrt a szolgáltató, azaz a fake, vagy szabálysértő profilokat törölték.
Itt a Secret Server 10.6 és elég jó lett!
2019. június

Itt a Secret Server 10.6 és elég jó lett!

Minden IT üzemeltető nevében egyértelműen kimondhatjuk, nincs szükségük több terhelésre, még egy plusz feladatra. Végre itt egy innovatív válasz a Thycotictól az aggályokra: a Secret Server 10.6.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése