FireEye trend riport és újdonságok

Megérkezett a FireEye 2017-es M-Trends jelentése, Kevin Mandia a FireEye CEO-ja pedig egy rendkívül érdekfeszítő szenátusi meghallgatáson vett részt az Amerikát érintő kiber fenyegetésekkel kapcsolatban. A FireEye termék család tovább bővült, immár teljes értékű kliens agenttel is erősíthetjük a határvédelmünket.

A trend riport legfontosabb megállapításai

2016-ban jelentősen, 146-ról 99-re  csökkent az incidensek átlagos felfedezési ideje, de az esetek közel felében még mindig kívülről értesítik az intézményeket a behatolásokról.  A korábbinál is szofisztikáltabb támadások mögött az államilag szponzorált csoportok és a "privát" bűnözők is hasonló képességekre kezdenek szert tenni. Ráadásul egyre kifinomultabb módszerekkel, például a targetált phising támadásokat telefonos hívásokkal is kiegészítve jutnak el a károkozásig. Ezzel szemben a vállalatok védelmi képességei lassan fejlődnek, sokszor alapvető hiányossággal küzdenek és nem rendelkeznek a behatolások vizualizálására és detektálására alkalmas eszközökkel. A teljes riport elérhető itt!

FireEye, FireEye újdonság, kiber fenyegetés, határvédelem

 

Kevin Mandia , a FireEye CEO-ja napokban elképesztően izgalmas nyílt szenátusi hírszerzési meghallgatáson vett részt, érdemes végighallgatni. Kevin mellett az Obama adminisztráció U.S Cyber-Command főparancsnoka és Thomas Rid, a londoni King's College hadtudományi professzora vitatják meg az elnökválasztás közben tapasztalt befolyásolási kísérleteket és a kiber védelem általános állapotát.

FireEye, FireEye újdonság, kiber fenyegetés, határvédelem

 

A FireEye rengeteg új megoldást hozott 2017-re, ebből az egyik legfontosabb a teljes értékű Endpoint Security kliensük.  A hálózati forgalmat elemző NX család a klasszikus IPS-t is kiváltó Essential verzióval is kiegészül, a spamszűrést is magában foglaló felhő alapú Email APT megoldásukkal pedig felhő alapú szogláltatásként is elérhető a legfejlettebb APT védelem.

2017. április

Kérek még több információt!  

FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt
2019. május

FireEye O365 e-mail security tool webinar és teszt

A célzott phishing támadások száma egyre csak növekszik. A cyber támadások 91 %-a egyetlen e-maillel kezdődik. Az incidensek jelentős pénzügyi kárral is járnak.
Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!
2019. május

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!

Érdekes előadásokkal, látványos demókkal, kötetlen hangulatú szakmai beszélgetésekkel zajlott le a filter:max 2019-es első IT biztonsági workshopja. Workshop videó és prezi linkek a cikkben!
FireEye: ingyenes e-mail analízis!
2019. március

FireEye: ingyenes e-mail analízis!

A FireEye most minden, minimum 100 felhasználóval rendelkező, O365 környezetet használó szevezetnek e-mail fenyegetettségi analízist kínál ingyen. Tedd próbára rendszered!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése