filter:max interjú 2020

A filter:max-nál is előrejelzéssel és tervezéssel kezdődik minden év, az idei fókuszt, a jellemző tendenciákat és aktualitásokat összegző tapasztalatinkat a CW 2. lapszámában olvashatjátok.  A cikkben, amit itt értek el, olvashattok a digitalis átalakulás és felhő stratégiák következtében megjelenő változásokról, a biztonsági kockázatok új, emberi fókuszáról és a vállalati érettségről is.

 

filter:max interjú IT biztonság témában a Computerworld 2020/2. számában

 

Érdemes ránézzetek: könnyű, de remélhetőleg elgondolkodtató kontent, ami egy közös alapot jelenthet egy jó párbeszédre köztünk és köztetek is.   Köszönjük, hogy követtek Bennünket, olvassátok híreinket és bízunk benne, hogy a CW évindító cikke mindenki számára hasznos és gondolatébresztő olvasnivaló lesz.

2020. január

Kérek még több információt!  

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020
2020. szeptember

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020

157 525 incidens, 3950 megerősített adatsértés elemzése: friss adatokkal sokkol, immár 13. alkalommal a Verzion 2020 Data Breach Investigations Report.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Vállalati email és fájl archiválás biztonságosan
2020. április

Vállalati email és fájl archiválás biztonságosan

A GFI Archiver lehetővé teszi az elektronikus adatok archiválását egy hálózaton belüli forrásba. Rengeteg helyet spórol a szerveren, csökkenti a keresési időt, költséghatékony. Kell ennél több?
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!