Ami a PAMburger partin történt…

A Thycotic mindig megér néhány percet. Nem is annyira secret nyári rendezvényünket is azért szenteltük a gyártónak, mert úgy gondoltuk, hogy egy kis szórakozás, kötetlen beszélgetés mellett, olyan hasznos anyagot tudunk nektek átadni, ami egyszeri és megismételhetetlen.

Kedvenc pillanataink néhány képben.

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

PAM, Thycotic, filter:max, filtermax

 

Köszönjük Lévai Zolinak a case-study előadást, a tanulságos tapasztalatokat, amit a Nemzetközi Vöröskereszt IT operációs vezetőjeként megosztott velünk a Thycotic PAM bevezetésükről  Az projektnek külön beszámolót is szentelünk majd a közeljövőben, hamarosan publikáljuk a részleteket.

Ha úgy érzitek, hogy visszanéznétek, elmélyülnétek a másik két előadónk szakmai tartalmában, akkor kattintsatok az alábbi linkre és töltsétek le a preziket oldalunkról.

Get Your Company SECRET Secured

Wolfgang Wimmer, Channels Sales Manager Thycotic EE, előadása

Papír PAM – PAM elvárások a jogszabályok és szabványok fényében

Váraljai Csaba előadása

Ne feledjétek, a Thycotic, akár ingyenes verzióval is támogatja a privilegizált hozzáférések teljes életciklus menedzsmentjét. Gyors telepítése miatt is IT barát, arról nem is beszélve, hogy olyan fontos problémákat oldhatunk meg vele, mint a jelszó életciklus kezelés, igénylés, jogosultságok automatikus visszavonása, auditálása, session monitoring, pass-the-hash, egyéb támadások elleni védelem.

 A Secret Server legújabb verziójáról nemrégen írtunk, érdemes belekattintani: itt találjátok. Ha pedig demoznátok, vagy kérdésetek lenne, akkor az alábbi gombra kattintva vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy eljöttetek, nagyon jól éreztük magunkat! Nélkületek nem sikerült volna ilyen fényesre az este! Hamarosan újra találkozunk.

2019. augusztus

Kérek még több információt!  

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020
2020. szeptember

2020 leggyakoribb fenyegetései: DBIR 2020

157 525 incidens, 3950 megerősített adatsértés elemzése: friss adatokkal sokkol, immár 13. alkalommal a Verzion 2020 Data Breach Investigations Report.
Élvonalban a Thycotic PAM rendszere
2020. június

Élvonalban a Thycotic PAM rendszere

A KuppingerCole 2020-as elemzése a Thycotic PAM rendszerét az élmezőnyben hozta ki olyan vezető PAM gyártók között, mint a Cyber Ark, BeyondTrust.
Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!
2020. május

Virtuális Security Konferencia: prezik, videók!

Itt megtalálhatod a filter:max Virtuális Security Konferencia összes fontos előadását, kezdve az olyan, Magyarországon most bemutatkozó gyártókkal és technológiákkal, mint a PenTera, Scirge, bigID.
Cymulate Pentera Spycloud Vectra Thycotic FireEye Scirge Forcepoint Opswat Bitdefender Ruckus BigID

Kapcsolatfelvétel üzenet küldése

Iratkozzon fel hírlevelünkre!