Most tölts le ingyen Thycotic-ot

A Thycotic díjnyertes szoftverei napi szinten minimalizálják a rendszerünket fenyegető kockázati tényezőket. Legyen szó jelszóvédelemről, vagy a végpontok megóvásáról, a cég olyan kiberbiztonsági megoldásokat kínál, amiket jelenleg egy versenytársa sem képes eredményesen túlszárnyalni. Olcsó, növeli rendszerünk IT biztonságát magán és vállalati környezetben is. Kell ennél több?

Kevesen tudják, de a Thycotic rengeteg ingyenes hozzáférést biztosít, hogy jobban megismerkedhessünk termékeivel. Az IT szakértők, a felhasználók is vallják, hogy az egyszerű telepítés és kezelés csak a kezdet, mert a Secret Server és az egyéb Thycotic szoftverek használatával valóságosan egyszerűbbé válik a rendszerünkben használt alkalmazások, végpontok, jelszavak ellenőrzése, menedzselése.

INGYENES PRIVILEGIZÁLT ACCOUNT ÉS MENEDZSMENT ALKALMAZÁSOK A THYCOTIC-TÓL

Most, akár te is kipróbálhatod ingyen az alábbi IT eszközöket, így pénzt és időt takaríthatsz meg úgy, hogy közben maximálisan megvéded privilegizált fiókjaid jelszavait.

Ingyenes Secret Server trial

Ezt a gyorsan telepíthető, egyszerűen használható, privilegizált account menedzsment szolgáltatást (itt írtunk róla korábban) egy olyan ingyenes verzióban próbálhatjátok ki, ami legfeljebb 10 felhasználót támogat és 250 kiemelt fiók jelszavát védi. A Secret Server egy vállalati szintű jelszótároló rendszerként használható termék, ami hatékonyan segíti a privilegizált fiókok és hozzáférések menedzsmentjét.

Keresd a gyenge jelszavakat a hálózaton belül ingyen!

Gyenge jelszó-kereső az Active Directoryban (Weak Password Finder for Active Directory)

Szerezd meg az ingyenes Gyenge Jelszó-kereső eszközt a Thycotic-tól, hogy gyorsan és egyszerűen azonosítsd a használatban lévő legfontosabb jelszavakat az Active Directory-felhasználók között.

Jelszó-erősség-ellenőrző (Password Strength Checker)

Te tudod, hogy mennyire erősek a hálózatodban használni kívánt jelszavak? Ez az ingyenes online Thycotic jelszó-ellenőrző lehetővé teszi, hogy azonnal képben legyél egy-egy jelszó erősségével, gyengeségével másodpercek alatt.

Böngészőben tárolt Jelszófelderítési eszköz (Browser-stored Password Discovery Tool)

Gyorsan és könnyen azonosítja az Active Directory felhasználók jelszavainak kockázatos tárolását a webböngészőkben. A próba verzió magába foglalja a top 10 leggyakrabban előforduló és használt géppel és böngészővel tárolt jelszavakat. Sőt, ha kipróbálod még ennél is többet nyersz!

Thycotic, jelszóvédelem, jelszókezelő, Secret Server, ingyenes Thycotic termékek

Bővítsd ismereteidet Privilegizált Account Menedzsment témában!

Szerezz tanúsítványt Privileged Password Security-ben!

Növeld hálózatod biztonságát és hitelesített adataid védelmét azzal, hogy részt veszel a Thycotic Academy ingyenes online tanfolyamán elérhető Privilegizált Password Security programban.

Az alábbi ingyenes kibervédelmet szolgáló alkalmazásokkal csökkenthetőek az IT biztonságodat érintő kockázatok

Windows
Endpoint Application Discovery Tool

Windows
Privileged Account Discovery Tool

Unix
Privileged Account Discovery Tool

Windows
Least Privilege Discovery Tool

Találd meg a hálózatod biztonsági réseit és hozd ki a legjobbat a Privilegizált Account Menedzsmentből!

Privilegizált Password Vulnerability Benchmark

Olvasd el ezt az ingyenes Privileged Password Vulnerability Benchmark felmérést, hogy eredményesebben fel tudd mérni a hálózatodat érintő veszélyforrásokat, a privilegizált fiókjaid hitelesítő adatait fenyegető adatveszteséget és az adatokkal való visszaélések kockázatát.  Ezzel az eszközzel össze is tudod hasonlítani, mérni másokkal IT biztonsági hatékonyságod.

Teszteld IT biztonsági hatékonyságod

A Thycotic és a SecurityBTN.org együttműködésből született ez az igazán ütős biztonsági mérőszám-referencia-felmérés, ami megmutatja, hogy hol tart hálózatod felkészültsége, úgy, hogy a best practice-hoz mérten készíti a széles körű elemzést.

Ingyenes Privilegizált Account Management (PAM) KOCKÁZAT értékelő eszköz

Ez az alkalmazás a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás arra, hogy reálisan meg tudd ítélni a privilegizált account-jaid milyen biztonsági kockázatoknak vannak kitéve. Ez a free tool magába foglalja az ISO, a NIST, a PCI, a CIS, a CSC és az EU GDPR érintette megvalósulásokat is.

Használj ingyenes Security Policies sablont privilegizált jelszavaidhoz

A kiberbiztonsági védekezés egyik alapja, hogy minden vállalat olyan jelszóvédelemmel kapcsolatos irányelveket fogalmazzon meg, melyek betartásával csökkenthetők a jogosulatlan hozzáférések. Ez a tool igazi mankó és vonalvezető a megfelelő policie-k megfogalmazásához!

Értsd jól az IT security terminológiát!

PAM / PIM terminológia és szótár

Használd ezt az interaktív szótárt, hogy könnyedén meghatározd mi az az IAM, a PIM és a PASM. Az IT security világában használt terminológiák gyakran zavaróan vannak megfogalmazva, ám ezzel az alkalmazással mindez a múlté.  


A Thycotic-kal hihetetlenül könnyű kézben tartani a privilegizált account-okat. Ha igazi védelmet szeretnél, akkor biztosan kipróbálod legalább a Secret Servert. Ma már világszerte több, mint 10 000 szervezet használja ezt a terméket. Nem csupán azért, mert ez a legjobb ár-érték arányú jelszóvédelmet biztosító szoftver, hanem azért is, mert a versenyképes ár mellett könnyű a használata és vállalati szintű megoldást tud nyújtani.

Ha eldöntötted, hogy adsz egy esélyt és teszteled, mit tud a gyártó, akkor az alábbi gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk, hogy akár már ma kipróbálhasd ezeket az ingyenes alkalmazásokat! Biztosítsd jelszavaidat, védd meg a hálózati végpontokat!

2018. október

Kérek még több információt!  

Élvonalban a Thycotic PAM rendszere
2020. június

Élvonalban a Thycotic PAM rendszere

A KuppingerCole 2020-as elemzése a Thycotic PAM rendszerét az élmezőnyben hozta ki olyan vezető PAM gyártók között, mint a Cyber Ark, BeyondTrust.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
filter:max  2020 Virtuális Security Konferencia
2020. április

filter:max 2020 Virtuális Security Konferencia

Az idei szakmai rendezvényünket virtuális környezetben tartjuk. Rengeteg újdonsággal és érdekességgel készülünk: öt gyártói, technológiai premierrel is, melyeket elsőként mutatunk be Magyarországon.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!