Így működik a machine learning?

Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia. A „gépi tanulás” olyan alapvetéseivel ismerkedhettek meg röpke 25 percben, ami alapjaiban hoz közelebb minden kiberbiztonsági szakembert ehhez az egyedülálló technológiához. Az áttekintés során minden olyan érzékeny pontot érint a Vectra szakértője, ami segít megérteni az alapokat, a viselkedés-alapú, algoritmusok által vezérelt támadás detekciókat és az azok mögött rejlő belső folyamatokat.

 

 

A Vectra mesterséges intelligencia (AI) alapú szoftvere (itt írtunk róla legutóbb) példátlanul sikeres termék a kiberbiztonsági piacon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy az újgenerációs mesterséges intelligenciával felruházott Cognito, lényegében a teljesen automatizált riasztásoknak  köszönhetően, akár több ember munkáját is megspórolja az incidensek értelmezése és kritikusságuk szerinti besorolásával. 

 

A Vectra további előnyei, hogy nem áraszt el feleslegesen riasztásokkal, hanem a mesterséges intelligencia alapú szoftver úgy elemzi az óriási adattömeget, hogy csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra segít fókuszálni. Ha szeretnél teljes fizikai és virtuális infrastruktúra védelmet és unod a töménytelen IPS és SIEM riasztást és, akkor a Vectra-t neked találták ki.

 

Ha érdekelnek a Vectrával kapcsolatos további statisztikák, demo-k, akkor az alábbi gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot és máris repítjük az információkat!

2018. július

Kérek még több információt!  

Biztonsági intézkedések és Cognito Detect for O365
2021. november

Biztonsági intézkedések és Cognito Detect for O365

A multi-faktoros hitelesítés (MFA) ma már nem elég: a Vectra AI-t használó Cognito Detect for O365 új szintre emeli a security kontrollokat.
Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen
2021. június

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen

A Sunburst és egyéb supply chain típusú támadások detektálása speciális megelőzési technológiát igényel, a normál konfiguráció, patchmenedzsment kevés hozzá.
Vectra Cognito Detect: Azure AD, O365 védelem
2021. március

Vectra Cognito Detect: Azure AD, O365 védelem

Egyetlen Azure AD felhasználó jogosultságának megszerzése gyakorlatilag egy komplett O365 hozzáféréssel ér fel. A Vectra Detect for O365 megoldás védi az Azure AD-t & az O365-öt a kompromittálódástól.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!