filter:max grill és hírek – 2014 augusztus

2014 augusztus 5. 11:48

Kedves Partnereink!

A tavalyi sikeres grillparti folytatását idén augusztus 28-án csütörtökön 17-órától tervezzük, sok szeretettel várjuk!

Megközelítés

Cím: 1016 Budapest, Hegyalja út. 7-13., Buda Center irodaház

Megközelítéssel és ingyenes parkolással kapcsolatos információkat tekintse meg az elérhetőségeinknél.

Részvételi szándékát kérjük erre a linkre kattintva jelezze, melyet beérkezési sorrendben igazolunk vissza!

Aruba híreink

Az Aruba ismét a Gartner Magic Quadrant vezetői között. A Gartner az Aruba erősségei között emeli ki az egyszerű és rugalmasan skálázható architektúra választékot, valamint a ClearPass keretrendszerrel való ügyfél elégedettséget, az MDM gyártókkal való integrációt és az egyszerűsített BYOD management lehetőségeket (Onboarding).

Emellett felhívja a figyelmet a szabadalmaztatott ClientMatch technológiára, mely a roamingoló klienseket segíti a számukra legjobb Access Point-ra való csatlakozásban, mely különösen a távolság érzékeny .ac szabvány esetében egyedülálló teljesítmény javulást jelent.

Aruba AppRF, új Controllerek és AP-k

Megérkeztek az Aruba 7000 és 7200 sorozatú Controllerei, melyek az AppRF technológiának köszönhetően nem csak port és protokoll hanem tényleges alkalmazás (Layer 7) felismerés alapján képesek a latency érzékeny adatforgalmat (pl. Voice, Video, SAP stb.) priorizálni Layer 1-es, rádiófrekvenciás szinten.

Emellett az Aruba elsőként hozott forgalomba kültéri, nagy teljesítményű 802.11ac szabányú Access Pointokat (AP-275 és 274) valamint frissült a kisebb teljesítményű AP-k választéka is.