Metadefender Drive magyar termékleírás a cikkben!

Metadefender Drive magyar termékleírás a cikkben!

Portfóliónk, technológiai partnereink kiemelkedő gyártója az OPSWAT, az egyik legjobb platformot teremtette meg termékeivel a rendszereket veszélyeztető fenyegetések felderítésére és megelőzésére. Új termékével most átvitt értelemben és szó szerint is kézben tartható egy IT infrastruktúra biztonsága.

 

A Metadefender Drive nem más, mint egy USB eszköz, aminek segítségével ti is képesek lesztek a lehető legjobb védelmet nyújtani az ismert és ismeretlen fenyegetésekkel szemben.

 

A használata egyszerű, a számítógéphez, vagy laptophoz csatlakoztatva biztonságosan indíthatóvá válik az OPSWAT Metadefender Drive saját boot rendszere, amely nem használja a vizsgálandó eszköz saját operációs rendszerét, így attól függetlenül történik meg az ellenőrzés.

 

A Metadefender Drive klienssel bootolás előtt ellenőrizhető a vizsgált eszközök belső merevlemeze és Windows operációs rendszere, úgy, hogy nincs szükség bejelentkezési hitelesítő adatok megadására, és a Drive képes törölni a rendszerben esetlegesen előforduló rosszindulatú programokatat is.

 

A Metadefender Drive egy pre-installed megoldást használva bootol be és a vizsgált eszköz teljeskörű malware és sérülékenység szkennelését, elemzését a háttértáron található fájlok mennyiségének fényében a lehető legrövidebb idő alatt elvégzi. A folyamat során riportot készít a felfedezett fenyegetések és sérülékenységek kapcsán, vagyis komplett képet kaphatunk a fenyegetést jelentő fájlokról.

 

Az USB csak szkennel és elemez, ám adatot nem tárol. Hordozhatóságának köszönhetően lehetővé teszi az infrastruktúrák gyakorlatiasabb felügyeletét, ellenőrzését. Szemben az egyszeri szkennelési technológiákkal, a Metadefender Drive működésében alkalmazott öt különböző AV motororal gyorsabban észlelhetőek a fenyegetések.

 

Metadefender Drive a gyártó egy hiánypótló terméke, aminek köszönhetően csak és kizárólag megbízható eszközök léphetnek majd be vállalatotok IT infrastruktúrájába.

 

A Metadefender Drive az itt összefoglaltaknál sokkal jobb és több, ezért ajánljuk, hogy kattintsatok a funkciói teljes körű, részletes, magyar nyelvű termékismertetőjéért: itt tudjátok letölteni. A gyártóról itt olvashattok bővebben. Ha mégis inkább kérdeznétek, akkor további információt az alábbi gombra kattintva tudtok kérni.

 

2020. február

Kérek még több információt!  

Deep CDR 5.7.0 az OPSWAT-tól
2020. március

Deep CDR 5.7.0 az OPSWAT-tól

A legtöbb rosszindulatú program még ma is e-mailen keresztül indul útjára. Egy jó e-mail security már a kézbesítés előtt dolgozik: nem tudják a fejlett fenyegetések megkerülni.
Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz
2019. július

Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz

A nyílt forráskódú szoftverek fontos szerepet játszanak a technológia fejlődésében és nélkülözhetetlenek a kiberbiztonság területén. Az OPSWAT is lépett.
26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen
2019. május

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen

Örömmel prezentáljuk nektek az OPSWAT Data Sanitization vagy CDR néven is ismert termékének legújabb főverzióját (v5.4). Ezzel a verzióval két use case került a fókuszba.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!