Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az OPSWAT az eddigi multi-antivírus motoros Email – és Webszűrésen felül, ezentúl a végpontvédelemre is fókuszál. A Metadefender Client akár 30 anti-malware motorral képes az USB portokon ellenőrizni a klasszikus határvédelmet megkerülő adatbeléptetést.

Az OPSWAT új Metadefender USB kliensével az IT vissza veheti az uralmat USB portok felett. A kliens blokkolja az USB hozzáférést, míg le nem futtattunk egy ellenőrzést azokon a Metadefenderrel. Valahányszor egy USB-eszközt csatlakoztatnak, a Metadefender Client blokkolni fogja az operációs rendszer hozzáférését az eszközhöz és figyelmezteti a felhasználót, hogy ellenőrizze a USB adathordozót. A felhasználó választhat, hogy a hozzáférés előtt végig szkenneli az összes fájlt, vagy csak bizonyos állományokat ellenőriz. Amennyiben káros tartalmat talál a rendszer, a fertőzött eszközt tiltja, ezzel megakadályozva, hogy károkozás történjen a végpontokon keresztül.

Opswat, Metadefender Client, USB adatbeléptetés, végpontvédelem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul mindenzt saját használatra maximum 25 kliensig ingyenesen kipróbálhjatjátok!

 

 

2017. április

Kérek még több információt!  

Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz
2019. július

Ingyenes nyílt forráskódú File Security Chorme-hoz

A nyílt forráskódú szoftverek fontos szerepet játszanak a technológia fejlődésében és nélkülözhetetlenek a kiberbiztonság területén. Az OPSWAT is lépett.
26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen
2019. május

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen

Örömmel prezentáljuk nektek az OPSWAT Data Sanitization vagy CDR néven is ismert termékének legújabb főverzióját (v5.4). Ezzel a verzióval két use case került a fókuszba.
Security trend kutatás – videó!
2019. április

Security trend kutatás – videó!

Az Opswat és a 451 Kutatóintézet webinárjából megtudhatjátok miért, mennyit és mire költenek a nagyvállalatok IT security téren, illetve, milyen trendek mozgatják a döntéshozatalt.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése