Vállalati WiFi és távmunka megoldások

A modern vállalatok modern felhasználói mobilak, munkahelyen belül és kívül is azonnali és biztonságos hozzáférést követelnek a vállalat erőforrásaihoz.

Vállalati WiFi és távmunka megoldások

Mindezt biztonságos autentikációval, az alkalmazások és a csatlakozott eszközök managelésével és behatolásvédelemmel kiszolgálva kell lehetővé tennünk, hogy az új eszközök és alkalmazások sokaságában a vállalat ne váljon sebezhetővé, a cég szellemi értékei biztonságban maradjanak.

Aruba Wireless

Az Aruba vezeték nélküli technológiáját a világelső rádiófrekvencia-menedzsment, hibaelhárítás, tanúsítványalapú biztonságos architektúra és számtalan egyéb integrált szolgáltatás jellemzi. Az Aruba minden mobil nagyvállalat számára tökéletes választás. Beltéri, kültéri, MESH technológiáját az eszközök és felhasználók közös managelésével minden környezetben biztonságosan és egyszerűen lehet integrálni és üzemeltetni.

A vállalati mobilitást az egységes vezetékes és vezeték nélküli hozzáférésekkel, valamint a BYOD eszközök és a mobil alkalmazások biztonságos managelésén keresztül teszi lehetővé az Aruba.

Kinek ajánljuk?

 • Minden rugalmas és mobil munkavégzést támogató modern nagyvállalat számára
 • Költséghatékony infrastruktúrát igénylő cégeknek új iroda vagy telephely kialakításához
 • Nehezen kábelezhető, védett műemléki épületek vagy régi épületek hálózati üzemeltetőinek

Aruba Instant

Az Aruba Instant költséghatékony beszerzést és gyors telepítést tesz lehetővé. Az Instant AP-k a vékony AP-k tudását képesek kiszolgálni Controller nélkül. Az Aruba Instant hálózat a 802.11n-es szabványnak köszönhetően magas rendelkezésre állást biztosít, felhasználó alapú integrált tűzfallal és IPS funkcionalitással garantálja a biztonságot és alacsony működési költségeknek köszönhetően ideális választás kis- és nagyvállalatok számára is.

A legújabb RapNG architektúrában az Instant AP-k egy kis, licenszek nélküli Controller segítségével is központi VPN csatornát építhetnek ki, valamint saját vagy felhő alapú Airwave management rendszerrel kiegészítve akár több ezer AP is egységesen managelhető.

Kinek ajánljuk?

 • Biztonságos és rugalmas hozzáférést kereső kisvállalatoknak
 • Költséghatékonyságot és egyben vállalati biztonságot igénylő nagyvállalatoknak
 • Olyan intézményeknek, ahol a PCI vagy egyéb megfelelőséget és/vagy kiemelten magas fokú biztonságot kell megvalósítani wireless oldalon is

Aruba VBN

Az Aruba Virtual Branch Network koncepciója több telephellyel, de központi szolgáltatásokkal rendelkező cégek számára ideális hálózati architektúrát biztosít. A hálózatvirtualizáció layer 2-es összeköttetést hoz létre a telephelyek között, lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközökkel (telefonkészülékek, okostelefonok, tabletek, nyomtatók, kamerák stb.), a teljes körű munkavégzést.

A VPN megoldásokkal szemben egy VBN hálózat egy helyi LAN-nal azonos üzemeltetői környezetet teremt kliens, vagy site-to-site VPN konfiguráció nélkül.

Kinek ajánljuk?

 • Több kis telephellyel, kirendeltséggel vagy távmunkát végző alkalmazottal rendelkező vállalatoknak
 • Központi szolgáltatásokat távolról, akár nemzetközileg kiszolgáló cégeknek

Aruba Airwave

Az Airwave management szoftver a legtöbb vállalati gyártó wifi eszközeit támogatja, így vegyes telepítések, illetve kiterjedt wifi hálózatok üzemeltetéséhez elengedhetetlen. Érdekes, hogy a legnagyobb homogén wifi és HP hálózatokat is Airwave-vel üzemeltetik a részletes biztonsági, hálózatüzemeltetői és felhasználó-központú szolgáltatásai miatt, mint például location tracking, kapcsolódási adatok tárolása visszamenőleg, RF vizualizáció, rouge detection stb.

Kinek ajánljuk?

 • Nagyméretű wifi infrastruktúrát üzemeltető cégeknek
 • Meglévő wifi infrastruktúra üzemeltetőinek a szolgáltatások bővítéséhez (például helyzetmeghatározás, hőtérkép stb.)

Aruba ClearPass

A ClearPass a meglévő vezeték nélküli hálózat átkonfigurálása, valamint kliens szoftver nélkül képes a BYOD jelenség managelésére.

A ClearPass segítségével eszközspecifikus hálózati hozzáférések szabhatóak, illetve egységesen managelhetővé válnak a mobil eszközökre vonatkozó security szabályok és elvárások. Mindezt a vendégfelhasználó management és az automatikus csatlakozást biztosító Onboard modul az üzemeltetők számára transzparensen és könnyen kezelhetően teszik.

Kinek ajánljuk?

 • Kiterjedt Wi-Fi hálózatot üzemeltető nagyvállalatoknak
 • Sok felhasználót és/vagy nagy mobileszköz parkot managelő üzemeltetőknek
 • Kiemelten magas biztonságú hálózatok üzemeltetőinek
 • NAC megoldást kereső nagyvállalatoknak