Grey Wizard Attack Report

Grey Wizard Attack Report

Ma a webhelyek, webáruházak, alkalmazások és API-k a legfontosabb eszközök, amelyek lehetővé teszik a szervezetek hatékony működését. Ezért kell őket hatékonyan védeni. Kulcsfontosságú, tehát egy olyan infrastruktúra biztosítása, ami védett a hackerek, a botok, az adatok lopása és a DoS támadások ellen. A Grey Wizard olyan cybersecurity megoldás, ami ezt tudja és ráadásul non stop felügyeletet is biztosít ügyfeleinek, kis és nagy vállalatoknak, mindezt a megszokott védelmi megoldások költségeinek töredékéért.

Grey Wizard Attack Report

A gyártó folyamatosan monitorozza és tökéletesíti rendszerét. A 2019. áprilisi Attack Report-ja látványos adatokban foglalja össze a szervezeteket érő, szinte folyamatos cybertámadás nyomás jellemzőit. A rövid riportban, amit ide kattintva értek el, látható, hogy milyen forrásokból érkeztek legutóbb az incidensek, milyen típusokat lehetett megkülönböztetni közülük és milyen változásokat mutat az előző hónap adataihoz képest az összkép. A riport valós adatokon alapul, amit a Grey Wizard által védett 600+ domain szolgáltat be folyamatosan.

Érdemes elgondolkodni a jelentés eredményein és ennek fényében monitorozni saját szervezetünket, hogy egy biztonságos és gyors weboldalt hozzunk végül létre. A hálózati biztonság megteremtése, megőrzése minden vállalat alfája és omegája. A rendszer okos, használata egyszerű. Az ügyfelek által kezelt felhasználói panel lehetővé teszi például a hálózati paraméterek, a felhasználók és a biztonsági események folyamatos figyelemmel kísérését.

Ez a valós idejű monitoring elég kényelmessé tudja tenni az üzemeltetést és megnyutatóvá a napi feladatkezelést. Erős vonzereje továbbá, hogy a termék setup mindössze 5 perc, minden konfiguráció automatikus, és az incidensek valós időben történő rögzítésével biztosítható a legmagasabb szintű biztonság.

Ha többet olvasnál a gyártóról, akkor kattints ide és töltsd le a magyar nyelvű leírást. Most ingyen kipróbálható. Csak vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra nyomva.

2019. június

Kérek még több információt!  

filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás
2018. szeptember

Grey Wizard, a védelmi szolgáltatás

BOT, WAF, API Security, DDOS, Advanced Behaviour Anomaly Detection. Nincs rejtett költség. Nincs szoftver. Nincs hardver. Nincs lassulás. 24 órában menedzselt szolgáltatás.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése