Aruba Networks

Az Aruba Networks a világ második számú vállalati WiFi eszköz gyártója. Egyedülálló vékony Access Point technológiáját minden nagy gyártó követte, de a saját innovációival és tudatos felvásárlásokkal eddig mindig sikerült több éves technológiai előnyét megtartani.

Aruba Wireless

Az Aruba vezeték nélküli technológiáját a világelső rádiófrekvencia management, hibaelhárítás, tanúsítvány alapú biztonságos architektúra és számtalan egyéb integrált szolgáltatás jellemzi. Az Aruba minden mobil nagyvállalat számára tökéletes választás. Beltéri, kültéri, MESH technológiáját az eszközök és felhasználók közös menedzselésével minden környezetben biztonságosan és egyszerűen lehet integrálni és üzemeltetni.

Kinek ajánljuk?

 • Minden rugalmas és mobil munkavégzést támogató modern nagyvállalat számára
 • Költséghatékony infrastruktúrát igénylő cégeknek új iroda vagy telephely kialakításához
 • Nehezen kábelezhető, védett műemléki épületek vagy régi épületek hálózati üzemeltetőinek

Aruba Instant

Az Aruba Instant költséghatékony beszerzést és gyors telepítést tesz lehetővé. Az Instant AP-k a vékony AP-k tudását képesek kiszolgálni Controller nélkül. Az Aruba Instant hálózat a 802.11n-es szabványnak köszönhetően magas rendelkezésre állást biztosít, felhasználó alapú integrált tűzfallal és IPS funkcionalitással garantálja a biztonságot és alacsony működési költségeknek köszönhetően ideális választás kis- és nagyvállalatok számára is.

Kinek ajánljuk?

 • Biztonságos és rugalmas hozzáférést kereső kisvállalatoknak
 • Költséghatékonyságot és egyben vállalati biztonságot igénylő nagyvállalatoknak
 • Olyan intézményeknek, ahol a PCI vagy egyéb megfelelőséget és/vagy kiemelten magas fokú biztonságot kell megvalósítani wireless oldalon is

Aruba Airwave

Az Airwave management szoftver a legtöbb vállalati gyártó WiFi eszközeit támogatta, így vegyes telepítések illetve kiterjedt WiFi hálózatok üzemeltetéséhez elengedhetetlen. Érdekes, hogy a legnagyobb homogén WiFi és HP hálózatokat is Airwave-el üzemeltetik a részletes biztonsági, hálózat üzemeltetői és felhasználó központú szolgáltatásai miatt, mint például location tracking, kapcsolódási adatok tárolása visszamenőleg, RF vizualizáció, rouge detection stb.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyméretű WiFi infrastruktúrát üzemeltető cégeknek
 • Meglévő WiFi infrastruktúra üzemeltetőinek a szolgáltatások bővítéséhez (például helyzet meghatározás, hőtérkép stb.)

Aruba Virtual Branch Network

Az Aruba Virtual Branch Network koncepciója több telephellyel de központi szolgáltatásokkal rendelkező cégek számára ideális hálózati architektúrát biztosít. A hálózat virtualizáció layer 2-es összeköttetést hoz létre a telephelyek között, lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközökkel (telefonkészülékek, okostelefonok, tabletek, nyomtatók, kamerák stb.), a teljes körű munkavégzést. A VPN megoldásokkal szemben egy VBN hálózat egy helyi LAN-nal azonos üzemeltetői környezetet teremt kliens, vagy site-to-site VPN konfiguráció nélkül.

Kinek ajánljuk?

 • Több kis telephellyel, kirendeltséggel vagy távmunkát végző alkalmazottal rendelkező vállalatoknak
 • Központi szolgáltatásokat távolról, akár nemzetközileg kiszolgáló cégeknek

Aruba ClearPass

A ClearPass a meglévő vezeték nélküli hálózat átkonfigurálása, valamint kliens szoftver nélkül képes a BYOD jelenség managelésére.

A ClearPass segítségével eszköz specifikus hálózati hozzáférések szabhatóak, illetve egységesen managelhetővé válnak a mobil eszközökre vonatkozó security szabályok és elvárások. Mindezt a vendég felhasználó management és az automatikus csatlakozást biztosító Onboard modul az üzemeltetők számára transzparensen és könnyen kezelhetően teszik.

Kinek ajánljuk?

 • Kiterjedt Wi-Fi hálózatot üzemeltető nagyvállalatoknak
 • Nagy felhasználó és/vagy mobileszköz parkot managelő üzemeltetőknek
 • Kiemelten magas biztonságú hálózatok üzemeltetőinek
 • NAC megoldást kereső nagyvállalatoknak