Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás

Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás

Nemrégen került ki a Kiberblogra és az index.hu is a vezető hírek között hozta a sokkoló, ám valóságos tényt, hogy a darkneten aprópénzért adják-veszik a feltört magyar weboldalakat (itt olvashatsz róla bővebben). Ha nem akarsz a több, mint háromezer pórul járt weboldal közé tartozni, jobb lesz, ha számba veszed a legújabb védelmet biztosító szolgáltatásokat a piacon.

 

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás

 

A Grey Wizard weboldalak, webshopok és API-k védelmét biztosító, non-stop felügyelt szolgáltatás, ami megóvja az internetes jelenlétedet a DDoS túlterheléses támadásoktól és adatlopásoktól. A mesterséges intelligencián alapuló web application firewall (WAF) és az Európai Unión belül lévő adatközpontok teszik ideális európai web-biztonsági megoldássá.

 

Többszintű DDoS védelem

 

A túlterheléses DDoS támadások napokra lelőhetik a honlapodat, így teljesen elérhetetlenné válik a vásárlók és látogatók elől. A Grey Wizard minden típusú és szintű DDoS támadás ellen védelmet nyújt, gyorsítja és biztosítja a weboldal állandó elérhetőségét.

 

M.I.-alapú Web Application Firewall

 

A fejlett, mesterséges intelligencia alapú WAF megvédi a weboldalt a célzott támadásoktól. A Grey Wizard távol tartja a hackereket a fontos tranzakciós, vásárlási és személyes adatoktól, amelyek már a GDPR alá is tartoznak.

 

Non-stop felügyelt szolgáltatás

 

A Grey Wizard nagy teljesítményű Content Distribution Network (CDN) 100%-os elérhetőségi garanciával és non-stop emberi felügyelettel. Az ügyfélszolgálat átlagos válaszideje a technikai kérdésekre mindössze 6 perc.

 

Mindössze 5 perc alatt aktiválható!

 

Próbáld ki a Grey Wizard védelmét! A mindössze pár perces aktivációt követően már élvezheted is a CDN nyújtotta villámgyorsan betöltődő, biztonságos weboldalt. Az első hónapot ingyenesen biztosítjuk!

 

Hogyan működik?

 

A Grey Wizarddal biztonságossá és villámgyorssá teszi a védett weboldalt, az alábbi lépésekkel.

 

  1. Hálózati DDoS védelem Először a Grey Wizard megállít és eldob minden olyan hálózati csomagot, ami nem a webes forgalomhoz tartozik, beleértve a volumetrikus hálózati túlterheléses (DDoS) támadásokat.
  2. SSL gyorsítás és optimalizálás Mivel már minden weboldal számára lényegében kötelező az SSL titkosítás (HTTPS), a Grey Wizard kiépíti a biztonságos kapcsolatot a böngészővel és leveszi ezt az erőforrásigényes, plusz terhet a belső webszerverek válláról.
  3. Védelem az ismert támadások ellen A Grey Wizard behatolásvédelme (az OWASP ajánlásainak is megfelelően) számos szabállyal és szignatúrával blokkolja az ismert támadásokat és virtuálisan foltozza a sebezhető belső weboldalt.
  4. M.I. elemzi a látogató viselkedését A Grey Wizard mesterséges intelligenciája elemzi a látogató viselkedését és automatikusan megkülönbözteti az emberi és robot, „jó és rossz” szándékú látogatókat.
  5. Botok és L7 túlterhelés elleni DDoS védelem Matematikai modellek használatával a Grey Wizard mesterséges intelligenciája megállítja a káros automatizált botokat, és szűri a webszerver ellen irányuló alkalmazás szintű túlterheléses (DDoS) támadásokat.
  6. Ellenlépések és beavatkozás Amennyiben a Grey Wizard szükségesnek ítéli, a gyanús látogatóknál ellenőrizteti a böngésző valódiságát vagy felhasználói beavatkozást kér (például CAPTCHA), hogy megóvja a szervert a támadásoktól.
  7. Gyorsított és optimalizált kiszolgálás A statikus tartalmakat (optimalizált képek, scriptek, nagy fájlok, stb.) a Grey Wizard gyorsítótárból, a belső szerverek terhelése nélkül szolgálja ki. Ráadásul a teljes weboldalt a legújabb HTTP/2 protokollon továbbítja, ami jelentős gyorsulást eredményez a régi HTTP kiszolgáláshoz képest.
  8. Terheléselosztás a védett szerverek között A dinamikus és új tartalmak a leggyorsabban elérhető belső szerverről kerülnek a Grey Wizardhoz, majd onnan optimalizálva a látogató böngészőjébe.

 

Ha többet szeretnél tudni a gyártóról és a szolgáltatásról, akkor ezt az anyagot feltétlenül nézd meg. A Grey Wizard most 1 hónapig ingyenes és pár perc alatt bekapcsolható.  Kattints az alábbi gombra, kérj demót vagy próbáld ki azonnal!

2018. szeptember

Kérek még több információt!  

filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése