CASB: security felhőalkalmazásokhoz

CASB: security felhőalkalmazásokhoz

Napjainkban egy átlagos vállalati ügyfél több 1000 felhőalkalmazást használ. A biztonsági kockázatok mérséklése érdekében az informatikai szakembereknek biztosítani kell, hogy ezekben a felhőkörnyezetekben is biztonságosan működjenek az eszközök.

Felhőalkalmazások kezelése

A felhőalkalmazások biztosítása komoly kihívás elé állítja a cégvezetőket, mert egy olyan térben kell a láthatatlant láthatóvá, monitorozhatóvá tenni, ahol a szükséges ellenőrzésekre nincs a szervezet security policy-jába integrálható megfelelő megoldás. A Forcepoint most lépett egy nagyot és létrehozta a Cloud Access Security Broker (CASB) termékét, amellyel a shadow IT alkalmazásai felderíthetőek, a céges felhő alkalmazások pedig kontrollálhatóvá válnak.

Nézzétek meg az alábbi videót, ahol lényegre törően került megfogalmazásra, hogyan segíthet a felhőalkalmazások biztonságos használatában a Forcepoint CASB.

 

CASB jellemzők

A forcepoint CASB segítségével egyedileg szabályozható, hogy milyen szolgáltatásokat engedélyezünk vállalati szinten és miket nem. Használatával megakadályozhatóak a gyanús szándékkal való hozzáférések, és láthatóvá, managelhetővé válnak a vállalat által használt cloud alapú szolgáltatások. Egyedi proxy-elemző motorjának köszönhetően lehetővé teszi szinte bármely felhőalkalmazás támogatását.

 

A Forcepoint CASB az egyes felhőalkalmazásokra vonatkozó általános kockázatot a szabályozási követelmények, az iparági tanúsítványok vagy a saját belső referenciaértékek alapján kategorizálja. Automatikusan észleli az anomáliákat, mert egyedülálló felhőalapú UEBA-je figyeli a felhasználói viselkedést, így gyorsan azonosíthatja és leállíthatja a nagy kockázatú belsős vagy külső támadásokat.

A CASB a legjobb platform, hogy megvédjük adatainkat és felhasználóinkat a felhőben is. Ha te sem szeretnél több biztonsági vakfoltot és jobb eredményeket akarsz elérni, akkor kattints az alábbi gombra és keresd mérnökeinket az ingyenes demo lehetőségek miatt.

2019. február

Kérek még több információt!  

Biztonságos hibrid hálózatok: Forcepoint SD-WAN
2019. augusztus

Biztonságos hibrid hálózatok: Forcepoint SD-WAN

Teljesítményingadozás, kiszámíthatatlanság, alkalmazáskezelés bonyolultság, adatok sebezhetősége? A WAN hálózatok nem állnak készen az új kihívásokra, amelyeket a felhős alkalmazások kora hozott.
Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!
2019. május

Workshop, filter:max módra – videók a cikkben!

Érdekes előadásokkal, látványos demókkal, kötetlen hangulatú szakmai beszélgetésekkel zajlott le a filter:max 2019-es első IT biztonsági workshopja. Workshop videó és prezi linkek a cikkben!
filter:max szakmai nap 2019
2019. március

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése