FireEye trend riport és újdonságok

Megérkezett a FireEye 2017-es M-Trends jelentése, Kevin Mandia a FireEye CEO-ja pedig egy rendkívül érdekfeszítő szenátusi meghallgatáson vett részt az Amerikát érintő kiber fenyegetésekkel kapcsolatban. A FireEye termék család tovább bővült, immár teljes értékű kliens agenttel is erősíthetjük a határvédelmünket.

A trend riport legfontosabb megállapításai

2016-ban jelentősen, 146-ról 99-re  csökkent az incidensek átlagos felfedezési ideje, de az esetek közel felében még mindig kívülről értesítik az intézményeket a behatolásokról.  A korábbinál is szofisztikáltabb támadások mögött az államilag szponzorált csoportok és a "privát" bűnözők is hasonló képességekre kezdenek szert tenni. Ráadásul egyre kifinomultabb módszerekkel, például a targetált phising támadásokat telefonos hívásokkal is kiegészítve jutnak el a károkozásig. Ezzel szemben a vállalatok védelmi képességei lassan fejlődnek, sokszor alapvető hiányossággal küzdenek és nem rendelkeznek a behatolások vizualizálására és detektálására alkalmas eszközökkel. A teljes riport elérhető itt!

FireEye, FireEye újdonság, kiber fenyegetés, határvédelem

 

Kevin Mandia , a FireEye CEO-ja napokban elképesztően izgalmas nyílt szenátusi hírszerzési meghallgatáson vett részt, érdemes végighallgatni. Kevin mellett az Obama adminisztráció U.S Cyber-Command főparancsnoka és Thomas Rid, a londoni King's College hadtudományi professzora vitatják meg az elnökválasztás közben tapasztalt befolyásolási kísérleteket és a kiber védelem általános állapotát.

FireEye, FireEye újdonság, kiber fenyegetés, határvédelem

 

A FireEye rengeteg új megoldást hozott 2017-re, ebből az egyik legfontosabb a teljes értékű Endpoint Security kliensük.  A hálózati forgalmat elemző NX család a klasszikus IPS-t is kiváltó Essential verzióval is kiegészül, a spamszűrést is magában foglaló felhő alapú Email APT megoldásukkal pedig felhő alapú szogláltatásként is elérhető a legfejlettebb APT védelem.

2017. április

Kérek még több információt!  

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen
2021. június

Gyakorlat Sunburst és supply chain támadások ellen

A Sunburst és egyéb supply chain típusú támadások detektálása speciális megelőzési technológiát igényel, a normál konfiguráció, patchmenedzsment kevés hozzá.
A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete
2021. január

A FireEye volt, van, lesz: a Sunburst utóélete

A világ vezető kiberbiztonsági cége a FireEye decemberi Sunburst vagy Solorigate kibertámadási ügye a mai napig beszédtéma. Mi történt pontosan? Hogy történhetett meg? Milyen lépéseket tett a FireEye?
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!