Hostolt szolgáltatások

A hostolt szolgáltatások igénybevételét a költségek, az üzem- és IT biztonság és az adatkezelés szempontjai szerint óvatosan és körültekintően javasoljuk igénybe venni. A filter:max az elsők között hozta be Magyarországra a hostolt email-taratalom szűrő megoldásait, mely az egyik legsikeresebb cloud alapú technológiánk.

Hostolt szolgáltatások

Mivel az email (smtp) protokoll tervezésekor a biztonság nem volt szempont, ezért a hostolt szolgáltatások a titkosítással, archiválással és a folytonosság biztosításával csak növelni tudják a vállalati spamszűrés, vírusszűrés vagy webtartalomszűrés szolgáltatások üzembiztonságát és bizalmasságát.

Websense Hosted Email Security

A spam- és vírusszűrés funkciók a Websense hostolt emailszűrő szolgáltatásával egészíthetik ki, vagy helyettesíthetik a házon belüli megoldásokat. A több tízmillió végfelhasználó visszajelzései alapján valós időben reagáló adatbázisok és szabályrendszerek a fenyegetések elleni leggyorsabb reakciót teszik lehetővé a felhő szolgáltatásokon keresztül.

A hostolt emailszűrő szolgáltatás előnye, hogy platformfüggetlenül és helyi erőforrások nélkül, kalkulálható költségekkel oldja meg azokat a feladatokat, melyekre az üzemeltetőknek nem mindig marad energiájuk, az üzletmenet szempontjából mégis kritikusak.

Kinek ajánljuk?

  • Olyan kis- és középvállalatoknak, ahol az emailszűrés managelésére nem szívesen fordítanak energiát
  • Nagymennyiségű, vagy gyakori külföldi levelezést bonyolító vállalatok számára
  • Szolgáltatás alapú megoldást preferáló üzemeltetők részére

Websense Hosted Web Security

A Websense Hosted Web Security-t azon cégeknek ajánljuk, ahol nem oldható meg a webforgalom központi szűrése, például sok kisebb telephely, vagy sok távoli, esetleg otthoni munkatárs, akik céges notebookkal a különböző kontrollálatlan internetkapcsolatokon keresztül érik el a világhálót.

A szolgáltatás távoli proxy-n keresztül teszi lehetővé a biztonsági és egyéb szűrések kikényszerítését a kapcsolódás helyszínétől függetlenül.

Kinek ajánljuk?

  • Kisvállalatoknak, melyek nem szeretnének költséges határvédelmi eszközökbe beruházni
  • Elosztott telephelyekkel rendelkező, vagy távmunkát, otthoni munkavégzést támogató szervezeteknek

GFI MailEssentials Complete Online

A spam- és vírusszűrés funkciók mellett GFI MailEssentials Complete Online az emailforgalom teljes folytonosságát képes garantálni. Az LDAP szinkronizációja után egy esetleges szerverkiesés idején a felhasználók a GFI oldalán bejelentkezve érhetik el levelezésüket, illetve küldhetnek kimenő leveleket, amíg a helyi rendszer visszaáll. A szolgáltatás ráadásul rugalmasan, a felhasználószámmal arányosan bővíthető, a legkedvezőbb licenszkonstrukciók mellett.

Kinek ajánljuk?

  • Olyan kis- és középvállalatoknak, ahol az emailszűrés managelésére nem szívesen fordítanak energiát
  • Az emailezés folytonosságát kiemelten igénylő vállalatoknak
  • Költséghatékony kiszervezést támogató üzemeltetők számára