Ami a PAMburger partin történt…

A Thycotic mindig megér néhány percet. Nem is annyira secret nyári rendezvényünket is azért szenteltük a gyártónak, mert úgy gondoltuk, hogy egy kis szórakozás, kötetlen beszélgetés mellett, olyan hasznos anyagot tudunk nektek átadni, ami egyszeri és megismételhetetlen.

Kedvenc pillanataink néhány képben.

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

Köszönjük Lévai Zolinak a case-study előadást, a tanulságos tapasztalatokat, amit a Nemzetközi Vöröskereszt IT operációs vezetőjeként megosztott velünk a Thycotic PAM bevezetésükről  Az projektnek külön beszámolót is szentelünk majd a közeljövőben, hamarosan publikáljuk a részleteket.

Ha úgy érzitek, hogy visszanéznétek, elmélyülnétek a másik két előadónk szakmai tartalmában, akkor kattintsatok az alábbi linkre és töltsétek le a preziket oldalunkról.

Get Your Company SECRET Secured

Wolfgang Wimmer, Channels Sales Manager Thycotic EE, előadása

Papír PAM – PAM elvárások a jogszabályok és szabványok fényében

Váraljai Csaba előadása

Ne feledjétek, a Thycotic, akár ingyenes verzióval is támogatja a privilegizált hozzáférések teljes életciklus menedzsmentjét. Gyors telepítése miatt is IT barát, arról nem is beszélve, hogy olyan fontos problémákat oldhatunk meg vele, mint a jelszó életciklus kezelés, igénylés, jogosultságok automatikus visszavonása, auditálása, session monitoring, pass-the-hash, egyéb támadások elleni védelem.

 A Secret Server legújabb verziójáról nemrégen írtunk, érdemes belekattintani: itt találjátok. Ha pedig demoznátok, vagy kérdésetek lenne, akkor az alábbi gombra kattintva vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy eljöttetek, nagyon jól éreztük magunkat! Nélkületek nem sikerült volna ilyen fényesre az este! Hamarosan újra találkozunk.

2019. augusztus

Kérek még több információt!  

2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek
2019. július

2019 jelszóvédelmi botrányai, a nagyok is sérülnek

Mostanában elég sok hír szólt arról, hogy a Facebook és az Instagram profilok közül sokat kiszűrt a szolgáltató, azaz a fake, vagy szabálysértő profilokat törölték.
filter:max grill 2019
2019. június

filter:max grill 2019

filter:max grill 2019-ben is! PAMburger parti, avagy Privileged Access Management ismerkedés és hamburger sütés a filter:max teraszán hamarosan!
Itt a Secret Server 10.6 és elég jó lett!
2019. június

Itt a Secret Server 10.6 és elég jó lett!

Minden IT üzemeltető nevében egyértelműen kimondhatjuk, nincs szükségük több terhelésre, még egy plusz feladatra. Végre itt egy innovatív válasz a Thycotictól az aggályokra: a Secret Server 10.6.
Spycloud Vectra Forcepoint Bitdefender FireEye Opswat Thycotic Ruckus Grey Wizard

Kapcsolatfelvétel
üzenet küldése