Tartalomszűrés és határvédelem

A modern vállalatok online kommunikációja és a vállalati alkalmazások széles spektruma elkerülhetetlenné teszi, hogy a cég ki- és beáramló adatforgalmát biztonsági szűréseknek vessék alá.

Tartalomszűrés és határvédelem

Megoldásainkkal a beáramló tartalmakat a klasszikus tűzfal és IPS funkcionalitás mellett layer 7-es szintig, alkalmazásonként is kontrollálhatjuk, de akár felhasználó és adattartalom alapú szabályozást is megvalósíthatunk.

FireEye Threat Prevention

A FireEye azon fejlett, célzott vagy kifinomult támadások felderítésére szolgál, melyeket a hagyományos tűzfal, IPS, antivírus, Webszűrő és egyéb gateway megoldások képtelenek felismerni.

A hálózatok legsérülékenyebb pontjain, a web- és email forgalomban valamint a már a hálózatba bekerült fileok vizsgálatán keresztül képes a 0. napi támadások, backdoorok és exploitok felismerésére. Tapasztalatok szerint a FireEye a nagyvállalatok 95%-ában talál folyamatban lévő támadást.

Kinek ajánljuk?

 • Nagy felhasználó számú (1000+) vállalatoknak
 • K+F, államigazgatás és egyéb célzott támadásoknak feltehetően kitett szektorok vállalatainak
 • Minden IT biztonságra kiemelten érzékeny cég számára

Websense Triton

A Websense a ki- és beáramló adatok szűrésének specialistája. Az email- és webforgalom szűrését az adatszivárgás elleni szabályokkal közösen, a Triton management felületről kezelhetjük, ezáltal a Websense könnyen üzemeltethető és költséghatékony megoldás nagyvállalatok számára.

Kinek ajánljuk?

 • Adatszivárgásra különösen érzékeny iparági szereplőknek, pénzügyi szektor, K+F, államigazgatás szereplőinek
 • 500 főnél több webfelhasználót alkalmazó szervezeteknek
 • Részletes webfelhasználói riportok generálását igénylő szervezeteknek

Fortinet Fortigate

A tűzfal, antivírus, VPN mellett a Fortigate UTM eszközei integráltan magába foglalják az összes hálózatbiztonsági funkciót, amelyek megvédik a vállalati infrastruktúrát a legösszetettebb fenyegetésekkel  szemben is.

Nagy előnye, hogy a megnövekedett szélessávú adatkapcsolaton keresztül érkező adatforgalmat, a saját fejlesztésű operációs rendszer és célspecifikus (ASIC) CPU-nak köszönhetően, hatékonyan képes a tűzfal, IPS, antivírus, Wi-Fi controller, VPN, SSL VPN szolgáltatásokat, web- és e-mail tartalom-, vagy akár applikáció-szűréseket is egyszerre, nagy teljesítménnyel kiszolgálni.

Kinek ajánljuk?

 • Többrétegű biztonsági szűrést igénylő kisvállalatoknak
 • Nagy teljesítményű és költséghatékony rendszereket preferáló nagyvállalatoknak
 • Több telephellyel rendelkező vállalatok hálózati konszolidációjához

GFI WebMonitor

A GFI WebMonitor segítségével egyszerűen kategória- és időintervallum alapján szűrhetjük a bejövő webforgalmat, a letöltött állományokat akár három különböző víruskereső motorral ellenőrizhetjük, valamint a letöltések és fölösleges tartalmak korlátozásával optimalizálhatjuk a vállalati erőforrások felhasználását. Windows szervereken önálló proxy szerverként is beüzemelhető.

Kinek ajánljuk?

 • Kis- és középvállalatoknak akik Microsoft környezetben dolgoznak
 • Azon cégeknek akik webezési szokásaik miatt többrétegű vírusszűrést preferálnak
 • Olyan cégeknek, ahol az URL vagy az antivírus szűrés megoldott és csak az egyik részfeladatra keresnek megoldást

GFI MailEssential

A GFI MailEssentials gyorsan telepíthető akár a vállalati Exchange szerverre is. Egyszerűen konfigurálható, öntanuló algoritmusainak és kifinomult SPAM-szűrő módszerinek köszönhetően (ilyen például az automatikus engedélyezési lista, az autowhitelist, vagy az URI anti-phishing szolgáltatás) alacsony téves riasztási arány mellett képes távol tartani a rosszindulatú leveleket a vállalati hálózattól.

Az antivírus és spam szűrés szolgáltatások mellett számos olyan menedzsment lehetőséggel igyekszik segíteni a hálózatok üzemeltetőit mint a POP3 letöltés-kezelő, levél-archiválási és nyomonkövetési szolgáltatás, riportolási lehetőségek.

Kinek ajánljuk?

 • Azon cégeknek, akik szeretik saját kézben tartani az email szűrő szabályokat
 • Szolgáltatás és hardware alapú megoldások helyett szoftveres megoldást preferáló informatikai üzemeltetők számára

Fortinet Fortimail

A Fortimail egységes email szűrő gatewayként de akár email szerverként is üzemelhet. A célhardware-nek köszönhetően a legkisebb doboz is óránként több tízezer levélen képes spam és vírusszűrés funkciókat nyújtani, illetve titkosítással ellátni az érzékeny leveleket. Fizikai és virtuális appliance formájában is elérhető.

Kinek ajánljuk?

 • Nagy teljesítményű és költséghatékony emailszűrőt preferáló vállalatoknak 100 felhasználó felett
 • Olyan cégeknek, akik az email szerver szolgáltatást is szívesen lecserélik egy egységes rendszerre
 • Hardware alapú rendszereket igénylő informatikai üzemeltetőknek