filter:max interjú 2020

A filter:max-nál is előrejelzéssel és tervezéssel kezdődik minden év, az idei fókuszt, a jellemző tendenciákat és aktualitásokat összegző tapasztalatinkat a CW 2. lapszámában olvashatjátok.  A cikkben, amit itt értek el, olvashattok a digitalis átalakulás és felhő stratégiák következtében megjelenő változásokról, a biztonsági kockázatok új, emberi fókuszáról és a vállalati érettségről is.

 

filter:max interjú IT biztonság témában a Computerworld 2020/2. számában

 

Érdemes ránézzetek: könnyű, de remélhetőleg elgondolkodtató kontent, ami egy közös alapot jelenthet egy jó párbeszédre köztünk és köztetek is.   Köszönjük, hogy követtek Bennünket, olvassátok híreinket és bízunk benne, hogy a CW évindító cikke mindenki számára hasznos és gondolatébresztő olvasnivaló lesz.

2020. január

Kérek még több információt!  

Segítség a home office-hoz!
2020. március

Segítség a home office-hoz!

Összeszedtünk néhány megoldást, amelyek segítenek kis cégeknek, egyéni vállalkozóknak, családoknak és gyerekeknek is a kapcsolattartásban és a biztonságos otthoni munkában, tanulásban.
Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
WORKSHOP!  Adattudomány a biztonsági kutatásban
2019. október

WORKSHOP! Adattudomány a biztonsági kutatásban

November 21-én Gregory Cardiet, a Vectra EMEA biztonsági igazgatója tart előadást meghívásunka, az adattudomány alkalmazásáról a támadási viselkedések felderítésében.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!