Magunkról
Missziónk:

A filter:max az informatikai erőforrások és az értékes információ védelmével szolgálja ki azokat a modern szervezeteket, melyek tevékenységükből kifolyólag nagy hangsúlyt fordítanak az IT biztonságra.

A filter:max alapértékei a gyorsaság és a hosszútávú gondolkodásmód.

A filter:max-nál kizárólag a partnereink számára legjobb megoldások keresésével és támogatásával foglalkozunk.

Tevékenységünk:

A 2003-ban alapított cég a nagyvállalati infrastruktúra folyamatosan változó területein nyújt IT biztonsággal kapcsolatos megoldásokat és szolgáltatásokat. A folyamatosan változó technológiai, szabályozói és üzleti környezetben arra törekszünk, hogy a műszakilag elfogadható megoldások egyben arányosak legyenek az üzleti igényekkel és az üzemeltetők számára is fenntartható, hatékony rendszerekké váljanak.

Büszkék vagyunk rá, hogy néhány partnerünknél több mint 10 éve futnak szolgáltatásaink, melyet a folyamatosan változó IT biztonsági iparban rendkívül ritka és stabil teljesítmény tesz csak lehetővé. A filter:max a legnagyobb távközlési cégek, pénzügyi és ipari vállalatok sok ezer felhasználója számára nyújt minden nap tartalom szűrési szolgáltatásokat. Emellett a mérnökeink által telepített több ezer Access Point naponta több tízezer felhasználó számára biztosít biztonságos WiFi hozzáférést.
WPA2 KRACK Workaround & Advisory
2017. október 17. 14:10

WPA2 KRACK Workaround & Advisory

A WPA2 Key Reinstallation Attack részletei, workaround megoldás Aruba felhasználók számára és a javítást tartalmazó gyártói advisory mind a hírben!
Thycoticcal az MNB megfelelőségért
2017. október 17. 10:10

Thycoticcal az MNB megfelelőségért

A Thycotic újabb ingyenes eszközzel segíti a jelszavak védelmét, melyet az MNB idei ajánlása minden korábbinál részletesebben szabályoz.
filter:max workshop és BBQ parti
2017. augusztus 8. 14:08

filter:max workshop és BBQ parti

Szeptember elején szakmai előadásokkal tarkított teraszos BBQ partit rendezünk irodánkban! A Flexera sérülékenység intelligencia szolgáltatásáról illetve a Forcepoint felhő szolgáltatások védelmére szolgáló CASB megoldásáról fogunk fél-fél órás előadást tartani, után pedig a Marangona Konyha BBQ finomságai mellett beszélgethetünk egy jót!
FireEye trend riport és újdonságok
2017. április 10. 15:04

FireEye trend riport és újdonságok

Megérkezett a FireEye 2017-es M-Trends jelentése, Kevin Mandia a FireEye CEO-ja pedig egy rendkívül érdekfeszítő szenátusi meghallgatáson vett részt az Amerikát érintő kiber fenyegetésekkel kapcsolatban. A FireEye termék család tovább bővült, immár teljes értékű kliens agenttel is erősíthetjük a határvédelmünket.
Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés
2017. április 4. 14:04

Az új Metadefender Client – biztonságos USB adatbeléptetés

Az OPSWAT az eddigi multi-antivírus motoros Email – és Webszűrésen felül, ezentúl a végpontvédelemre is fókuszál. A Metadefender Client akár 30 anti-malware motorral képes az USB portokon ellenőrizni a klasszikus határvédelmet megkerülő adatbeléptetést.
 Paradigma váltás az adatvédelemben a GEMALTO-val
2017. április 3. 14:04

Paradigma váltás az adatvédelemben a GEMALTO-val

Az elmúlt évek tapasztalatai és az EU GDPR lépéskényszerbe hozta a nagyvállalatokat. Az évtizedes adatbiztonsági megoldások és stratégiák elavultak, a virtualizáció, mobil eszközök és felhőszolgáltatások új filozófiát igényelnek.

TECHNOLÓGIAI PARTNEREINK

A weben történő szörfözés nyilvánvaló A FireEye saját fejlesztésűvirtualizációs/sandbox környezetével és holisztikus megközelítésével a fejletttámadások (Advanced Persistent Threat, APT) elleni ipar éllovasa. 67 országbantöbb mint 5000 ügyfelük számára nyújtanak védelmet a fejlett és célzotttámadások ellen. A Mandiant és az Isight felvásárlásával az incidensek utániforensics feladatok és a testreszabott kockázat értékelő és taktikaiintelligencia szolgáltatások széles spektrumát képes nyújtani.

FireEye >

FlexeraSoftware a világ legnagyobb alkalmazás adatbázisát szolgáltatja több mint50,000 nem-Microsoft alkalmazás sérülékenységeinek elemzésével.  Az automatizált kliens oldali patchfelderítés és testre szabás az üzemeltetői feladatok jelentős megkönnyítésemellett a támadások és vírusok által legkönnyebben kihasználhatósérülékenységeket foltozza be.

Flexera >

Forcepoint a világ első számú web ése-mail tartalomszűrő vállalata, amely egységes tartalom-biztonsági megoldástkínál a ki- és beáramló adatok védelmére mind online, mind offline irányban. Akorábban Websense néven működő vállalat csak Magyarországon nagyjából 50,000 nagyvállalatifelhasználó email és web forgalmát szűri minden nap.

Forcepoint >

HPE-Aruba Networks a világ legfejlettebb biztonságos Wi-Fi eszközeinekgyártója. A mobil eszközök és IoT világában újszerű gondolkodásmódra vanszükség, hogy biztonságos és költség hatékony hálózatokkal szolgálhassuk ki afizikailag egyre kevésbé körül határolható vállalati környezetet, beleértve amobil munkatársakat, alvállalkozókat, távoli irodákat és vezeték nélkülkapcsolódó eszközöket.

HPE-Aruba >

Az OPSWAT egyedülálló megoldása képes párhuzamosan akártöbb tucat antivírus megoldás teljes szignatúra adatbázisával szkennelni azemail és web forgalmat, illetve akár file megosztásokat. Egyszerű integrációvalakár pár óra alatt sokszorosan megerősíthetjük határvédelmünket, így az átlagostöbb hétről néhány napra szűkíthetjük a felderítési időablakot.

Opswat >

A Thycotic több mint 20 éves tapasztalattalrendelkezik a hozzáférések kezelése területén A Secret Server teljes életciklusmenedzsmentet biztosít a vállalati privilegizált felhasználói fiókokkezelésére, aktivitásuk rögzítésére és auditálhatóságára. A jelszavakmanagementjén kívül az adminisztrátori aktivitás rögzítésén át a hozzáféréseklétrehozásának és megszüntetésének workflow manageléséig számos üzemeltetői éssecurity területet segíti.

thycotic >

FŐBB SZAKTERÜLETEINK

  • Tartalomszűrés, határvédelem
  • Fejlett malware-ek elleni védekezés
  • Hálózati biztonság, vezeték nélküli infrastruktúra
  • Privilegizálthozzáférések managelése és monitorozása
  • Adatszivárgás elleni védelem
  • Elosztotthálózatok, távmunka, biztonságos távoli elérés
  • Kliens oldali 3rd party patch management

SZEKTOROK

A filter:max az államigazgatás és a magánszféra legszerteágazóbb szereplőinek nyújt megoldásokat. Az alábbi szektorok szerinti bontással kis segítséget szeretnénk nyújtani a legrelevánsabb problémák és megoldások felkutatásában az egyes iparágak képviselőinek.

Pénzügyi szektor

A pénzügyi szektor számára az informatikai biztonság olyan belső és külső kényszer, amiben nem érdemes kompromisszumokat keresni. Büszkék vagyunk rá, hogy mind biztonságos Wi-Fi infrastruktúra, mind a határvédelem és tartalomszűrés területein hosszú éve sikeresen működő megoldásokat implementáltunk partnereinknél, ezzel is segítve a megfelelőségek teljesítését és a kockázatok csökkentését.

Nagyvállalatok

A filter:max megoldásai nap mint nap több tízezer nagy vállalati felhasználót szolgálnak ki a távközlési szektor, ipar, kereskedelem, média és szolgáltatói szektor szereplőinél. Cégünk olyan területekre fókuszál, ahol a kockázatokkal arányos, üzleti és üzemeltetési szempontból is sikeresen használható rendszereket tudunk biztosítani partnereinknek.

KKV szektor

Az informatikai kihívásokat a kisebb létszámú cégek esetében olyan egyszerű szolgáltatásokkal támogatjuk, mely kevés üzemeltetői ráfordítással, gyorsan és költség hatékonyan bevezethető.  Megoldásainkat több tucat KKV használja, néhány esetben több mint egy egész évtizede!

Közigazgatás

A közszféra és állami tulajdonú cégek számára közbeszerzésen keresztül elérhető, költség hatékony és könnyen üzemeltethető megoldásainkat javaslunk, hogy szűk erőforrások esetén is sikeresek lehessenek a közfeladatokat ellátó intézmények informatikai osztályai.

Felsőoktatás

A felsőoktatási intézmények számára első sorban vezeték nélküli hálózatok tervezését és építését biztosítjuk, mellyel diákok kiszolgálása mellett a digitális oktatás és az Egyetemek belső operatív működése is költség hatékonyan valósítható meg akár sok tízezer különböző típusú és központilag nem managelt mobil eszköz biztonságos  kiszolgálása által.

Tech cégek, startupok

A gyorsan fejlődő technológiai cégek és startupok tipikusan felhő alapú szolgáltatásokra építve, földrajzilag is elosztott infrastruktúrában dolgoznak. Megoldásainkkal az ilyen decentralizált operációt segítjük, hogy akár teljesen különböző BYOD eszközökkel felvértezett road warriorok számára is biztonságosabbá tegyük a vállalati adatok és erőforrások felhasználását.

Aruba Networks FireEye Flexera Forcepoint Opswat Thycotic

Személyes adatok