GFI Unlimited: tökéletes védelem a KKV-knak

Fontos az IT biztonság, de nem találod a cégednek való megfelelő méretezésű és árfekvésű eszközöket az óriás vendorok termékei között? Néha úgy érzed, hogy ágyúval verébre…? A High-End gyártók és  fapados tűzfalak, ingyenes  mailszűrők között a GFI az aranymetszés. Létezik egyensúly a minőség és a userszám között. Ezt kínálják neked a GFI megoldásai.

gfi, gfi unlimited, IT security, pachmanagement, e-mail szűrő

Nagypályás mailszűrés, kis cégeknek is – MailEssentials

Egy 2017-es KSH felmérés alapján a Magyarországon működő vállalkozások 99,1%-a kis- és középvállalkozás. A GFI célja, hogy jól használható és megfizethető kommunikációs, hálózati és biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe. A GFI valamennyi termékét az egyszerű és hatékony kezelhetőség jellemzi, pont amire egy KKV—nak szüksége van. De mi is az, amit egy KKV-nak is meg kell lépnie?

 

Spamszűrése és e-mail biztonsági terméke állítólag már mindenkinek van. Akkor miért is e-mailen történik még mindig a legtöbb sikeres kimenetelű kibertámadás? A KKV-k gyakran esnek áldozatul a saját spórolásuknak vagy kishitűségüknek: „Minket úgysem fognak megtámadni”. Ismerős? Sőt az ingyenes vagy demo programok váltogatása, a naponta kukába küldött kéretlen levelek nagyon is létező módszerek a KKV-s üzemeltetői világban, pedig ez mind csak félmegoldás.

 

A GFI MailEssentials egy könnyen kezelhető, professzionális e-mail biztonsági és antivírus szoftver kis- és középvállalatok számára, ami lehetővé teszi, hogy a cég teljes levelezése egyetlen központi felületen áttekinthető és kezelhető legyen, emellett különböző menedzsment és riportkészítő eszközökkel segíti az üzemeltetők munkáját. A GFI enterprise vendorokoz mérhető hangsúlyt fektet a biztonságra is: alapból 2, összesen akár 5 multiscan AV motor alkalmazható a termékben. A tanítható szűrő algoritmusok, nyelvalapú szűrések, Exchange integrálhatóság csak még használhatóbbá teszik a MailEssentialst. Ezeket az előnyöket egy hónapon át ingyenesen is tesztelheted. A termék hatékonyan szűri ki a spam, illetve a manapság nagyon divatos phishing (adathalász) küldeményeket a levelezésből, és megvédi a rendszert az e-mailben érkező rosszindulatú kódoktól.

 

Hogyan spórolj úgy, hogy veszel valamit? Frissíts GFI LanGuarddal!

Egy tavalyi kis- és középvállalkozásokat vizsgáló SMB Security reportból kiderül, hogy a KKV-k naponta 5000 security riasztással szembesülnek, amelynek csupán a felét képesek kezelni. A tanulmány, ahogyan mi is, hangsúlyozza a frissítések fontosságát, mert a sérülékenység hosszú távon veszteség.

 

Végtelen feladatnak tűnik? A GFI LanGuarddal nem az! Akár minimális üzemeltetői erőfeszítéssel átvizsgálható, felmérhető és befoltozható az informatikai rendszerek hálózati és biztonsági sebezhetősége. A GFI LanGuard a sérülékenységvizsgálat és patch management KKV-s mestere. Emellett hatékonyan és gyorsan ad teljes képet a hálózati beállításokról és a hálózatbiztonság aktuális állapotáról. A szoftverleltár ezentúl pár kattintással megvalósítható. Nincs többé hétvégi irodai update maraton és auditfelkészülés. Egyetlen centralizált felületen, automatizált beállítási lehetőségek révén menedzselhető a sérülékenység-vizsgálat, a javítócsomagok telepítése és a hálózati auditriport elkészítése is.

 

A tűzfal többé nem lesz túl nagy projekt, ha jól méretezed a Kerio-val

Tűzfal nélkül nem létezik IT biztonság, mondják a nagyok. De mik a lehetőségek a csillagrombolókon kívül? Mondjuk a GFI portfolói egyik erőssége, a Kerio NGFW. Egy elérhető tűzfal kifejezetten kkv-k számára. Vírusvédelem, tűzfal, router, behatolásvédelem (IPS), konfigurációmentes nagy teljesítményű VPN kliens, valamint webtartalom- és alkalmazásszűrést is magában foglal. Hardveresen vagy szoftveresen, de akár virtuálisan telepíthető. Mit tud még? Röviden:

 

  • sávszélesség-szabályozás;
  • forgalomfigyelés, és hozzáférés-szabályozás a videó streaming szolgáltatásokhoz és a peer-to-peer hálózatokhoz;
  • webtartalom- és alkalmazásszűrés, részletes tevékenység riportok.

 

gfi, gfi unlimited, IT security, pachmanagement, e-mail szűrő

 

Legyél biztonságban, legyél független és flexibilis egyszerre a GFI Unlimited-del!

Dinamikusan növekvő cégednek dinamikusan növelhető felhasználószámú komplex védelem jár, amit a GFI Unlimiteddel könnyedén megvalósíthatsz.  A GFI Unlimiteddel egyszerre letudhatjátok a levelezőszervert, a mailszűrést – és archiválást, a sérülékenységvizsgálatot és patchelést és még a tűzfalat is. A korábban bemutatott termékek és még több IT biztonsági megoldás egy termékben egyesítve , ez az Unlimited. Mindezt felhasználónként nagyjából évi 8,000 Ft-ért megkaphatjátok! Elég az alábbi gombra kattintsatok, hogy felvegyétek velünk a kapcsolatot és máris részletes információkat kaphattok az elérhető demo és árazási lehetőségekről.

 

2019. október

Kérek még több információt!  

Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!