Egyéb gyártói partnerek

FireEye Threat Prevention

A FireEye azon fejlett, célzott vagy kifinomult támadások felderítésére szolgál, melyeket a hagyományos tűzfal, IPS, antivírus, Webszűrő és egyéb gateway megoldások képtelenek felismerni.

A hálózatok legsérülékenyebb pontjain, a web- és email forgalomban valamint a már a hálózatba bekerült fileok vizsgálatán keresztül képes a 0. napi támadások, backdoorok és exploitok felismerésére. Tapasztalatok szerint a FireEye a nagyvállalatok 95%-ában talál folyamatban lévő támadást.

Kinek ajánljuk?

  • Nagy felhasználó számú (1000+) vállalatoknak
  • K+F, államigazgatás és egyéb célzott támadásoknak feltehetően kitett szektorok vállalatainak
  • Minden IT biztonságra kiemelten érzékeny cég számára

Secunia Corporate Software Inspector

A Secunia CSI egyedülálló adatbázisával többezer "3rd party" alkalmazás verziókövetését és patchelését teszi lehetővé. A Windows, OSX, Android és Red Hat Enterprise Linux operációs rendszerken futó alkalmazások felderítésével, a portable, vagy telepítés nélküli futtatható fileok ellenőrzését is beleértve teljeskörű patch management szolgáltatás nyújt.

A Secunia CSI rendelkezik saját patch-összeállítási funkcióval, azaz nemcsak a gyári javítócsomagok válnak telepíthetővé, hanem a Secunia CSI képes a telepítőcsomagok módosítására és testreszabására. A hálózatban előforduló nem Microsoft alkalmazások monitorozásával az aktuális sebezhetőségekről tájékoztatja az üzemeltetőket, az elérhető patcheket pedig olyan formában teszi telepíthetővé, hogy az ne igényeljen kliens oldali beavatkozást. Az üzemeltetők így a néha csak több havonként előforduló kézi patch telepítések helyett automatikusan és folyamatosan frissített kliens alkalmazásokat kezelhetnek, akár WSUS vagy SCCM integrált managementtel.

Kinek ajánljuk?

  • Minden biztonságos kliens környezetet megkövetelő vállalatnak
  • Nagy számú klienssel és/vagy alkalmazással rendelkező hálózatok desktop üzemeltetőinek

Cyber-Ark

A nagyvállalatok infrastruktúrájának legsebezhetőbb és legkockázatosabb elemei az informatikai adminisztrátorok, üzemeltetők és auditorok, akik a legmagasabb és legszéleskörűbb hozzáféréssel rendelkeznek az IT rendszerekhez és adatokhoz. A Cyber-Ark ezen privilegizált felhasználók hozzáféréseit és jelszavait teszi nyomon követhetővé, biztonságossá és auditálhatóvá.

Kinek ajánljuk?

  • Nagyszámú belső és külső üzemeltetőt foglalkoztató nagyvállalatoknak
  • Különösen érzékeny rendszereket üzemeltető cégeknek megfelelőségek biztosítására

Gemalto

A Gemalto a világ vezető gyártója PKI infrastruktúrák, OTP tokenek, SMS OTP, Smartkártyák és converged badge-ek (proxyimity ajtónyitóval kombinált smart kártyák) területén. A saját gyártó technológia a legszélesebb körű támogatottságot biztosít az alkalmazásoktól és a háttérinfrastruktúrától függetlenül.

Kinek ajánljuk?

  • Egyedi azonosítást megkövetelő nagyvállalatoknak, pénzügyi intézményeknek
  • Különösen biztonságos autentikációt megkövetelő rendszerek üzemeltetőinek