Websense

A Websense évek óta a tartalomszűrő piac vezetője.

Több tíz millió végfelhasználója és a széleskörű partneri kapcsolatai által - mint például a facebook-ra felkerülő tartalmak vizsgálata - a legjobb minőségű adatbázist és a leggyorsabb reakcióidőt nyújtják a weben és emailen terjedő fenyegetések ellen.

Websense Triton

A Websense a ki- és beáramló adatok szűrésének specialistája. Az email- és webforgalom szűrését az adatszivárgás elleni szabályokkal közösen, a Triton management felületről kezelhetjük, ezáltal a Websense könnyen üzemeltethető és költséghatékony megoldás nagyvállalatok számára.

Kinek ajánljuk?

  • Adatszivárgásra különösen érzékeny iparági szereplőknek, pénzügyi szektor, K+F, államigazgatás szereplőinek
  • 500 főnél több web felhasználót alkalmazó szervezeteknek
  • Részletes web felhasználói riportok generálását igénylő szervezeteknek

Websense Web Security Gateway

A Websense teljes értékű proxy megoldása a klasszikus webes protokollokon (http, https, ftp) kívül a teljes kimenő hálózati forgalmat képes monitorozni. A torrent, messenger, és a távmunka megoldásokon kívül is több száz protokoll szabályozható, illetve a webforgalom nagy részét bonyolító közösségi oldalak és felhasználók által szerkesztett blog és egyéb site-ok tartalmát is aprólékosan kategorizálja, melyet klasszikus URL szűrési beállításokkal nem tudnánk hatékonyan korlátozni.

A Websense világelső security csapata és a webforgalmat elemző Threatseeker hálózata garantálja hogy a webes támadásokat a leggyorsabban kategorizálva még a hálózatunkba jutás előtt tudjuk feltartóztatni.

Kinek ajánljuk?

  • 500-nál több webfelhasználót kiszolgáló nagyvállalatoknak
  • Részletes web felhasználói riportok generálását igénylő szervezeteknek

Websense Data Security Suite

A Websense Data Security Suite a világ egyik legfejlettebb adatszivárgás elleni rendszere. A klasszikus file, kulcsszó és szótár alapú szabályok mellett az ujjlenyomat felismerő technológiából kifejlesztett PreciseID technológia a tényleges adattartalmat képes felismerni és ellenőrizni. A Websense filozófiájában az adattartalmat tekintjük kiindulópontnak, és az adatmozgást felhasználóhoz kötött szabályokkal tudjuk monitorozni és korlátozni csatorna (USB, email, http, ftp, messenger, belső hálózati forgalom stb.) illetve desztináció szerint.

Megkülönböztethetjük a cég partnereit és ügyfeleit, az adatcsatornákat és a szabályokat az üzletmenethez illeszkedve tudjuk szabályozni minden elképzelhető protokollon és irányban.

Kinek ajánljuk?

  • Nagyvállalatoknak és pénzügyi szolgáltatóknak
  • Különösen érzékeny, személyes vagy K+F adatokat kezelő szervezeteknek

Websense Email Security Gateway

A Websense Email Security Gateway a régóta népszerű Email Security Suite legújabb verziója, mely a Triton management felülettel integrálva, a Websense célhardwarein képes a bejövő káros tartalmak és a kimenő érzékeny adatok szűrésére.

Az Email Security Gateway integrálható a Websense hostolt szolgáltatásával, így a vállalat erőforrásait egy előszűréssel tudjuk tehermentesíteni. Emellett az ESG a bizalmas adatok felismerésével a véletlen adatszivárgások legtriviálisabb útvonalát is képes kezelni, amellett hogy a bizalmas leveleket egy kiegészítő szolgáltatással titkosítva tudja küldeni igény szerint.