CASB: security felhőalkalmazásokhoz

CASB: security felhőalkalmazásokhoz

Napjainkban egy átlagos vállalati ügyfél több 1000 felhőalkalmazást használ. A biztonsági kockázatok mérséklése érdekében az informatikai szakembereknek biztosítani kell, hogy ezekben a felhőkörnyezetekben is biztonságosan működjenek az eszközök.

Felhőalkalmazások kezelése

A felhőalkalmazások biztosítása komoly kihívás elé állítja a cégvezetőket, mert egy olyan térben kell a láthatatlant láthatóvá, monitorozhatóvá tenni, ahol a szükséges ellenőrzésekre nincs a szervezet security policy-jába integrálható megfelelő megoldás. A Forcepoint most lépett egy nagyot és létrehozta a Cloud Access Security Broker (CASB) termékét, amellyel a shadow IT alkalmazásai felderíthetőek, a céges felhő alkalmazások pedig kontrollálhatóvá válnak.

Nézzétek meg az alábbi videót, ahol lényegre törően került megfogalmazásra, hogyan segíthet a felhőalkalmazások biztonságos használatában a Forcepoint CASB.

 

CASB jellemzők

A forcepoint CASB segítségével egyedileg szabályozható, hogy milyen szolgáltatásokat engedélyezünk vállalati szinten és miket nem. Használatával megakadályozhatóak a gyanús szándékkal való hozzáférések, és láthatóvá, managelhetővé válnak a vállalat által használt cloud alapú szolgáltatások. Egyedi proxy-elemző motorjának köszönhetően lehetővé teszi szinte bármely felhőalkalmazás támogatását.

 

A Forcepoint CASB az egyes felhőalkalmazásokra vonatkozó általános kockázatot a szabályozási követelmények, az iparági tanúsítványok vagy a saját belső referenciaértékek alapján kategorizálja. Automatikusan észleli az anomáliákat, mert egyedülálló felhőalapú UEBA-je figyeli a felhasználói viselkedést, így gyorsan azonosíthatja és leállíthatja a nagy kockázatú belsős vagy külső támadásokat.

A CASB a legjobb platform, hogy megvédjük adatainkat és felhasználóinkat a felhőben is. Ha te sem szeretnél több biztonsági vakfoltot és jobb eredményeket akarsz elérni, akkor kattints az alábbi gombra és keresd mérnökeinket az ingyenes demo lehetőségek miatt.

 

Kérek még több információt!  

filter:max szakmai nap 2019

filter:max szakmai nap 2019

Ismét szakmai napot tart a filter:max. Hat izgalmas előadást hallhattok szakértőinktől és vendégeinktől a legaktuálisabb IT biztonsági témákban!
Ezek a Forcepoint DLP újdonságok!

Ezek a Forcepoint DLP újdonságok!

2018. decemberében napvilágot látott a Forcepoint DLP megoldásának 8.6-os verziója, ami több újítást is hordoz a korábbi verzióhoz képest.
Minden, amit az SD-WAN jobban tud!

Minden, amit az SD-WAN jobban tud!

Számos vállalkozás és kormányzati ügynökség felfedezte már az SD-WAN-t, hogy csökkentsék vagy megszüntessék a lassú, költséges MPLS vonalaktól való függőségüket.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése