Cseréld a Kaspersky-t Bitdefenderre

Nemrégen robbant a hír, hogy megszületett a kormányhatározat, amely szerint az állami számítógépeken a jövőben nem lehet a Kaspersky Lab vírusirtóját használni. A korlátozások hátterében az áll, hogy a feltevések szerint nem elég biztonságosak az orosz vírusirtó cég szoftverei.

A filter:max most olyan alternatívát kínál, aminek nem érdemes ellenállni. Az alábbi termékek közül válaszd ki az árban és tudásban legmegfelelőbb terméket és a bejegyzés alján található gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy bővebb információkhoz juss és tiéd lehessen az 50% vagy az 50% + 20% kedvezmény.

 

vírusirtó, Bitdefender, Kaspersky

 

vírusirtó, Bitdefender, Kaspersky

 

Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2018.10.31-ig érvényes. Az akcióban való részvétel feltétele az érvényes Kaspersky licensz felmutatása.

2018. augusztus

Kérek még több információt!  

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
filter:max  2020 Virtuális Security Konferencia
2020. április

filter:max 2020 Virtuális Security Konferencia

Az idei szakmai rendezvényünket virtuális környezetben tartjuk. Rengeteg újdonsággal és érdekességgel készülünk: öt gyártói, technológiai premierrel is, melyeket elsőként mutatunk be Magyarországon.
VMware Cloud védelem AWS-en GravityZone-nal
2020. január

VMware Cloud védelem AWS-en GravityZone-nal

A Bitdefender díjnyertes GravityZone Business lehetőségei a virtualizált környezetek teljeskörű védelmére. Az integrációval kapcsolatos datasheet letölthető a cikkből!
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!