Végpontvédelem és hálózatbiztonság

Az informatikai biztonság legkényesebb pontja a végpontok managelése. Itt a legfájdalmasabb a teljesítménycsökkenés és a kiesések, hiszen a végpontokon dolgozó kollégák adják a cég termelőképességét, de ugyanitt a legsebezhetőbb a képzetlen felhasználók miatt a hálózatunk.

Adatszivárgás elleni védelem és privilegizált hozzáférés management

Végponti megoldásainkkal alacsony erőforrás-felhasználás mellett központi managelhetőséget teszünk lehetővé, illetve a hálózati sebezhetőségek kliens szoftver nélküli felderítését és patchelését is megoldhatjuk.

Secunia Corporate Software Inspector

A Secunia CSI egyedülálló adatbázisával több ezer "3rd party" alkalmazás verziókövetését és patchelését teszi lehetővé. A Windows, OSX, Android és Red Hat Enterprise Linux operációs rendszereken futó alkalmazások felderítésével, a portable, vagy telepítés nélküli futtatható fileok ellenőrzését is beleértve teljeskörű patch management szolgáltatást nyújt.

A Secunia CSI rendelkezik saját patch-összeállítási funkcióval, azaz nemcsak a gyári javítócsomagok válnak telepíthetővé, hanem a Secunia CSI képes a telepítőcsomagok módosítására és testreszabására. A hálózatban előforduló nem Microsoft alkalmazások monitorozásával az aktuális sebezhetőségekről tájékoztatja az üzemeltetőket, az elérhető patcheket pedig olyan formában teszi telepíthetővé, hogy az ne igényeljen kliens oldali beavatkozást. Az üzemeltetők így a néha csak többhavonként előforduló kézi patch telepítések helyett automatikusan és folyamatosan frissített kliens alkalmazásokat kezelhetnek, akár WSUS vagy SCCM integrált managementtel.

Kinek ajánljuk?

 • Minden biztonságos kliens környezetet megkövetelő vállalatnak
 • Nagyszámú klienssel és/vagy alkalmazással rendelkező hálózatok desktop üzemeltetőinek

GFI Vipre

A GFI Vipre többéves fejlesztés eredményével a legfejlettebb antivírus és antimalware technológiák ötvözete. Kiemelkedő sebessége és egyszerű kezelhetősége miatt kis- és nagyvállalatok számára egyaránt megfelelő alternatíva a piacon régóta ismert megoldásokkal szemben.

Az egyszerű antivírus és az összetettebb endpoint security funkciókat felsorakoztató Premium változat ráadásul jelentős költségmegtakarítással járhat a nevesebb gyártók licenszkövetéseihez képest.

Kinek ajánljuk?

 • 1000 felhasználó alatti cégeknek
 • Alacsony teljesítményű, vagy többéves gépparkkal rendelkező vállalatoknak
 • Költséghatékony megoldást preferáló üzemeltetőknek

GFI Endpoint Security

A GFI Endpoint Security a kliens gépek fizikai portjainak kontrollálásával, a hordozható eszközök (USB Pendrive, memóriakártya stb.) manegelésével segíti a ki- és beáramló tartalmak "offline" tehát nem hálózati irányú szűrését.

Az otthonról behozott károkozók, illetve a céges adatok fölösleges és kontrollálatlan elhordozását egyszerűen és központilag akadályozhatjuk, a biztonságos adatmozgatást pedig a titkosítással tehetjük lehetővé.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan vállalatoknak, ahol a hordozható eszközök a munkavégzés részét képzik
 • Microsoft alapú kliens környezetben minden cégnek, ahol az adatbiztonság fontosságát elismerik a felsővezetők

GFI Languard

A GFI Languard az IT biztonsági auditorok által is közkedvelt megoldás, mellyel több tízezer sebezhetőséget deríthetünk fel, illetve az integrált patch management szolgáltatás segítségével automatikusan orvosolhatunk.

A Languard segítségével célzottan kereshetőek a legkritikusabb hiányosságok és sérülékenységek a klienseken, illetve szoftverauditálás és változáskövető funkcióival biztosíthatjuk a hálózat kockázatainak kezelését és segíthetjük az auditorok által elvárt megfelelőségi szinteket.

Kinek ajánljuk?

 • Olyan vállalatoknak, ahol a hordozható eszközök a munkavégzés részét képzik
 • Microsoft alapú klienskörnyezetben minden cégnek, ahol az adatbiztonság fontosságát elismerik a felsővezetők

FortiScan

A Fortinet FortiScan masszív sebezhetőség és patch management eszközeivel nagyszámú kliens megfelelőségét és auditálását végezhetjük el. A zero day típusú támadások és előre konfigurált szabályrendszerek (PCI, SOX, HIPAA stb.) automatizációjával nagyvállalati szinten is könnyen üzemeltethető rendszer agentek nélkül is képes a kliensek és szerverek ellenőrzésére, a feltárt hiányosságok átfogó riportolására.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyvállalatok számára
 • PCI és egyéb megfelelőségre kötelezett cégek számára
 • Vegyes, sokrétű kliens/szerver környezet üzemeltetőinek