CASB: security felhőalkalmazásokhoz

CASB: security felhőalkalmazásokhoz

Napjainkban egy átlagos vállalati ügyfél több 1000 felhőalkalmazást használ. A biztonsági kockázatok mérséklése érdekében az informatikai szakembereknek biztosítani kell, hogy ezekben a felhőkörnyezetekben is biztonságosan működjenek az eszközök.

Felhőalkalmazások kezelése

A felhőalkalmazások biztosítása komoly kihívás elé állítja a cégvezetőket, mert egy olyan térben kell a láthatatlant láthatóvá, monitorozhatóvá tenni, ahol a szükséges ellenőrzésekre nincs a szervezet security policy-jába integrálható megfelelő megoldás. A Forcepoint most lépett egy nagyot és létrehozta a Cloud Access Security Broker (CASB) termékét, amellyel a shadow IT alkalmazásai felderíthetőek, a céges felhő alkalmazások pedig kontrollálhatóvá válnak.

Nézzétek meg az alábbi videót, ahol lényegre törően került megfogalmazásra, hogyan segíthet a felhőalkalmazások biztonságos használatában a Forcepoint CASB.

 

CASB jellemzők

A forcepoint CASB segítségével egyedileg szabályozható, hogy milyen szolgáltatásokat engedélyezünk vállalati szinten és miket nem. Használatával megakadályozhatóak a gyanús szándékkal való hozzáférések, és láthatóvá, managelhetővé válnak a vállalat által használt cloud alapú szolgáltatások. Egyedi proxy-elemző motorjának köszönhetően lehetővé teszi szinte bármely felhőalkalmazás támogatását.

 

A Forcepoint CASB az egyes felhőalkalmazásokra vonatkozó általános kockázatot a szabályozási követelmények, az iparági tanúsítványok vagy a saját belső referenciaértékek alapján kategorizálja. Automatikusan észleli az anomáliákat, mert egyedülálló felhőalapú UEBA-je figyeli a felhasználói viselkedést, így gyorsan azonosíthatja és leállíthatja a nagy kockázatú belsős vagy külső támadásokat.

A CASB a legjobb platform, hogy megvédjük adatainkat és felhasználóinkat a felhőben is. Ha te sem szeretnél több biztonsági vakfoltot és jobb eredményeket akarsz elérni, akkor kattints az alábbi gombra és keresd mérnökeinket az ingyenes demo lehetőségek miatt.

2019. február

Kérek még több információt!  

Best of filter:max 2019
2019. december

Best of filter:max 2019

2019 a hálózati megoldások és a mesterséges intelligencia térhódításának éve volt. A filter:max azokra a területekre fókuszál, ahol a legnagyobb eredményeket érhetjük el a legjobb technológiákkal.
Forcepoin DLP bevezetési útmutató
2019. október

Forcepoin DLP bevezetési útmutató

Nem tudod hogyan kezdj a DLP projektbe? Mi összeállítottuk, milyen lépésekben lehet DLP rendszert bevezetni és milyen lehetőségeket biztosít ehhez a Forcepoint DLP!
Forcepoint Email Security 8.5 a motorháztető alatt
2019. szeptember

Forcepoint Email Security 8.5 a motorháztető alatt

Cikkünkben összefoglaltuk nektek a Forcepoint Email Security Gateway legfontosabb tulajdonságait, ami kiváló referencia, hogy mennyi mindent tud egy fejlett email átjáró 2019-ben.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!