Fortinet

A Fortinet a világ vezető UTM, azaz Unified Threat Management, biztonsági átjáró eszközök gyártója.

A Fortinet célspecifikus eszközeivel a határvédelem költséghatékonyan old meg olyan feladatokat, melyeket a mai vállalatok nagy része 2-3-4 külön eszközzel old meg. A Fortinet egyetlen jól méretezett eszközével kiváltható a vállalati Proxy, tűzfal, IPS, VPN koncentrátor és webszűrő. Emellett a Fortinet portfóliója az IT biztonság olyan széles spektrumát fedi le, amivel akár egy teljes PCI megfelelőség is garantálható.

Fortigate

A Fortigate UTM eszközei integráltan magába foglalják azon hálózatbiztonsági funkciókat, amelyek megvédik a vállalati infrastruktúrát a legösszetettebb fenyegetésekkel  szemben is. Nagy előnye, hogy a megnövekedett szélessávú adatkapcsolaton keresztül érkező adatforgalmat, a saját fejlesztésű operációs rendszer és célspecifikus (ASIC) CPU-nak köszönhetően, hatékonyan képes a tűzfal, IPS, antivírus, Wi-Fi controller, VPN, SSL VPN szolgáltatásokat, web- és e-mail tartalom, vagy akár applikáció-szűréseket is egyszerre, nagy teljesítménnyel kiszolgálni.

Kinek ajánljuk?

 • Többrétegű biztonsági szűrést igénylő kisvállalatoknak
 • Nagy teljesítményű és költséghatékony rendszereket preferáló nagyvállalatoknak
 • Több telephellyel rendelkező vállalatok hálózati konszolidációjához

Fortinet Fortimail

A Fortimail egységes email szűrő gatewayként de akár email szerverként is üzemelhet. A célhardware-nek köszönhetően a legkisebb doboz is óránként többtízezer levélen képes spam és vírusszűrés funkciókat nyújtani, illetve titkosítással ellátni az érzékeny leveleket.

Kinek ajánljuk?

 • Nagy teljesítményű és költséghatékony emai szűrőt preferáló vállalatoknak 100 felhasználó felett
 • Olyan cégeknek, akikl az email szerver szolgáltatást is szívesen lecserélik egy egységes rendszerre
 • Hardware alapú rendszereket igénylő informatikai üzemeltetőknek

FortiDB

A FortiDB a vállalati adatbázisok megfelelőségét, sérülékenységeit és a hozzáférések legitimitását képes garantálni. A beépített PCI, SOX megfelelőségek, illetve a több száz előre konfigurált szabály segítségével minden eseményt rögzíteni tudunk, illetve riasztások rendelhetőek a kritikus műveletekre. A FortiDB támogatja a virtuális környezetet, így az összes kritikus alkalmazás (CRM, ERP, stb.) adatait biztosíthatjuk vele.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyvállalatok számára
 • PCI és egyéb megfelelőségre kötelezett cégek számára
 • Vegyes, sokrétű kliens/szerver környezet üzemeltetőinek

FortiScan

A Fortinet masszív sebezhetőség és patch management eszközeivel nagyszámú kliens megfelelőségét és auditálását végezhetjük el. A zero day típusú támadások és előre konfigurált szabályrendszerek (PCI, SOX, HIPAA stb.) automatizációjával nagyvállalati szinten is könnyen üzemeltethető rendszer agentek nélkül is képes a kliensek és szerverek ellenőrzésére, a feltárt hiányosságok átfogó riportolására.

Kinek ajánljuk?

 • Auditált nagyvállalatoknak
 • Nagy értékű adatbázisokat kezelő üzemeltetők számára
 • Érzékeny személyes adatokat kezelő állami intézmények számára