Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az OPSWAT az eddigi multi-antivírus motoros Email – és Webszűrésen felül, ezentúl a végpontvédelemre is fókuszál. A Metadefender Client akár 30 anti-malware motorral képes az USB portokon ellenőrizni a klasszikus határvédelmet megkerülő adatbeléptetést.

Az OPSWAT új Metadefender USB kliensével az IT vissza veheti az uralmat USB portok felett. A kliens blokkolja az USB hozzáférést, míg le nem futtattunk egy ellenőrzést azokon a Metadefenderrel. Valahányszor egy USB-eszközt csatlakoztatnak, a Metadefender Client blokkolni fogja az operációs rendszer hozzáférését az eszközhöz és figyelmezteti a felhasználót, hogy ellenőrizze a USB adathordozót. A felhasználó választhat, hogy a hozzáférés előtt végig szkenneli az összes fájlt, vagy csak bizonyos állományokat ellenőriz. Amennyiben káros tartalmat talál a rendszer, a fertőzött eszközt tiltja, ezzel megakadályozva, hogy károkozás történjen a végpontokon keresztül.

Opswat, Metadefender Client, USB adatbeléptetés, végpontvédelem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul mindenzt saját használatra maximum 25 kliensig ingyenesen kipróbálhjatjátok!

 

 

2017. április

Kérek még több információt!  

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen
2019. május

26 ok az OPSWAT CDR mellett, túl az e-mailszűrésen

Örömmel prezentáljuk nektek az OPSWAT Data Sanitization vagy CDR néven is ismert termékének legújabb főverzióját (v5.4). Ezzel a verzióval két use case került a fókuszba.
Security trend kutatás – videó!
2019. április

Security trend kutatás – videó!

Az Opswat és a 451 Kutatóintézet webinárjából megtudhatjátok miért, mennyit és mire költenek a nagyvállalatok IT security téren, illetve, milyen trendek mozgatják a döntéshozatalt.
Te is célkeresztben lehetsz!
2018. július

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése