GFI

A GFI kifejezetten kis- és középvállalatok számára fejlesztett megoldásai a tartalomszűrés, végponti biztonság, szerver felügyelet, üzemeltetés és hálózati biztonság területeit fedik le.

A GFI költséghatékony és könnyen bevezethető rendszereit minden cégméretben javasoljuk, a gyártói support és a közhasznú tudásbázisuk a legjobb minőségű támogatást garantálják.

GFI MailEssentials

A GFI MailEssentials gyorsan telepíthető akár a vállalati Exchange szerverre is. Egyszerűen konfigurálható, öntanuló algoritmusainak és kifinomult SPAM-szűrő módszerinek köszönhetően (ilyen például az automatikus engedélyezési lista, az auto white list, vagy az URI anti-phising szolgáltatás) alacsony téves riasztási arány mellett képes távol tartani a rosszindulatú leveleket a vállalati hálózattól. A biztonsági szolgáltatások mellett számos olyan menedzsment lehetőséggel igyekszik segíteni a hálózatok üzemeltetőit mint a POP3 letöltés-kezelő, levél-archiválási és nyomonkövetési szolgáltatás, riportolási lehetőségek.

Kinek ajánljuk?

 • Azon cégeknek, akik szeretik saját kézben tartani az email szűrő szabályokat
 • Szolgáltatás és hardware alapú megoldások helyett szoftveres megoldást preferáló informatikai üzemeltetők számára

GFI MailEssentials Complete Online

A GFI MailEssential Complete Online a hostolt emailszűrések klasszikus funkcionalitása mellett az email forgalom teljes folytonosságát képes garantálni. Az LDAP szinkronizációja után egy esetleges szerverkiesés idején a felhasználók a GFI oldalán bejelentkezve érhetik el levelezésüket, illetve küldhetnek kimenő leveleket, amíg a helyi rendszer visszaáll.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan kis- és középvállalatoknak, ahol az emailszűrés menedzselése nem szívesen fordítanak energiát
 • Az emailezés folytonosságát kiemelten igénylő vállalatoknak
 • Költséghatékony kiszervezést támogató üzemeltetők számára

GFI Vipre

A GFI Vipre több éves fejlesztés eredményével a legfejlettebb antivírus és antimalware technológiák ötvözete. Kiemelkedő sebessége és egyszerű kezelhetősége miatt kis- és nagyvállalatok számára egyaránt megfelelő alternatíva a piacon régóta ismert megoldásokkal szemben. Az egyszerű antivírus és az összetettebb endpoint security funkciókat felsorakoztató Premium változat ráadásul jelentős költségmegtakarítással járhat a nevesebb gyártók licenszkövetéseihez képest.

Kinek ajánljuk?

 • 1000 felhasználó alatti cégeknek
 • Alacsony teljesítményű, vagy több éves gépparkkal rendelkező vállalatoknak
 • Költséghatékony megoldást preferáló üzemeltetőknek

GFI MailArchiver

A GFI MailArchiver az exchange-en gyakran előforduló nagyméretű postafiókok karbantartását és a levelek rendszerezett, visszakereshető archiválását teszi lehetővé. Az SQL alapú adatbázis párhuzamos mentést készít az Exchange-ről, illetve más IMAP és ActiveDirectory támogatással rendelkező levelezőszerverről, így nagy mértékű terheléscsökkentés érhető el a levelezőszerveren.

Kinek ajánljuk?

 • Nagy mennyiségű emailforgalmat bonyolító vállalatoknak
 • Audit, vagy törvényi megfelelőség miatt a levelezés megőrzésére kényszerített üzemeltetőknek
 • Hosszútávú üzleti folyamatok visszakereshetőségét igénylő szervezeteknek

GFI Faxmaker

A FaxMaker segítségével a meglévő levelezőrendszerrel integráltan tudjuk a költséges papír és nyomtatás alapú fax fogadást és küldést elektronikus kezelésre váltani. Széleskörű támogatás biztosítása analóg és ISDN faxkártyákra, illetve az egyszerű kezelhetőség a világ egyik legnépszerűbb faxszerver megoldásává emelte a GFI termékét.

Kinek ajánljuk?

 • Nagy mennyiségű fax forgalmat bonyolító szervezeteknek
 • Környezet tudatos és költséghatékony megoldást preferáló vállalatoknak
 • Munkafolyamatok hatékonyságát növelni kívánó cégeknek és állami intézményeknek

GFI EventsManager

Az EventsManager óriási feldolgozó képességgel (6 millió esemény/óra) dolgozza fel a legelterjedtebb napló formátumokat (SNMP, syslog, W3C, Windows Event). Az előre specifikált szabályrendszerek, illetve az egyedileg konfigurálható szűrések lehetővé teszik, hogy bizonyos hibákat előrejelezzünk, illetve a kritikus eseményekre (illetéktelen hozzáférések, jogosultsági szintek változása) automatikus riasztással hívjuk fel az üzemeltetők figyelmét.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyszámú szervert üzemeltető cégeknek
 • Kritikus alkalmazásokat futtató szerverek üzemeltetőinek
 • Minden auditált rendszer üzemeltetőinek

GFI NetworkServerMonitor

A GFI NSM a Microsoft és Linux/Unix szerverek felügyeletét a szerver állapotok mellett tényleges szolgáltatás ellenőrzéssel teszi lehetővé. Az alapvető szolgáltatások felügyelete (FTP, SMTP, HTTP, DNS) és az esetleges hardware hibák, kapacitás hiányok (merevlemez stb.) ellenőrzése kiemelten segíti az üzemeltetők munkáját.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyszámú szervert üzemeltető cégeknek
 • Kritikus alkalmazásokat futtató szerverek üzemeltetőinek
 • Minden auditált rendszer üzemeltetőinek

GFI Endpoint Security

Az Endpoint Security a kliens gépek fizikai portjainak kontrollálásával, a hordozható eszközök (USB Pendrive stb.) menedzselésével segíti a ki- és beáramló tartalmak "offline" tehát nem hálózati irányú szűrését. Az otthonról behozott károkozók illetve a céges adatok fölösleges és kontrollálatlan elhordozását egyszerűen és központilag akadályozhatjuk, a biztonságos adatmozgatást pedig a titkosítással tehetjük lehetővé.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan vállalatoknak, ahol a hordozható eszközök a munkavégzés részét képzik
 • Microsoft alapú kliens környezetben minden cég, ahol az adatbiztonság fontosságát elismerik a felső vezetők

GFI Languard

A Languard a biztonsági auditorok által is közkedvelt megoldás, mellyel több tízezer sebezhetőséget deríthetünk fel, illetve az integrált patch management szolgáltatás segítségével automatikusan orvosolhatunk. A Languard segítségével célzottan kereshetőek a legkritikusabb hiányosságok és sérülékenységek a klienseken, illetve szoftver auditálás és változás követő funkcióival biztosíthatjuk a hálózat kockázatainak kezelését és segíthetjük az auditorok által elvárt megfelelőségi szinteket.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan vállalatoknak, ahol a hordozható eszközök a munkavégzés részét képzik
 • Microsoft alapú kliens környezetben minden cégek, ahol az adatbiztonság fontosságát elismerik a felső vezetők