Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az OPSWAT az eddigi multi-antivírus motoros Email – és Webszűrésen felül, ezentúl a végpontvédelemre is fókuszál. A Metadefender Client akár 30 anti-malware motorral képes az USB portokon ellenőrizni a klasszikus határvédelmet megkerülő adatbeléptetést.

Az OPSWAT új Metadefender USB kliensével az IT vissza veheti az uralmat USB portok felett. A kliens blokkolja az USB hozzáférést, míg le nem futtattunk egy ellenőrzést azokon a Metadefenderrel. Valahányszor egy USB-eszközt csatlakoztatnak, a Metadefender Client blokkolni fogja az operációs rendszer hozzáférését az eszközhöz és figyelmezteti a felhasználót, hogy ellenőrizze a USB adathordozót. A felhasználó választhat, hogy a hozzáférés előtt végig szkenneli az összes fájlt, vagy csak bizonyos állományokat ellenőriz. Amennyiben káros tartalmat talál a rendszer, a fertőzött eszközt tiltja, ezzel megakadályozva, hogy károkozás történjen a végpontokon keresztül.

Opswat, Metadefender Client, USB adatbeléptetés, végpontvédelem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul mindenzt saját használatra maximum 25 kliensig ingyenesen kipróbálhjatjátok!

 

 

Kérek még több információt!  

Te is célkeresztben lehetsz!

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Személyes adatok