Adatszivárgás elleni védelem és privilegizált hozzáférés

Minden modern vállalat rendelkezik olyan értékes adatokkal, melyek szivárgása vagy az üzletmenet, vagy a törvényi, megfelelőségi követelmények miatt komoly presztízsveszteséget és üzleti károkat okozhatnak.

Adatszivárgás elleni védelem és privilegizált hozzáférés management

Bár őszintén kijelenthetjük, hogy az adatszivárgást 100%-ban sohasem tudjuk garantálni, a véletlen, vagy szándékos, de nem rosszindulatú incidensek szűrésével, illetve a felhasználók oktatásával és riasztásával jelentős eredményeket érhetünk el az adatkezelési szabályzatok tényleges kikényszerítésén keresztül.

Websense DSS

A Websense Data Security Suite a világ egyik legfejlettebb adatszivárgás elleni rendszere. A klasszikus file-, kulcsszó- és szótár alapú szabályok mellett az ujjlenyomat-felismerő technológiából kifejlesztett PreciseID technológia a tényleges adattartalmat képes felismerni és ellenőrizni. A Websense filozófiájában az adattartalmat tekintjük kiindulópontnak, és az adatmozgást felhasználóhoz kötött szabályokkal tudjuk monitorozni és korlátozni csatorna (USB, email, http, ftp, messenger, belső hálózati forgalom stb.), illetve desztináció szerint. Megkülönböztethetjük a cég partnereit és ügyfeleit, az adatcsatornákat és a szabályokat az üzletmenethez illeszkedve tudjuk szabályozni minden elképzelhető protokollon és irányban.

Kinek ajánljuk?

  • Nagyvállalatoknak és pénzügyi szolgáltatóknak
  • Különösen érzékeny, személyes vagy K+F adatokat kezelő szervezeteknek

CyberArk

A nagyvállalatok infrastruktúrájának legsebezhetőbb és legkockázatosabb elemei az informatikai adminisztrátorok, üzemeltetők és auditorok, akik a legmagasabb és legszéleskörűbb hozzáféréssel rendelkeznek az IT rendszerekhez és adatokhoz. A CyberArk ezeken privilegizált felhasználók hozzáféréseit és jelszavait teszi nyomon követhetővé, biztonságossá és auditálhatóvá.

Kinek ajánljuk?

  • Nagyszámú belső és külső üzemeltetőt foglalkoztató nagyvállalatoknak
  • Különösen érzékeny rendszereket üzemeltető cégeknek megfelelőségek biztosítására