Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az OPSWAT az eddigi multi-antivírus motoros Email – és Webszűrésen felül, ezentúl a végpontvédelemre is fókuszál. A Metadefender Client akár 30 anti-malware motorral képes az USB portokon ellenőrizni a klasszikus határvédelmet megkerülő adatbeléptetést.

Az OPSWAT új Metadefender USB kliensével az IT vissza veheti az uralmat USB portok felett. A kliens blokkolja az USB hozzáférést, míg le nem futtattunk egy ellenőrzést azokon a Metadefenderrel. Valahányszor egy USB-eszközt csatlakoztatnak, a Metadefender Client blokkolni fogja az operációs rendszer hozzáférését az eszközhöz és figyelmezteti a felhasználót, hogy ellenőrizze a USB adathordozót. A felhasználó választhat, hogy a hozzáférés előtt végig szkenneli az összes fájlt, vagy csak bizonyos állományokat ellenőriz. Amennyiben káros tartalmat talál a rendszer, a fertőzött eszközt tiltja, ezzel megakadályozva, hogy károkozás történjen a végpontokon keresztül.

Opswat, Metadefender Client, USB adatbeléptetés, végpontvédelem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul mindenzt saját használatra maximum 25 kliensig ingyenesen kipróbálhjatjátok!

 

 

2017. április

Kérek még több információt!  

Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage
2020. augusztus

Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage

Már elérhető az OPSWAT új fejlesztése, a MetaDefender for Secure Storage vállalati felhős és on-premise tárhelyek védelmére!
SafeConnect SDP és OPSWAT MetaAccess
2020. június

SafeConnect SDP és OPSWAT MetaAccess

A Zero Trust megközelítéssel vállalati környezetben a saját megbízható klienseink hozzáféréseit és megfelelőségét is folyamatosan ellenőrzés alatt kell tartanunk.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!