Cégünkről

Misszió

A filter:max az informatikai erőforrások és az értékes információ védelmével szolgálja ki azokat a modern szervezeteket, melyek tevékenységükből kifolyólag nagy hangsúlyt fordítanak az IT biztonságra.

A filter:max alapértékei a gyorsaság és a hosszú távú gondolkodásmód.

A filter:max-nál kizárólag a partnereink számára legjobb megoldások keresésével és támogatásával foglalkozunk.

Tevékenység

A 2003-ban alapított IT-biztonsági cég a bizalmas adatok, a know-how és az IT erőforrások védelmének specialistája. Az IT biztonsági kockázatkezelés csak az üzleti kockázatok és a technológiai korlátok és költségek egységes figyelembevételével lehetséges. A filter:max független integrátorként minden partnere számára a meglévő infrastruktúra és az üzleti igények figyelembevételével választja ki a megfelelő termék és szolgáltatás kombinációkat. A kiemelt gyártói kapcsolataink mellett számos egyéb technológiai és integrációs partnerrel az IT biztonság minden szegmensét lefedjük, de tudásunk korlátait ismerve nem félünk visszautasítani olyan projekteket, amik mellé nem tudunk megfelelő szakértelmet vagy tapasztalatot letenni. A filter:max szakemberei teljes körű bevezetési és támogatási szolgáltatást nyújtanak a megoldások mellé, partnereinkkel pedig komplex rendszerek bevezetéséhez is illeszteni tudjuk az integrációs folyamatokat.

A filter:max megoldásai nap mint nap több tízezer végfelhasználó és több mint 100 intézmény számára nyújtanak védelmet. Ügyfelei között a gazdaság és a közigazgatás jeles szereplői, többek közt ipari cégek, vezető biztosítók, bankok, a legnagyobb önkormányzatok, médiacégek, közintézmények és oktatási intézmények találhatóak.

Partnereink bizalmát szakmai kompetenciánkon és az igényeik teljes mértékű figyelembevételén keresztül nyertük el. Hiszünk benne, hogy a hosszú távú stratégiai együttműködés minden fél számára gyümölcsözőbb, ezért mindig a partnereink számára elérendő célokat vesszük figyelembe a rövidtávú üzleti megfontolások helyett.