CASB: security felhőalkalmazásokhoz

CASB: security felhőalkalmazásokhoz

Napjainkban egy átlagos vállalati ügyfél több 1000 felhőalkalmazást használ. A biztonsági kockázatok mérséklése érdekében az informatikai szakembereknek biztosítani kell, hogy ezekben a felhőkörnyezetekben is biztonságosan működjenek az eszközök.

Felhőalkalmazások kezelése

A felhőalkalmazások biztosítása komoly kihívás elé állítja a cégvezetőket, mert egy olyan térben kell a láthatatlant láthatóvá, monitorozhatóvá tenni, ahol a szükséges ellenőrzésekre nincs a szervezet security policy-jába integrálható megfelelő megoldás. A Forcepoint most lépett egy nagyot és létrehozta a Cloud Access Security Broker (CASB) termékét, amellyel a shadow IT alkalmazásai felderíthetőek, a céges felhő alkalmazások pedig kontrollálhatóvá válnak.

Nézzétek meg az alábbi videót, ahol lényegre törően került megfogalmazásra, hogyan segíthet a felhőalkalmazások biztonságos használatában a Forcepoint CASB.

 

CASB jellemzők

A forcepoint CASB segítségével egyedileg szabályozható, hogy milyen szolgáltatásokat engedélyezünk vállalati szinten és miket nem. Használatával megakadályozhatóak a gyanús szándékkal való hozzáférések, és láthatóvá, managelhetővé válnak a vállalat által használt cloud alapú szolgáltatások. Egyedi proxy-elemző motorjának köszönhetően lehetővé teszi szinte bármely felhőalkalmazás támogatását.

 

A Forcepoint CASB az egyes felhőalkalmazásokra vonatkozó általános kockázatot a szabályozási követelmények, az iparági tanúsítványok vagy a saját belső referenciaértékek alapján kategorizálja. Automatikusan észleli az anomáliákat, mert egyedülálló felhőalapú UEBA-je figyeli a felhasználói viselkedést, így gyorsan azonosíthatja és leállíthatja a nagy kockázatú belsős vagy külső támadásokat.

A CASB a legjobb platform, hogy megvédjük adatainkat és felhasználóinkat a felhőben is. Ha te sem szeretnél több biztonsági vakfoltot és jobb eredményeket akarsz elérni, akkor kattints az alábbi gombra és keresd mérnökeinket az ingyenes demo lehetőségek miatt.

2019. február

Kérek még több információt!  

Amit a Machine Learningről tudni érdemes!
2021. április

Amit a Machine Learningről tudni érdemes!

A Machine Learning a jövő, az IT Security alkalmazásoknak is! A Forcepoint rövid oktatóanyagban adja át, amit tudni érdemes: módszertanok, alkalmazás és felhasználás a Dynamic Data Protection-ben!
Teljes körű védelem: Forcepoint NGFW
2020. július

Teljes körű védelem: Forcepoint NGFW

A Forcepoint NGFW magas biztonsági funkciókkal ellátott, teljes átláthatóságot biztosító, minősített tűzfal. Jóval több, mint hagyományos védelem.
Forcepoint DLP file fingerprinting
2020. június

Forcepoint DLP file fingerprinting

A Forcepoint DLP a nem-strukturált és a strukturált file-ok tartalmáról is képes lenyomatot készíteni. Csökkenti a false positive eseményeket. Videó a cikkben!
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!