Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz

Az OPSWAT File Security for Chrome egy olyan böngészőbővítmény, amelynek célja a böngésző felhasználói biztonságának javítása a fájlok letöltés előtti ellenőrzésével. A böngésző kiterjesztése csatlakozik a MetaDefender Cloud API-hoz, és automatizált fájlbiztonsági eszközként működik, megvédve a felhasználókat a fájl alapú fertőzésektől. A kiterjesztés az OPSWAT által biztosított ingyenes eszköz, amelyet jelenleg több mint 8000 felhasználó használ, és népszerűsége folyamatosan növekszik.

Az újdonság az, hogy a kiterjesztés nyílt forráskódú lett a Chrome-ra, már most is letölthető, és bárki futtathaja, tesztelheti a kódot, segítve ezzel is a fejlesztést a GitHub oldalán keresztül. A gyártó azt tervezi, hogy a jövőben még bővíti a terméket, hozzáad néhány olyan funkciót, mint például a biztonságos URL átirányítás és a MetaDefender Core API támogatás. A közeli célok között szerepel továbbá az is, hogy ezt a kiterjesztést elérhetővé teszi más böngészők számára is.

Az OPSWAT File Security for Chrome a MetaDefender Cloud technológiát használja, hogy megvédje a felhasználókat a rosszindulatú letöltésektől. A kiterjesztés létrehozza az összes letöltött fájl veszélytelen verzióját, ellenőrzi a letöltéseket a sebezhetőség szempontjából, és megvizsgálja azokat a több mint 30 anti malware motoros technológiával.

open source, OPSWAT File Security for Chrome

 

A bővítménnyel megtekinthető az összes letöltési előzmény, valamint az egyes vizsgálatok eredményei az úgynevezett Szkennelési Előzmények oldalon. Emellett lehetőség van megosztani a beolvasott fájlokat a MetaDefender Cloud felhasználók közösségével az észlelési arány javítása érdekében. Ez azért is fontos, mert így a felhasználók növelhetik a káros tartalmak észlelésének sebességét, illetve ez segíti magát a fenyegetéskutatást is. A kiterjesztéssel letöltés előtt is fel lehet küldeni a gyanúsnak vélt fájlokat az OPSWAT felhőjébe ellenőrzésre, ahonnan a visszaérkező üzenet alapján eldönthető, hogy tiszta-e az állomány vagy sem.

Az OPSWAT File Security for Chorme termék open source verziója hiánypótló, mert ezzel a file-ok szkennelése és a letöltések monitorozása bitonságosabb szintre lép. Az OPSWAT technológiája iparágvezető a biztonsági rések felismerésében. Az eszközt könnyű használni, egyszerre akár több szkennelést is végre lehet vele hajtani, hatékony a fájlok és alkalmazások fenyegetéseinek felismerése és blokkolása előtt.

Ebben az ingyenesen letölthető, nyílt forráskódú szoftverben még több lehetőség és potenciál rejlik. Sokkal testreszabhatóbb, egyéni igényekre perszonalizálható vele minden. Biztonságosabbá válik a böngészés és csökkenti a file alapú ferőzések esélyét.

Ha többet olvasnál a gyártóról, akkor kattints ide, ha szeretnél naprakész lenni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva.

2019. július

Kérek még több információt!  

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen
2019. május

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen

Örömmel prezentáljuk nektek az OPSWAT Data Sanitization vagy CDR néven is ismert termékének legújabb főverzióját (v5.4). Ezzel a verzióval két use case került a fókuszba.
Security trend kutatás – videó!
2019. április

Security trend kutatás – videó!

Az Opswat és a 451 Kutatóintézet webinárjából megtudhatjátok miért, mennyit és mire költenek a nagyvállalatok IT security téren, illetve, milyen trendek mozgatják a döntéshozatalt.
Te is célkeresztben lehetsz!
2018. július

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése