GFI Unlimited: tökéletes védelem a KKV-knak

Fontos az IT biztonság, de nem találod a cégednek való megfelelő méretezésű és árfekvésű eszközöket az óriás vendorok termékei között? Néha úgy érzed, hogy ágyúval verébre…? A High-End gyártók és  fapados tűzfalak, ingyenes  mailszűrők között a GFI az aranymetszés. Létezik egyensúly a minőség és a userszám között. Ezt kínálják neked a GFI megoldásai.

gfi, gfi unlimited, IT security, pachmanagement, e-mail szűrő

Nagypályás mailszűrés, kis cégeknek is – MailEssentials

Egy 2017-es KSH felmérés alapján a Magyarországon működő vállalkozások 99,1%-a kis- és középvállalkozás. A GFI célja, hogy jól használható és megfizethető kommunikációs, hálózati és biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe. A GFI valamennyi termékét az egyszerű és hatékony kezelhetőség jellemzi, pont amire egy KKV—nak szüksége van. De mi is az, amit egy KKV-nak is meg kell lépnie?

 

Spamszűrése és e-mail biztonsági terméke állítólag már mindenkinek van. Akkor miért is e-mailen történik még mindig a legtöbb sikeres kimenetelű kibertámadás? A KKV-k gyakran esnek áldozatul a saját spórolásuknak vagy kishitűségüknek: „Minket úgysem fognak megtámadni”. Ismerős? Sőt az ingyenes vagy demo programok váltogatása, a naponta kukába küldött kéretlen levelek nagyon is létező módszerek a KKV-s üzemeltetői világban, pedig ez mind csak félmegoldás.

 

A GFI MailEssentials egy könnyen kezelhető, professzionális e-mail biztonsági és antivírus szoftver kis- és középvállalatok számára, ami lehetővé teszi, hogy a cég teljes levelezése egyetlen központi felületen áttekinthető és kezelhető legyen, emellett különböző menedzsment és riportkészítő eszközökkel segíti az üzemeltetők munkáját. A GFI enterprise vendorokoz mérhető hangsúlyt fektet a biztonságra is: alapból 2, összesen akár 5 multiscan AV motor alkalmazható a termékben. A tanítható szűrő algoritmusok, nyelvalapú szűrések, Exchange integrálhatóság csak még használhatóbbá teszik a MailEssentialst. Ezeket az előnyöket egy hónapon át ingyenesen is tesztelheted. A termék hatékonyan szűri ki a spam, illetve a manapság nagyon divatos phishing (adathalász) küldeményeket a levelezésből, és megvédi a rendszert az e-mailben érkező rosszindulatú kódoktól.

 

Hogyan spórolj úgy, hogy veszel valamit? Frissíts GFI LanGuarddal!

Egy tavalyi kis- és középvállalkozásokat vizsgáló SMB Security reportból kiderül, hogy a KKV-k naponta 5000 security riasztással szembesülnek, amelynek csupán a felét képesek kezelni. A tanulmány, ahogyan mi is, hangsúlyozza a frissítések fontosságát, mert a sérülékenység hosszú távon veszteség.

 

Végtelen feladatnak tűnik? A GFI LanGuarddal nem az! Akár minimális üzemeltetői erőfeszítéssel átvizsgálható, felmérhető és befoltozható az informatikai rendszerek hálózati és biztonsági sebezhetősége. A GFI LanGuard a sérülékenységvizsgálat és patch management KKV-s mestere. Emellett hatékonyan és gyorsan ad teljes képet a hálózati beállításokról és a hálózatbiztonság aktuális állapotáról. A szoftverleltár ezentúl pár kattintással megvalósítható. Nincs többé hétvégi irodai update maraton és auditfelkészülés. Egyetlen centralizált felületen, automatizált beállítási lehetőségek révén menedzselhető a sérülékenység-vizsgálat, a javítócsomagok telepítése és a hálózati auditriport elkészítése is.

 

A tűzfal többé nem lesz túl nagy projekt, ha jól méretezed a Kerio-val

Tűzfal nélkül nem létezik IT biztonság, mondják a nagyok. De mik a lehetőségek a csillagrombolókon kívül? Mondjuk a GFI portfolói egyik erőssége, a Kerio NGFW. Egy elérhető tűzfal kifejezetten kkv-k számára. Vírusvédelem, tűzfal, router, behatolásvédelem (IPS), konfigurációmentes nagy teljesítményű VPN kliens, valamint webtartalom- és alkalmazásszűrést is magában foglal. Hardveresen vagy szoftveresen, de akár virtuálisan telepíthető. Mit tud még? Röviden:

 

  • sávszélesség-szabályozás;
  • forgalomfigyelés, és hozzáférés-szabályozás a videó streaming szolgáltatásokhoz és a peer-to-peer hálózatokhoz;
  • webtartalom- és alkalmazásszűrés, részletes tevékenység riportok.

 

gfi, gfi unlimited, IT security, pachmanagement, e-mail szűrő

 

Legyél biztonságban, legyél független és flexibilis egyszerre a GFI Unlimited-del!

Dinamikusan növekvő cégednek dinamikusan növelhető felhasználószámú komplex védelem jár, amit a GFI Unlimiteddel könnyedén megvalósíthatsz.  A GFI Unlimiteddel egyszerre letudhatjátok a levelezőszervert, a mailszűrést – és archiválást, a sérülékenységvizsgálatot és patchelést és még a tűzfalat is. A korábban bemutatott termékek és még több IT biztonsági megoldás egy termékben egyesítve , ez az Unlimited. Mindezt felhasználónként nagyjából évi 8,000 Ft-ért megkaphatjátok! Elég az alábbi gombra kattintsatok, hogy felvegyétek velünk a kapcsolatot és máris részletes információkat kaphattok az elérhető demo és árazási lehetőségekről.

 

2019. október

Kérek még több információt!  

Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése