Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás

Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás

Nemrégen került ki a Kiberblogra és az index.hu is a vezető hírek között hozta a sokkoló, ám valóságos tényt, hogy a darkneten aprópénzért adják-veszik a feltört magyar weboldalakat (itt olvashatsz róla bővebben). Ha nem akarsz a több, mint háromezer pórul járt weboldal közé tartozni, jobb lesz, ha számba veszed a legújabb védelmet biztosító szolgáltatásokat a piacon.

 

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás

 

A Grey Wizard weboldalak, webshopok és API-k védelmét biztosító, non-stop felügyelt szolgáltatás, ami megóvja az internetes jelenlétedet a DDoS túlterheléses támadásoktól és adatlopásoktól. A mesterséges intelligencián alapuló web application firewall (WAF) és az Európai Unión belül lévő adatközpontok teszik ideális európai web-biztonsági megoldássá.

 

Többszintű DDoS védelem

 

A túlterheléses DDoS támadások napokra lelőhetik a honlapodat, így teljesen elérhetetlenné válik a vásárlók és látogatók elől. A Grey Wizard minden típusú és szintű DDoS támadás ellen védelmet nyújt, gyorsítja és biztosítja a weboldal állandó elérhetőségét.

 

M.I.-alapú Web Application Firewall

 

A fejlett, mesterséges intelligencia alapú WAF megvédi a weboldalt a célzott támadásoktól. A Grey Wizard távol tartja a hackereket a fontos tranzakciós, vásárlási és személyes adatoktól, amelyek már a GDPR alá is tartoznak.

 

Non-stop felügyelt szolgáltatás

 

A Grey Wizard nagy teljesítményű Content Distribution Network (CDN) 100%-os elérhetőségi garanciával és non-stop emberi felügyelettel. Az ügyfélszolgálat átlagos válaszideje a technikai kérdésekre mindössze 6 perc.

 

Mindössze 5 perc alatt aktiválható!

 

Próbáld ki a Grey Wizard védelmét! A mindössze pár perces aktivációt követően már élvezheted is a CDN nyújtotta villámgyorsan betöltődő, biztonságos weboldalt. Az első hónapot ingyenesen biztosítjuk!

 

Hogyan működik?

 

A Grey Wizarddal biztonságossá és villámgyorssá teszi a védett weboldalt, az alábbi lépésekkel.

 

  1. Hálózati DDoS védelem Először a Grey Wizard megállít és eldob minden olyan hálózati csomagot, ami nem a webes forgalomhoz tartozik, beleértve a volumetrikus hálózati túlterheléses (DDoS) támadásokat.
  2. SSL gyorsítás és optimalizálás Mivel már minden weboldal számára lényegében kötelező az SSL titkosítás (HTTPS), a Grey Wizard kiépíti a biztonságos kapcsolatot a böngészővel és leveszi ezt az erőforrásigényes, plusz terhet a belső webszerverek válláról.
  3. Védelem az ismert támadások ellen A Grey Wizard behatolásvédelme (az OWASP ajánlásainak is megfelelően) számos szabállyal és szignatúrával blokkolja az ismert támadásokat és virtuálisan foltozza a sebezhető belső weboldalt.
  4. M.I. elemzi a látogató viselkedését A Grey Wizard mesterséges intelligenciája elemzi a látogató viselkedését és automatikusan megkülönbözteti az emberi és robot, „jó és rossz” szándékú látogatókat.
  5. Botok és L7 túlterhelés elleni DDoS védelem Matematikai modellek használatával a Grey Wizard mesterséges intelligenciája megállítja a káros automatizált botokat, és szűri a webszerver ellen irányuló alkalmazás szintű túlterheléses (DDoS) támadásokat.
  6. Ellenlépések és beavatkozás Amennyiben a Grey Wizard szükségesnek ítéli, a gyanús látogatóknál ellenőrizteti a böngésző valódiságát vagy felhasználói beavatkozást kér (például CAPTCHA), hogy megóvja a szervert a támadásoktól.
  7. Gyorsított és optimalizált kiszolgálás A statikus tartalmakat (optimalizált képek, scriptek, nagy fájlok, stb.) a Grey Wizard gyorsítótárból, a belső szerverek terhelése nélkül szolgálja ki. Ráadásul a teljes weboldalt a legújabb HTTP/2 protokollon továbbítja, ami jelentős gyorsulást eredményez a régi HTTP kiszolgáláshoz képest.
  8. Terheléselosztás a védett szerverek között A dinamikus és új tartalmak a leggyorsabban elérhető belső szerverről kerülnek a Grey Wizardhoz, majd onnan optimalizálva a látogató böngészőjébe.

 

Ha többet szeretnél tudni a gyártóról és a szolgáltatásról, akkor ezt az anyagot feltétlenül nézd meg. A Grey Wizard most 1 hónapig ingyenes és pár perc alatt bekapcsolható.  Kattints az alábbi gombra, kérj demót vagy próbáld ki azonnal!

 

Kérek még több információt!  

Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Személyes adatok