Így működik a machine learning?

Így működik a machine learning?

Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia. A „gépi tanulás” olyan alapvetéseivel ismerkedhettek meg röpke 25 percben, ami alapjaiban hoz közelebb minden kiberbiztonsági szakembert ehhez az egyedülálló technológiához. Az áttekintés során minden olyan érzékeny pontot érint a Vectra szakértője, ami segít megérteni az alapokat, a viselkedés-alapú, algoritmusok által vezérelt támadás detekciókat és az azok mögött rejlő belső folyamatokat.

 

 

A Vectra mesterséges intelligencia (AI) alapú szoftvere (itt írtunk róla legutóbb) példátlanul sikeres termék a kiberbiztonsági piacon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy az újgenerációs mesterséges intelligenciával felruházott Cognito, lényegében a teljesen automatizált riasztásoknak  köszönhetően, akár több ember munkáját is megspórolja az incidensek értelmezése és kritikusságuk szerinti besorolásával. 

 

A Vectra további előnyei, hogy nem áraszt el feleslegesen riasztásokkal, hanem a mesterséges intelligencia alapú szoftver úgy elemzi az óriási adattömeget, hogy csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra segít fókuszálni. Ha szeretnél teljes fizikai és virtuális infrastruktúra védelmet és unod a töménytelen IPS és SIEM riasztást és, akkor a Vectra-t neked találták ki.

 

Ha érdekelnek a Vectrával kapcsolatos további statisztikák, demo-k, akkor az alábbi gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot és máris repítjük az információkat!

 

 

Kérek még több információt!  

Adaptív biztonsági architektúra?

Adaptív biztonsági architektúra?

Tudatos megoldás, előre tervezni a kiberbiztonsági stratégiát és olyan termékeket használni, amelyek a maguk nemében mind kiváló víruskereső szoftverek vagy tűzfalak. Ez, az!
Te is célkeresztben lehetsz!

Te is célkeresztben lehetsz!

Hogyan változik egy gyanútlan felhasználó egy felelőtlen „áldozattá”? Bárki, még a legjelentéktelenebbnek tűnő cég, alkalmazott is phishing vagy malware támadás préda lehet.
Vectra és mesterséges intelligencia

Vectra és mesterséges intelligencia

Kibervédelem, ami gondolkodik és tud. Hálózati forgalomellenőrzés, információbiztonság, adatvédelem felsőfokon. Teljeskörű védelem. Mutatjuk, mit, miért és hogyan csinál!
Aruba Networks Bitdefender FireEye Flexera Forcepoint Grey Wizard Opswat Ruckus Spycloud Thycotic Vectra

Személyes adatok